9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Ankete katılım az bence forumda devamlı olanlar dünden beri burda taş çatlasa ben ankete 15 20 kişi daha gelir
-
@kema-boratav bugün son değil 3işgünü zaman var yarın son.
-
@kaymakam106 77.75
-
Yani arkadaşlar itiraz edin tabi, ama soruyu farklı cevapladığı için kişiyi "sallamakla" itham etmek yakışık almıyor. Ben de çıkarım şıkkını işaretledim, ve bence yoğun ilgi öznel bir ifade. ""ortaya çıkan eserler arkeoloji dünyasında yoğun ilgiyle karşılanmaktadır" denilmiş soruda, kime göre yoğun? Yoğunluk ölçecek herhangi bir temel, veri vs. var mı? Belki yazara göre bin kişinin ilgi göstermesi yoğunluk, bana göre yüz bin kişi az belki, bunun bir ölçütü var mı? Bence bu soruyu "yoğun" şekilde tartışmaya gerek yok, itirazınızı elbette yapın, ama soruyu farklı işaretledi diye karşınızdakine saldırgan bir tutum sergilemenize gerek yok.
-
benimde 67,25 toplamda... Türkçe ve türkiye ekonomisi bitirmiş beni...70 üstünün şansı yüksek ama yinede temkinli olmak gerek diye düsünüyorum..herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar...
-
@mülki burda bir grup var onların dusunduklerinin aksini yazarsan buraya direk linc ediliyorsun
-
@mülki farklı işaretleri diye kimsenin kimseye saldırgan tutumu yok çık oku bakalım yazılanları tekrar. Öznel anlatım nesnel anlatım nedir ondan bi haber şekilde verilmiş bir cevap ve savunmaya yazılmıştır o.
-
Bence artık bu tartışmalar bosuna sonuçlar artık belli ben. kendi adıma sunu soylemeliyim osym ye dava açmak itiraz etmek falan sonuç vermiyor sadece bir kaç sene uğraştırıyor onun ye ri ne. Zamanimizi ve kafalarımızı önümüzdeki sınava vermeliyiz daha iyi çalışmalıyız bu emeklerin karşılığını almalıyız
-
@mülki bende ilk başta nasıl öznel olur diye düşündüm sonra Mesela bir bakan veya cb amerikaya gidince A haber yoğun ilgiyle karşılaştı derken Fox tv kimseler yoktu diyebiliyor örneğiyle kendimi yanlış yaptığıma ikna ettim
-
@399mia Tekrar okumama gerek yok, bir şeyi bir kere okuyunca anlayabiliyorum, ama arzu ederseniz siz hem yazdıklarınızı hem de bilgilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Soruyla ilgili fikrimi belirttim. Bunun üzerine hala yoğun ilgi ifadesinin nesnel olduğunu düşünüyorsanız zaten mutabık kalma şansımız yok, umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
-
74 net de benden
-
@Willsmithh bak kardeşim ben niye hep seni uyarıyorum senin çevren şampiyonluklar ligi mi la bunu kpss sonucunda da söyledin gördük sonucu şimdi burda söylüyorsun ağlaya ağlaya sınav kazanıyorsun yapma milleti kötü etkilersin
-
@sui-generus ya kardelim diğer başlıklar da bak milleti niye kandırayım ben sonuçlar açıklanınca gördük evet galiba öyle benim elimde olan birşey değil çevremi iyi olması ki 6 7 kişi de bu söylediğim net baremninde ilk kez girdik kaymakamlığa şurda olabilir mi onu konuşuyoruz tamam 70 le kapatır herkes rahat olsun sayfada birdaha konuşulmasın işine bak
-
@sui-generus ayrıca neyi gördük kpss sonucunda?
-
@hll, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar çevre ve şehircilik bakanligina devredilen yetkilere iyice bakin en az 2-3 soru geleceğini düşünüyorum. Bilmeyen arkadaşlar için içişleri bakanliginin, bazi duzenleyici denetleyici kurullarin ve bazi cumhurbaskani islemleri çevre şehircilik bakanligina devredildi.
Hepsini burada yazamam şimdi Bir kac temel ornek: belediyeler imtiyaz vermek icin danistaydan gorusu, çşbakanligi karariyla imtiyaz verebilir. 49 yila kadar.
Buyuksehir belediyelerde genel sekreter bşb baskani teklifi cevre sehircilik bakani tarafindan atanir.
Itfaiye teskilatinin yonetmeligini çşb. Hazirlar
Belediye butce tasarilari çşb ye gonderilir. Gibi bir cok durum artik cevre sehircilik bakanligiyla ilgili.
Dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi?
-
@Willsmithh bu sene 80 ene yakın yani 75-80 aralığında kapatacak gibi duruyor. Zaten.
-
75dogru 25 yanlis=68.75 net 1 soruyla kacar ilk 400e girip baraji gecemedigim icin mulakata kalamazsam cok uzulurum. Her sene iktisat yakiyor beni. Bu sene iktisata cok calismadim zaten yapamiyorum diye. 2 soru geliyor diye 2 gun is lm nin herseyine calistim soru gelmedi. Iktisatin boyle kolay olacagini bilsem calisir 7 8 civari yapardim diye dusunuyorum. Nasip olmayinca olmuyor yapacak birsey yok herkes icin insallah hayirlisi olur.
Tr ekonomisi 9 iktisat 3 dogru. Alandaki yanlislarim cok basit yanlislar. Standart sapma puani olsa cok buyuk ihtimal girerdik ama oda yok. Kazanan arkadaslara simdiden hayirli olsun. -
@modesteptt kardeşim ben tahmin yapmıyorum ilk defa girdim sınava geçen yıl 70 le kapattı dediler bu yıl daha zordu diye konuşuldu şimdi foruma etrafıma bakınca herkes 73 80 arası söylüyor bende şaşırdım 74.5 ile ben bile tedirgin oldum bunu belirttim bu sınava birde sadece forumdakiler veya milli kütüphanedekiler hazırlanıyor dünya kadar insan var kafadan forum ve çevremde 70 üstü 100 kişi var tüm türkiyrde başarı ne olur nereden bileyim sanki manipülasyon yapıyoruz ya şehir tercihimi bu ben ne dersem diyin zaten değişmez birşey şurda fikir beyan etmek de yasak veya tedirginim yazmak ağlamak oluyor sanki 79 a gelir mi dedik onu desek neyse
-
Dışarıdan bir arkadaşım 77,25net ile listeye eklermisiniz?
-
Valla herkesin neti cok yuksek. Bize dusmucek heralde