9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Ankete eklemeler devam ediyor. Sınav gününe kadar sanki 400 dışında kalacak gibiyiz. Geçen sene 120 iken, şimdi 175. Sıradayız.
-
@cenk maalesef kaldık gibi zaten hocam durumlar böyleyse
-
Geçen sene de forumda aktif yer aldım aynı konuşmalar bu seneye de taşınmış görünüyor
Görüşüm benzer bir durumun ortaya çıkacağı yönünde müsterih olun en çok 71 e çıkar ama fikrim 70 barajının tekrar işleyeceği -
@VİNNİE-JONES hocam geçen seneki anket ve yorumları biraz inceledim. İlk günlerde farklı yorumlar varken, ilerleyen gunlerde; barajın 70 altında kaldı konusunda konuşmalar yoğunlaşmış. Son günlere doğru, baraj 70 altı konusu hemfikir (birkaç ayrıksı düşünce haric) iken, acaba 69 - 68 alanlar mülakata kalacak mi diye tartışılmis.
Ama bize bakarsanız, çoğunluk 72 - 73 bandını savunuyor. Tabi 70 barajla kapatacagını tahmin edenlerin sayısı az değil. Ama anket çok genişledi. Birçok kişi 70 altında kalmayacagini az çok anladı. Ama bir ümit, acaba 70 ile kapatır mi diye beklemede. Ya da benim gibi acaba yanlış hatırladığım soru olabilir mi diye beklemede -
@cenk
Bence netleri hesaplarken romantik davranıyoruz herkez fazla hesaplıyor -
@cenk Geçen sene ilk 72 denildi baraj için sonra sonuçların açıklanmasına az zaman kala isim vermeyeyim ama bu piyasada tanınmış birileri tarafından barajın dolmadığı söylendi. Bu duyumdan sonra baraj altı girer mi muhabbeti olmuştu.
-
@SonMaliyeci hocam baraj ile ilgili sağlam yorum yapan kaynaklar lazım bize. Öngörüsü tutarlı, ayakları yere basan. Bu forumu 2 3 yıldır kovalayan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacımız var. KİM O İSİM???
-
beyler bayanlar sınava tam olarak kaç kişi girdi, bilgisi olan?
-
@SonMaliyeci isim vermediginiz kisi bu yilda bilgilendirse bizi keske
-
-
@sonsuz evet bende oyle hatirliyorum hatta ayni gun ysk da yapilmisti onuda bilmisti ama sonuclar aciklandiktan sonra bir arkadas savciligi suc duyurusunda bulunacagini soylemisti formun amaci bu bilgi duyum paylasmak ama boyle yaparak aktif uyeleri kusturuyorlar
-
Bu aşamada kimse net bilgi veremez. Belki optikler okunmaya alınmamış bile olabilir Herkesin yorumu tahminden ibaret şu aşamada. Bu dediğim duyum son 2-3 gün kala çıkmıştı. Yani demem o ki sonuçların açıklanmasına baya süre var kimse bilemez barajın kaçla kapatacagını. Bunun en güzel örneği geçen seneye aittir. Yakın tahminlerde bulunulabilir sadece.
-
@SonMaliyeci osymin kapasitesi bunu suana kadar okumaya yeter bence okunmus olabilir
-
Arkadaşlar alanında yıllardır isim yapmış hocaların videolarına girin bakın geçen sene baraj tahminleri 72-73 olacağı şeklindeymiş. Buraya gelip baraj 79 ile kapatır yoksa 75 ile kapatır demek kusura bakmayın ama size düşmüyor. Burada algı yapıp milleti yıldırmakla uğraşacağınıza oturun dersinize çalışın. Belki niyetiniz iyi olursa süreç sizin için iyi sonuçlanır.
-
@emrediyebiri hocam o isim yapmış hocaların videolarına tam nereden ulaştınız?
-
@aslan38 Ben okunmamış derken sadece varsayım yaptım yoksa ösymnin bu sınavı sonuçlandırma süre kapasitesinden şüphem yok. 2 milyona yakın üniversiteye giriş sınavını 10 günden kısa sürede sonuçlandırdığı zamanlarıda biliyoruz
-
@VİNNİE-JONES yiğit Yilmaz facebook tan şimdi tahmininin 72 ile kapatacagini yazdı
-
@teta youtube’a yaz hocam kaymakamlık kurslarının Sınav sonundaki değerlendirmelerinin yer aldığı videolar var.
-
@arslanbey46 o öyle yazdı diye öyle olacak halı yok hocam geçen sene bütün hocalar 73-75 arası diyordu sonuç baraj saymazsak 68 ile 400 giriliyordu.
-
@keynes5 tabiki öyle hocam inşallah bu senede yanilirlar ama kendi netim 71.5 olduğundan ben de ki bahtsizlik genelde yaniltmaz o yüzden 72 olabilir yani