9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
İstanbul siyasal kamu
-
@Daywalkers 80 net üstü Hatta 76 net üstü kapatması imkansız ama buradaki yazılanlar millletin neti hesaplanırsa 75 üstü Ne yazık ki doğru olabilir umarım çoğu kişi troldür
-
Altını üstünü bilemem ama bu sınav 400 ü doldurmaz ondan eminim
-
@Daywalkers Hocam 70 üstü 800 kişi yoktur ancak 550-600 kişi olabilir. Bence bu daha gerçekçi tahmin oldu. 70 te biraz da olsa yığılma oluşmuş olabilir. Onun için bi tık ilerisi mülakata kalır diye düşünüyorum.
-
@Daywalkers adıma yazayım ben de duygumun vahametini anlatmak için sizin rakamı kullandım hocam. yoksa gerçek yazınızın ne olduğunu kestirmek kolay:)
-
@Hayaller71 örneğin 2 soru iptal olursa 100 tam puan 98 soruya bölünüyor 1,020408163265306....bir rakam çıkıyor. herkesin net sayısı bu rakmla çarılıyor. Yine 98 net yapan 100 tam puan alıyor.
-
Gecen sene 64 net yapan 900 kisi var gecen sene snavdan once soyle bir durum vardi yanls dogruyu goturecekmi standart sapma olacakmi bunlar snavdan once berrak degildi bu sene herkes daha dikkatli davrandi 70 uzeri 400 kisi kesinlikle cikacaktr bundan eminim ben
-
@a-tas anladım hocam teşekkürler
-
Geçen sene iyiydi de bu sene kötü olmadı geçen senede kötüydü bu sene de kötü belki bu yıl biraz daha kötüdür sadece
-
Arkadaşlar sakin olun biraz. Beyin ızgara kokusu geliyor.
-
Selamünaleyküm,hayırlı Cuma’lar arkadaşlar..
Bölümler sorulmuş;Hacettepe Üniversitesi Maliye bölümünden 7 sene önce mezun oldum,şu an hali hazırda kamuda denetmen olarak görev yapıyorum.’’Daha önce belirttiğim üzere’’ 82.75 netim var ve insanların böylesine emek verdiği uğruna nice fedakarlıklar yaptığı bir sınavın sonucunu trollemek gibi bir derdim asla olmadı,olamaz,böylesine yakışıksız bir tutumdan da Allah’a sığınırım.. -
@mehmetçik çıkar muhtemelen işin kötü tarafı son puan da ciddi yıgılma olablr 500kişinin girdigi mülakat süreci hiç hoş durmuo
-
@a-tas eyvallah kardeş. O zaman iptal olması daha kötü çünkü puan artıyor
-
Bu arada şunu da ifade etmek isterim,iptali konuşulan soruların tamamına doğru cevap verdim(kop,monopol,tek yargıç vs..) ancak,eğer bu sorular hatalıysa ve bu durumdan dolayı mağduriyetler yaşanacaksa şayet,umarım bahsi geçen sorular iptal olur,netim sınırda olmuş olsaydı da aynı sözleri söylerdim,emin olun.
Son olarak naçizane tecrübelerime dayanarak bu sınavın 70-71 ile kapatacağını düşünüyorum,yani baraj üstü olan herkes ümitvar olsun.. -
@Sabo35 Hocanm yanlış anlamıyorsam geçmişte mülakata girmiş birisiniz çevrenizde fazla var mı 75 üstü bekleyen Bu arada teşekkür ederim temenniniz için
-
@siyasal_ist hangi dönem mezunusunuz
-
@safiTÜRK69 Hocam bu sonuca içgüdülerinizle mi ulaştınız yoksa forumda yazılan netleri mi dikkate alarak böyle düşünüyorsunuz?
-
@underwood 2018
-
İstanbul siyasal kamu 2017
-
@districtgovernor Evet,daha önce mülakatlara girdim hocam,çevremde 75 üstü kimseye rastlamadım,forumda listedeki puanların yüksekliği hiç birinizi korkutmasın,çünkü forum geçmiş senelere nazaran daha popüler ve 70 netin altındaki arkadaşlar zaten baraj altı kaldıklarından yazma gereksinimi duymuyorlar,ayrıca forumda üye olmayan kişiler de arkadaşlar vasıtasıyla listeye yansıtılmış durumda,ez cümle;bu seneki soruların geçen seneye göre kolay olduğunu asla düşünmüyorum,bu denli zor bir Türkçe ve Türkiye ekonomisini değil geçen sınav,hiç bir sınavda görmedim,müsterih olun arkadaşlar..