9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@sui-generus, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Gençler cidden kimse umudunu kırmasın veya üzülmesin asla böyle birşeyi istemem inşallah hakeden herkes kazanır İnan'ın bunu istiyorum zaten hepi topu kaç kişiyiz ki birbirimizi kıralım arkadaşa tekrar sordum ısrar ettim hatta sonunda şaka yaptığını söyledi kusura bakmayın forumuda boş yere işgal ettim silemiyorumda yazdığımı böyle bir açıklama yapayım dedim
Biz bundan trolluyoruz işte
-
İki arkadaşım daha var aöf işletme mezunu 70.00 ve 71.25 netleri mevcut. AÖF okuyan kişiler genellikle kamuda veya özelde çalıştıklarından örgün okuyamıyorlar. (kapasiteleri kesinlikle var) Çoğunlukla da yüksek lisansa yöneliyorlar. AÖF okuyanlara gerizekalı muamelesi yapıldığına çokça şahit oldum.
84.00 neti tırnaklarımla kazıya kazıya çok ama çok emek vererek yaptım. Hiçbir dersaneye gitmeden piyasadaki kitaplara ve denemelere çalışarak. Lütfen AÖF okuyan arkadaşları küçük görecek yorumlar yapmayın. AÖF okuyanlar genel olarak feleğin sillesini birkaç kez yemiş oluyor. Dediğim gibi kim hak ediyorsa Allah ona bu kutsal mesleği nasip etsin. HAK EDEN KAZANSIN. -
AÖF den kaymakam olursa her ile üniversite açılmasından daha ileri bir noktaya geçmiş olacağız, üniversiteye gitmeden de olur, ne gerek var..
-
Arkadaşlar her şeyi tartışıp konuşuyoruz fakat en önemli etkenlerden biri de bence zamandı. Geçen yıl KPSS'den sonra 1 aylık bir süre varken bu yıl 3 ay gibi önemli bir sürede kpss sürecini iyi geçirmiş arkadaşlarımızın kaymakamlık sınavında da (Özellikle alan kısmının yapılabilir olması en önemli etken) iyi puanlar yapması bence sürpriz değil. Evet gönül isterki geçen yıl olduğu gibi barajı geçen herkes mülakata kalsın. Fakat biraz daha rasyonel düşünmeliyiz. İnşallah 70 ile kapansın diye her günü zor geçiren dostlarımızın duası kabul olur.
-
@öktem_ilteriş işte bahsettiğim küçük gören mesaj türlerinden birisi de bu! 84 neti sen yap tezli yüksek lisansı sen bitir doktora aşamasına gel o zaman benimle yarış. Sen hak et sen kazan. Unutmadan ekleyeyim: ANKARA HUKUK öğrencisiyim bu yıl kayıt oldum. Yeterli olmuştur sanırım cevap.
-
Acik ogretim mezunlarina kimsenin gerizekali dedigi yok, hatta butun AOF'luler 80-90 arasi aldigi icin orgun ogretimliler azinlikta kaldi, geri zekali muamelesini orgun egitim almis olanlar gormeye basladi. Odtulusu bogazicilisi mulkiyelisi hakimi savcisi uzmani mufettisi farketmeksizin hepsi gerilerde kaldi
-
@lanternight kardeşim yanlış anlama benim küçümseme gibi bir niyetim yok kaldı ki AÖF mezunlarının şahsına da bir şey dediğim yok, ama yanlış akademinin üniversitenin altına dinamit koymaya gerek yok.
-
Geçen sene 3 arkadaş sınavda 79-73-70 net yaparak sınava kalmıştık.
Ortalamamız 74'tü ve 4 net aşağısı yani 70de kapatti. Ben ve 1 arkadasim 2.mülakatini dıger arkadasim da 3.mülakatını kaybetti.
Sınav öncesi yine aylarca çalıştık, evlere kapandık ve daha yüksek yapmak için sınava girdik. Ve dedikki, forumu bosverelim, 3ümüzün ortalamasini alip 4 cikaralim üç aşagi bes yukari o sekilde kapatir dedik ve sınava girdik. Türkce bizi mahvetti 2miz 6 yanlis, 1miz 5 yanliş yaptı. Ve netlerimizı 76,25 -76-70 hesapladik ortalamasini alip 4 cikardigimizda yine 70-71 arasina tekabul ediyor. Ama foruma baktigimizda 80 netlerde kapatacak gibi duruyor ve 80 net üstü yapan bir çok AÖF Mezunu arkadaş var, hepsini tebrik ediyorum ama ilk kez böyle bir durumu yaşadığımız için bize şaşırtıcı geliyor. Kusura bakmasınlar.
Şunda belirtmek istiyorum Forum bu sene cok ilginç. Saglikli veri elde edemiyoruz ve cok ilginç sohbetler dönüyor. Benden paydos artik.İnşallah herkesin gönlüne göre olur. Allah kazanan arkadaslarin yolunu açık etsin. Asil sınav sınavi geçtikten sonra basliyor. Kaybedecek arkadaslarda uzülmesin, daha hiç bir sey için geç değil. Hayirli Aksamlar
-
Değerli dostlarım canlarım,
AÖF mezunu olmak ve bu sınavda teamül gibi ayrıştırıcı bir hal ile karsilasiyorsan demokratik toplumda yaşıyoruz ve sandık önüne 2023 te gelecek ...hakkını kullanma imkanını asla hafife alma.
Bu memleketin sahibi Tayyip Erdoğan ya da bakanlar değil ....Allah'tan başka kimseden korkmayın ve adım atmaktan asla çekinmeyin ...bir makam kazanacağım diye dilsiz şeytan olursan Allah'ın merhametini değil tokadını yersin ...
Allah'tan başka hiç bir güç yoktur
Rabbimiz AÖF alınmıyor diye o mülakata komisyona gelen olacak ise onlara o günü nasip etmesin.
Rabbimiz merhametin ile kalbi temiz olana ve gönlü bol olana yol açsın. -
@kaymakam-rüzgar yol acmasin dediğin o komisyon üyeleri içindir.
Yanlış anlaşılmasın -
@Daywalkers kardeş aof mezunu olması önemli değil. Bende üniversiteden mezun olalı, sınavlarla boğuşuyor olalı 2 yıl oldu. Bende aof gibiyim o zaman ama 74 nette kaldım. Burada açık bir trolluk var ve istisnaları hariç tutuyorum birçok aof un seslerini duyurmak için manipulasyon uğruna bu forumu aparat olarak kullandığını düşünüyorum. Yazık yani
-
Foruma her girisimde bi aöflü daha 80 üstü net yapıyor maşallah.anlaşılan biz onca sene üniversite kapılarında boşuna sürünmüşüz.yukarda bir arkadaş küçümsüyorsunuz demiş hayır küçümsemiyoruz 300 400binle sıralamayla uzaktan okuyup çıkıp kaymakamlıkta 80-90 net yapmayı anlayamıyoruz.illa ki vardır ama bu kadar yoğun olması dikkat çekiyor. Daha bu sene yks ye girdim 30 net yaptım türkceden ama kaymakamlıkta 14 soruda 4 yanlışım var.
ya oluşturulan listenin en az yuzde 30u trol yada benim acilen türkçe çalışmam gerek idare anayasa değil.
4 aralıkta gòrüşmek üzere hoşçakalın. -
@kaymakam-rüzgar Allah Allah da kulları kul değil kardeş Vala gına geldi aöf sohbetinizden ya baslık acın aöfü orada tartısın lütfen ya hocam yeter da
-
Bu forum yöneticileri eğer önlem almazsa bu trolluk işine üzgünüm ki burası da yakında ciddiyetini kaybedecek ve ilgisi azalacak. Ya ilk kayıtta bir formül bulunması lazım telefonla mi kayıt olur TC ile mi bilmem ama bir formül. Artık yeter diyorum. 3 senedir takip ediyorum bu sene ki kadar da dip seviye olmadı. Ayrıca bu AÖF olayı da ayrı bir manipülasyon. Bizim daire de ki yaşlı dayılar gibi oldu bizde okuduk üniversite 2 yıllık torna okudum gittim 2 yılda işletme 4e tamamladım. 4 Aralık’a kadar nokta.
-
@dlkaptan 173 kişi 70 üzeri. Çoğu da trol bence. Bu sınav geçen senenin kopyası olacak 70 geçen 400 kişi çıkmayacak. O yüzden ümitsizliğe kapılmayalım arkadaşlar.
-
Yanlis hatirlamiyorsam gecen sene ip adreslerine bakip yan hesaplarla milleti trolleyenler ucurulmustu, bu sene de temizlik zamani geldi sanki
-
@mülki yapılabiliyor mu o gerçekten? Yapılırsa mükemmel olur. Adminin işi sanırım bu
-
@öktem_ilteriş
Terbiyesizlik ve çekememezlik olarak görüyprum bu yorumu düşüncelere saygılıyım ama alenen hakarete giriyor bu cümleler kalitenizi ve kalibrenizi sorgulama ma sebep oluyor alenen olan hukuksuz bir durumu bile bu şekilde değerlendirebilir sunuz kuyruk acınız mı var bilmiyorum ama acımızasız halinizle acınacak haldesiniz herşeyden önce AİHS ayrıca BM İnsan hakları sözleşmesine buna istinaden anayasamızda eşitlik anlayışına tamamen aykırı bir durumu hakikat ve adalet gibi yansıtabiliyorsunuz artık yeter söylediklerimde hakaret varsa sizin söylediğiniz hakarete istisnadır eğer söylediklerinizde hakaret olmadığını düşünüyorsunuz eleştirimin içindeki kalitesiz ve kalibresiz etiketlerini tam anlamıyla tamamlıyorsunuz bu bencil güruhların adalete ego lu bakış açısına ne yazık ki hiçbir eczane de ilça bulamaz sınız siz kendi adalatini kendi eşitliğini ve sadecw kendi hakkını savunma hastalığına yakalanmışsınız sizi esefle kınıyorum ayrıca burada hak mevcut bu düşünce yapısına ben hakkımı helal etmiyorum hayırlı geceler -
Aöf mezunu bu sınavı tabiki kazanabilir ya da 80 üstü yapabilir neden yapamasın fakat biri çok iyi bir tahminde bulunmuş seslerini duyurmak için listeyi manipüle ediyorlar. Hadi bir kişiyi bir de benden olsun 2 kişiyi anladım da fakat bakıyorum maşallah bu tablo bize gösteriyor ki ilk 100 de 80 kişi falan aöf lü olacak tabi bu da inandırıcı olmuyor. Aylarca eve kapanıp çok iyi çalıştım 10 yanlışım 7 boşum var yanlışlarımın 5 tanesi Türkçeden geldi yapacak bir şey yok tabi. Biri 3 kat 4 kat sorusu biri taş toprak biri de mtv sorusu diğer iki yanlışım bana kalsın. Boşlarımdan biri tek yargıç biri monopol biri kop sorusu diğerleri bana kalsın. Ama bakıyorum sıkıntılı ya da değişik soru bu kadar çok iken nasıl bu kadar uçuyorlar hayret ediyorum.
-
@Etiketsiz
Ayrıca çok bilmiş arkadaşlardan aöf takıntısı olanların bizim yazdığımız kelimelerle takıntısı var çok denk gelirsiniz bunlara aklı sıra bize daha türkçe eğitimi görmemiş hoca görmemiş. Yazı yazmayı bilmiyor sıfatı yakıştırıyor bu kadar dengesizlik mevcut bende hızlı bir şekilde yarı dikkatli yarı dikkatsiz yazıyorum bu arkadaşlar bir nevi tepki bu durum bu yazıyı da düzgün bulamayacak gramer üstadı arkadaşlarımızı piste davet ediyorum.Müthi olan şu asıl sıkıntı şu Aöf lü arkadaşlar bunu nasıl başarıyor hiç. Düşündünüz mü bence çok açık Türkiye de eğitimi kaliteli veren eğitmen sayısı çok az üniverste sayısı da belki yüzde 15 felan benim görüşüm bu
Şimdi örgün okuyan bu hukuk ve adalet bilmez güruh özellikle eksik eğitimle taçlandırılmış kısım bizden geride kalabiliyorlar biz kaynak seçerken iyi kaynak seçerek aradaki farkı çok rahat kapatabiliriz ama siz eksik aldığınız eğitimi daha kaliteli hale getiremez siniz hayra bazı durumlarda bu sizi geriye bile götürebilir anadoluda bir üniversite ilk memurluğumu 2 sene yaşarken bunu net bir şekilde gördüm sınavlara gözetmen olarak giriyordum
Rezalet durumda olan eğitim sisteminden çıkan bireylerin bu denli haketmedikleri egoya sahip olmaları beni artık fazlasıyla sinirlendiriyor örnek verilirse İstanbul üniversitesi Ankara siyasal... Vs bunları tenzih ederim