9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Ben AÖF li değilim ama AÖF li arkadaşların böyle bir sınavda 90 nete yakın neyler yapmalarına karşı şapka çıkartıyorum
-
@esnaf61 dostum mesajini duzenleyip telefonunu kaldir ya da yoneticilere kaldirt istersen, malum internet ortami
-
@districtgovernor aöf kitaplarından hazrlan snavin 1.bile olabilirsin suan ben örgün okuyorum valla vizelere finallere aof kitaplarindan hazrlaniyoruz hocalarin kaynk diye fotokopiye biraktigi notlar aof kitapları
-
@mülki ben bu konunun mağdurlarından biriyim ortada bir gerçek var herkeste bilsin bu gerçeği sıkıntı yok isterse kaldırabilir kaldırmasa da sorun yok Benim için teşekkürler
-
kaymakamlıktan başka her konu dönüyor bu postta arkadaşlar fok balıklarında da biraz bahsedin lütfen. bir gelişme var diye giriyoruz bakıyoruz mevzu çıkmış afedersinizde sizin kısır tartısmanızı okumak zorunda değiliz.
-
@esnaf61 bu AÖF tabusunun bir tek AÖF mezunu birinin sınavı birinci olarak kazanması durumunda yıkılabileceğini düşünüyorum yoksa arkadaşların da yukarıda belirttiği gibi çok sağlam akrabalara sahip olan AÖF lüler bile mülakatta elenmiş durumdalar.
-
Snav sonucu aciklanana kadar burayi okumayacam yazmayacamda sonuclar aciklannda grs insallah kalin saglicakla
-
Şu liste kaçıncı sayfa da kaldı. Liste yapılmıyor mu artik
-
@IS-LM, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
kaymakamlıktan başka her konu dönüyor bu postta arkadaşlar fok balıklarında da biraz bahsedin lütfen. bir gelişme var diye giriyoruz bakıyoruz mevzu çıkmış afedersinizde sizin kısır tartısmanızı okumak zorunda değiliz.
Sana Kaymakam olmak nasip olursa, makam 'a gelen vatandaş'ada "senin kısır derdini"dinleyecek değilim diyecek misin?
-
@districtgovernor aöf ilk giris ve 88 net .şapka çıkarmadan önce görmediğin şeye inanmaman gerekir bence dostum.
-
@amirim özel mesajlara bakmıyor musunuz bir sorum vardı rica etsem görüşünüz nedir yazar mısınız
-
Okumayacam,
Yazmayacam(da) - -da bitişik (?)
Grs
Açılın
Tabuları yıkacam
Ben kaymakam olacam. -
@amirim bu konustugunuz şeyleri burada çözüme kavusturabilecek durumda değilsiniz. benzetmeniz yanlış bir kere. he derseniz biz burada bunları konusarak kendi aramızda düzeltiriz buyurun konusun devam edin.
-
@ankarasbf sevgili değerli kardeşim sana bu bilgiyi en kısa sürede sunacağım.
hakkindir iddia eden ispat etmelidir.
Lakin bu FETÖ örgütünün bir metodu olan temaül ile devletine sadık vatandaşlarını ayırma ve kendi adamlarını alma dönemi sona ermiştir.
Başarısız olan kardeşlerim olabilir ya da bu konuda madur olduğuna kendini inandirabilir.
FETÖ terör örgütü bu memleketin güzel insanlarınin arasına eklediği bu kötü tohumlar kalktı.
Çalışan ve hak eden ve en önemlisi Rabbimizin "ol dedikten sonra olacağına " inanan gönlün önünde ne durabilir.
Diyelim sen alınmasın ve sana dediler ki ya arkadaş AÖF lisin sen ...idare mahkemesine baavur sonra istinafa git sonra aym bireysel başvuru yap sonra AİHM git ....sen madur edildiysen şayet sonuna kadar hakkını ara ama burada kimseye olamazsın sen AÖF demek Nazilerin Yahudileri kaldırımda değil şu oluklarinda yürüttükleri kadar aşağılık ayrımcılığa girer.
Unutmayınız ki kardeşlerim hakkını aramayan insan absürt bir yaratıktır.
İnsan olmanın en onurlu yanı hakkinin her daim peşinde olmak. -
@forceful, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@amirim madem böyle bir durum söz konusu bunca aöf'li mağdur olduğu gibi,neden mühendislik,tarih,halkla ilişkiler,sosyoloji,psikoloji hatta pdr gibi bölümlerin önü açıldı...
- Okuduğunu iyi idrak eden ve yorumlayan,
- İnsan psikolojisinden anlayan, çözüm ve alternatif üretebilecek, sonuç ve hedef odaklı idareciler aranıyor.
AÖF durumuyla ilişkisi yok değişen yönetmeliğin.
-
-
Mülki İdare - Mülkiye - Mühendislik - Fen Edebiyat. Oldu olacak iki yıllıkları da alalım sahneye, hatta bence sonraki Kaymakamlık başvuruları KPSS Ortaöğretim Sınavı - KPSSP94' le yapılsın
-
@Godot Mühendislerden kamu yönetimi vb. alanlarda yüksek lisans istiyorlar. Sınava giren çok yoktur merak etmeyin.
-
Benim de 65-67 net civarı neyim var ama geçen sene girmedim ama bu sene liste de dolar.yükselir mi ne olur tartışır.ama 72-73 gibi olur bence.aşağısı süpriz olur
-
Arkadaşlar bir soruyu hatırlamamakla birlikte 69.5 70.5 netim var ve şu anda makro iktisat çalışıyorum. Sınırda kalmamın tek nedeni makro iktisattır. Erteleye erteleye çalışmamaya karar vermiştim fakat 9 Kasıda ne kadar yanlış bir karar verdiğimi anladım. Bir sonraki sınav için hem bana hem grupta iktisat için öneri alabilecek arkadaşlara çalışma metodları ve kaynak önerebilirseniz sevinirim.