9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@vedatkoçakgop
Sorular açıklandığı halde bence hatırlanmayan veya yanlış hatırlanan cevaplar olabilir ben hesapladım 71.50 net sonucum da böyle geldi son 10 dakika hangi sorulara ne cevap vermişim diye kontrol ediyorum -
Forumda oluşturulan listede 400 tane 70 ve üzeri görmedikten sonra 70.00 ile kapatacağı düşüncesinden vazgeçmeyeceğim.73 yapan 72 ile kapatır diyor.Sana göre elbette 72 ile kapatır,sen kendini liste dışı bırakmazsın ki.73 net yapanın 74 ile kapatacak dediğini duyamazsın çünkü işine gelmez ve kendisini listeye sokacak olan en kötü ihtimali söyler.Bu sınav 70.00 ile kapatacak,ben kritik durumdayım ama üç kez kazandım bu sınavı,hiçbir şeyim yoksa bir gram da olsa tecrübem var,ve buna güveniyorum ve ümidimi diri tutacağım.Bu bir algı meselesi.Gerçekçi olmak ve düşünmek lazım evet imkansızda ısrar etmemek lazım evet ama 70.00 asla asla imkansız değil.Biz sevinenlerden olacağız göreceksiniz.
-
@cevrsiske arkadas issizlikten ne yapacagini sasirmis tum basliklari hortlatmis keske yoneticide bu arkadasi hortlatsa
-
geçen sene 1. İle 400. Arasında 18 puan gibi bi fark oluşmuştu bu senede şu anda forumda o fark var. Yani allahın izni ile 70 yapan herkes mulakat tecrübesi yaşayacak.
Ancak hazin son çok kötü. -
@Daywalkers Hocam 70.25 netim var. Yanlış yaptığım iki sorunun iptal olacağını varsayarsam her iki soru da tüm adaylar için doğru mu sayılacak yoksa 98 soru üzerinden İki sorunun standart sapması mı alınacak? İlk dediğim gibi olursa 72.75 netim olmuş olacak ve bu şekilde mülakatı garantilemiş olacağımı düşünüyorum
-
@underwood 98 soru uzerinden hesaplanıyor.Net sayısı 1,0204 ile çarpılır.
-
@hasi-moto Anlamadım hocam, her türlü iki nete yakın artıyor netlerim. İlk girişimde mülakat deneyimi yaşamayı herkes gibi ben de çok istiyorum. Başkasının hakkına girmek istemem ancak yanlış olduğunu düşündüğüm iki soru iptal olursa açıkçası çok sevinirim
-
1-Kop
2-Tek Yargıç
3-Monopol
4-Ağrı
5-Öznel ifade
Bu sorulardan hangileri sizce Ösymce iptal edilir ? -
@Don-Pablo, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
1-Kop
2-Tek Yargıç
3-Monopol
4-Ağrı
5-Öznel ifade
Bu sorulardan hangileri sizce Ösymce iptal edilir ?Realist bakarsak kop kesin monopol yüzde 80 diğerleri 0 ihtimalli
-
@Don-Pablo tek yargıç ve agrı kesim dogru hocam, derse giren hcosmlar dogru dio
-
@sessessc, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Don-Pablo tek yargıç ve agrı kesim dogru hocam, derse giren hcosmlar dogru dio
Monopole ne dediler
-
@hasi-moto hocam bir soru iptal olursa ne oluyor?
-
70.00 ile bekliyorum. KOP sorusunu doğru yaptım, monopol sorusunu yanlış yaptım. Her ikisi de iptal olmazsa 70.00 , sadece KOP iptal olursa 69.69 , sadece monopol iptal olursa 71 , her ikisi de iptal olursa 70,6 puanım olacak..Bir şekilde 70e tutunabilirsem sınav da 70 ile kapatırsa ve kazanırsam bu çaresizliğimi hiç unutmayacağım. Şu an tamamen Allah’ın takdirine teslim oluyorum.
-
Bence ÖSYM hiç birini iptal etmicek davalık olacak geçen hakimlik teki gibi
-
@Willsmithh hakimlikte nolmustu hocam
-
78 netim var ama moralim çok bozuk sınavdan sonra derece yaparım diye çok umutluydum keşke sorulara bakmasaydım...
-
@Willsmithh hocam soruyu mahkeme iptal etti kazananların kazılnış hakkı olduğu için etkilemedi ama o soru yüzünden kazanamayanlar mülakata çağrıldı tekrar benim temennim değil tabii iptal edilebilir denen sorular bende doğru adalet ve hak için iptal olması gerekir sınav anında hepimizi etkiledi ama tahminim bu yönde benim ÖSYM sorularla ilgili kendi birşeylere dayanıp iptal etmez
-
@Keynesin-Faizi herkes aynı hocam sınav anı başarıyı çok etkiliyor ben çıktım 84 85 doğrum vardır dedim Türkçe sağolsun aaa buydu diye diye 79 doğruya düştüm yanlışlar da cabası
-
@Don-Pablo kop dışındakileri yanlış yapmışım. inşallah hepsi edilir
-
@parpp2 bence hak ne ise o olur kimsenin emeği ziyan olmaz eger hak hepsinin iptali ise o olur çağımızın ağır hastalığı bencillik.