9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@revenge Yüksel bilgili hocanın detaylı çözümünün fotoğraflarını dilekçeye ek olarak sunun hocam çok daha sağlam olur
-
Şuana kadar itiraz edilen sorular;
1)KOP 4 kişi
2)Ağrı 1 kişi
3)Kayıtsızlık eğrisi 1 kişi
Bilginize... -
@revenge elden mi teslim edeceksiniz? Dekontla birlikte dilekçeyi veriyorsunuz.
-
işgücüne dahil olamayanların en fazla payı hangisidir sorusuna itiraz eden var mı ?
-
@mulkiye_mektebi kop ve monopol sorusu Blki olur ama digerleri çok zor agrı sorusu güncel veri zaten dogru nie itiraz ediyorlar anlamıyorum iktisatçılar monopol sorusu yanlış diyor Bi fikrim yk
-
@sessessc monopole itiraz edilmemiş daha tek hakime de
-
@mulkiye_mektebi hocam posta gecikmesimden olablr zaten soru yanlış sa ÖSYM itirazsız da iptal edebilir, tek hakim sorusunda ki yanlış ne hocam Bi bilginiz varmı?
-
@mulkiye_mektebi kim dedi edilmediğini hocam ?
-
@399mia ösym'ye gittim ordakiler söyledi başvuruyu kabule edenler
-
@Çetin kendi el yazımı eklemeyi düşünüyorum.
-
@ank3435 tamamdır
-
@sessessc tam bilmiyorum hocam ama tek hakim kabul edilebilir kararı verebilir diyor cevapta tek hakimin kabul edilemezlik kararı vermesi lazımmış galiba emin değilim ama
-
@mulkiye_mektebi siz hangisine itiraz ettiniz hocam
-
@çölkaplanı farksızlık eğrisi sorusuna
-
https://www.haberler.com/tepav-butun-illerde-kisi-basi-gelir-2018-de-yillik-11863723-haberi/
"Kişi başı geliri en düşük il olan Ağrı, İstanbul'un beşte biri kadar kişi başı gelire sahip oldu." diye bir ifade var arkadaşlar. O soru iptal olmaz sanırım..
-
@mulkiye_mektebi onun neyi sıkıntıydi ki
-
@Larendeli ağrı iptal olmaz ben de okumuştum bi yerden öyle geldi yaptım
-
@çölkaplanı agrı dogru hatta ankaraya gelirken yolda video ders dinledim tevafuk eseri ords hocam söledi o şekilde aklımda kaldı
-
Kop ve monopol sorusu iptal olursa 70.5 net oluyor iptal olacak gibi oluyor beni de ekleyebilirsiniz
-
@çölkaplanı "her bir farksızlık eğrisi aynı fayda düzeyini gösterir" derken her bir ifadesinin ayrı ayrı hepsi demek olduğu bu nedenle tek bir farksızlık eğrisinin aynı faydayı göstereceğini savundum. Soruda bir genelleme var gibi, farklı kayıtsızlık eğrileri demesi daha doğru olurdu