9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Mevlana Hazretleri anlatir, ....ahrete göç edip gelenler olmuş hemen tüm ahali toplanmış ve sormuşlar merak bu ya cennnet ya da cehennem varmı diye ... gelenler anlatmış demişler ki ne cennet var ne cehennem herşey burada demişler.
Hayatınızda cenneti de cehennemi de bu dünyada yaşarsınız bu nedenle sakin olun strese lütfen girmeyin ...akıl yetmez kalbinize güvenin ...hissedin ve yolunuzu belirleyin ...aksi halde bu hayatta cehennemi yaşarsınız ... -
@enea stres ve iktidar hırsı
-
@enea, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Cok ciddi bir soru sorucam bir insan herkesin aylarini veya yillarini verdiği ,yarim netin belli cok onemli olduğu, bu meslek ile yatıp bu meslek ile kalktığı bir sınavı neden troller fikriniz var mi?
Kesinlikle katılıyorum , arkadas1
Arkadaş 2 arkadaş 3 80-90 netler yazıyor millet inandırıcı olmuyor -
@kaymakam-rüzgar hocam ekmek teknesini getrdi aklma msjlarniz aman yanls anlamayın
-
@mehmetçik çok güzel bir dizi idi bu arada ben Fırıncı Nusret sen de pican olmalısın
-
@kaymakam-rüzgar hocam ben sinava 4 yildir giriyorum sinrida kacirip sınırda kazandigim yillar oldu ama ne stresten ne de hirstan kimsenin umudu ile oynamadım bunun sebebi stres olamaz bunun sebebi kisiliksizlik ve karaktersizliktir
-
@kema-boratav simdi 2018 sinavina baktim hocam forumda hazirlanan listeye 89.5 net var facebooktaki birisi diye eklenmis 89 net var ancak benim bildigim birinci 87 net yapmisti yanlis mi hatırlıyorum
-
Hayırlı Cumalar arkadaşlar, Rabbim herkesin kalbine göre versin.
-
@enea Her sene aynı terane. Başkalarının endişeleri, hüznü bazılarına keyif veriyor, bunu kelimelerle açıklamak mümkün değil.
-
Bide şu var kimisi çıkmış bence su soru yanlış bence bu soru yanlış diyor arkadaşım bu işin sencesi bencesi var mı sen kimsin? Veya ben kimim? Aç interneti oku konya ovası projesinin internet sayfasını aç bak sorunun yanlış olduğunu görürsün. Sonra tek yargıç sorusu, sencesi bencesi var mı aç avrupa insan hakları sözleşmesi 14 nolu protokol madde 27 yi oku zaten o sorunun da yanlış olduğunu görürsün hani sözel yani direk karşılaştırabilirsin. İktisattaki monopol sorusu hakkında bilgim yok konuşmuyorum. Bence sence deyip boş yapmaya gerek yok.
-
@siyasal_ist, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Bide şu var kimisi çıkmış bence su soru yanlış bence bu soru yanlış diyor arkadaşım bu işin sencesi bencesi var mı sen kimsin? Veya ben kimim? Aç interneti oku konya ovası projesinin internet sayfasını aç bak sorunun yanlış olduğunu görürsün. Sonra tek yargıç sorusu, sencesi bencesi var mı aç avrupa insan hakları sözleşmesi 14 nolu protokol madde 27 yi oku zaten o sorunun da yanlış olduğunu görürsün hani sözel yani direk karşılaştırabilirsin. İktisattaki monopol sorusu hakkında bilgim yok konuşmuyorum. Bence sence deyip boş yapmaya gerek yok.
Hocam insna hakları sorusu hakkında eminmisiniz hocalar hata yok dedi
-
@kema-boratav hocalar çarpan sorusuna da cevap 4 diyordu
-
@kafdağınınarkası soru kokunu bilmedikleri icin olabilir mi
-
@kafdağınınarkası, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav hocalar çarpan sorusuna da cevap 4 diyordu
Gerçi her kitap yazan hoca değil onu bu sınavda anladım ben ilk kez girdim iyi tecrübe oldu derlemeci denilebilir -
Şu listeye eklenen arkadaşların hangi üni fakültelerini de yazsaydık keşke. herkes 80 90 ekletiyor ama hangi üni bölüm ve dönem oldukları muamma.belki böylece dogru ve yalanı ayırt edebilirdik. Şuan listedeki birinci arkadaşın hangi fakülteden oldugunu merak ediyorum.2. arkadaşı biliyoruz umarım hakkı olan makamı alır.
-
@enea onların trol olduğu forum eşrafi tarafından biliniyordu ama öyle olsun diye yazilmisti
-
@siyasalllı ilk ben söyleyim o vakit tokat gazi osman paşa 2010 mezunuyum. Var mı başka.
-
@siyasalllı Mekteb-i Mülkiye
-
@siyasalllı İzmir dokuz eylül
-
@müfettiş hanhi bölüm