9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@kema-boratav yüksel bilgili yanlış diyor hocam
-
@mehmetçik reis sal artık bizi beee
-
@kema-boratav @sessessc @parpp2 tek targıç ve ağrı doğru dendi geriye 3 ihtimal bakalım ösyme ne der.
-
@sessessc tek yargıç ne zamandır bireysel başvuruların kabul edilebilirliğine karar veriyor
-
@parpp2 gayet salinmis vaziyettesin bence gerek yok salinmana
-
@mehmetçik ufff helal iyi laf
-
@kafdağınınarkası hocam kabul edilemezligine karar vermesi kabul edilebilirlik kararı olmuyor mu?
-
Arkadaşlar konuyu kaçırdım da bu sıralama için 3.38 ile vs çarpılma olayı ne oluyor
-
@BlackList hocam grupta yapılan ankette oluşan sıra da ki durumunla mesela 70.sin 3.38 le çarp sınav sonucu sıran ona yakın çıkabilir gibi bişi geçen yıl öle olmş sanrm
-
Listeyi yapan arkadaşlar beni de ekleyebilir misiniz 74,50 netim var. KOP ve Monopol Sorularını da yanlış yaptım bu sorular iptal olursa galiba 76,50 olacak puanım. Geçen yıl 69.75 net hesaplayıp bir umut bekledim, sınav açıklandı 69,50 netle 390. olmuşum ama malesef giremedim mülakata. Sınırdaki arkadaşları en iyi ben anlarım. İnşallah yine 70'e kadar düşerde beraber gideriz mülakata. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Gönlünüzü ferah tutun...
-
@arslanbey46 öyle düşünmenize gerek yok hocam kural değil bu, böyle olacak değil, bunlar ortalama hesaplar, bakarsınız buraya yazmayan katsayısı 3,3 değil de 2,2 olur. Belki bu yıl daha fazla yazan olmuştur, ümit vermek adına söylemiyorum ama sanırım bence bu dönem katılım daha iyi, daha bir hafta olmadan 180 kişiyi gördük, geçen yıl ortalama verisi güzel veriydi lakin 70 in altında kalanlar da yazıyordu, 48 neti olan dahi yazmış idi. Şimdi bakıyorum da forumdan 70 altı yazdıran pek yok, olanlar da forumdan olanların arkadaşları. Bunu bir iyi bir de kötü haber olarak anlayabiliriz. İyi haber 70 in altında kalan önündeki sınavlara hazırlanmakla meşgul, kötü haber forumda 70 ve altı yapan kişi sayısı az. Kötü haber senaryosunda sınav forum ortalamasının +/- 1 aralığında kapanır. İyi haber için ise yazmayanlardan daha fazla 70 ve altı verisine ihtiyacımız var.
-
bu kadar uyuşmazlığa düşülen soru olunca idari hakimlik sınavından da bi korkmadım değil
-
@dlkaptan şöyle de bir durum var forumu kullanan kişi sayısı geçen seneye göre oldukça artmıştır. Forum görevlilerinin teyitine muhtaç ama benim kanaatim bu yönde.
-
@moonlight katılıyorum kardeşim bana göre geçen seneye göre mülakata giren sayısı da düşecek. yine bol netlerle başladık gecen sene gibi
-
Su iptal edilsin bu iptal edilsin olmadı sınav iptal edilsin diye bekleyen o kadar kötü zihniyetli var ki yeminle aynı sınavı bırak aynı toplumu paylaşıyor olmaktan utandım. Emek veriyor insanlar kardeşim. Yıllar veriyor alın teri döküyor fedakarlık yapıyor her şeyden. Su duruma düşüren osym ye bir çift lafım bir isi de doğru yap milleti ipte bırakma. Benim gözümde soru çaldırınca muhabbetlerinden sonra meşruiyetini kaybetmişti şimdi daha da !
-
@moonlight ben de benzer durumdayım şuan 68,75le baraj altıyım ama her an çıkacakmışım gibi de hissediyorum :))))
-
4 Aralık hemen gelse de bitse şu gergin ve tedirgin bekleyiş
-
Bende bir yorum yapayım barajı geçen 350 yi gecmeyecek
-
@suigeneris123 ben de baraj 70 üstü olur ama 400 de dolar düşünüyorum
-
Bu sene tablo birazdaha farklı sanki baraj bir iki tık yükselecek durum onu gosteriyor baraj esiginde olanlara tavsiyem 4 araliga kadar unutun bu snavi kazanamadik modunda olun gidin baska snavlara odaklanın olursa güzel bir supriz olur umut simsarlığ hos bisey ama hayal kirikligi kotu oluyor