9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Daywalkers çalıştığınız kanun listesi var mı acaba,bizimle paylaşabileceğiniz
-
@Aslan-Reyiz hocam merhaba , bu hangi kaynaktan acaba ?
-
kaymakamlık kampı kitabını öneriyor musunuz arkadaşlar yada a kadro kitabını bilgisi olan var mı?
-
@kykm çok mutlu oldum. İnsallah ekonometri kardeşlerimiz de nasip olur.
-
Anayasa ve idare için kannunname yeterli olur mu bedelli askerliğe gideceğim için asıl kitaplardan çalışmaya vaktim olmayacak fikri olanlar belirtirse iyi olur.
-
@zeynoi03 anayasa ve idaresi a kadro da daha kısa ve net bilgilerle doludur 170-180 sayfa civarıdır mesala idaresi, KPSS de kaynakları çok iyidir ama Kaymaklıkta ne kadar başarı sağlar bu kitap bir fikrim yok
-
Yiğit Yılmaz’ın paylaştığı denemeleri çözen ve yanlış soru bulan gören var mı acaba değerlendirme yapsak ? Kaimi makam 2(1) diye eklediği denemeyi yaptım.
-
@hayırlısı035 Bende öyle. İnşallah bütün bölümler sorunsuz şekilde girebilir. Kimsenin emekleri zayi olmasın
-
@Machiavel Hangi tarihlerde gideceksin hocam?
-
@gencbiraday teşekkür ederim
-
@zeynoi03 10 ar liraya anayasa ve idare kitabını ayrı ayrı al çünkü kaymakamlık kitabında kpss için çıkardıkları kitaptan hiçbir fark yok. 80 lira cebinde kalır.
-
@corleone 21 eylül 13 ekim tam çalışma zamanının ortası nasıl çalışıcam bilmiyorum
-
@Mordor-Kaymakamı başvurunu hemen yap gitsin bir ayı geçti kuruldan cevap bekleniyor olumlu olumsuz dönüş yok hala
-
@Machiavel Orda da çalışma için belki ortam müsait olabilir. Yanına da kitaplar götürebilirsin.
-
@ufukcelik2019 rica ederim hocam iyi çalışmalar.
@jokerr merhabalar.Kaymakmlık sayfasında denk geldim güncel bilgi diye paylaştım hocam.
-
@corleone götüreceğim de ne götürsem emin olamadım zaman da aşırı kısıtlı kanunname mi alsam normal anayasa idare mi
-
Arkadaşlar selamlar önceki başlıkta vardı anca bulamadım buraya bir yere sınavlar için gerekli kanunları koyabilecek arkadaş var mı ?
-
@beveridge-eğrisi doğru söylüyorsun teşekkür ederim
-
@Machiavel hocam bende kanunname ayrıca ayrı ayrı anayasa idare var Ahmet nohutcu .. 2018 baskı olduğu İçin yeni den hepsini aldım ... arasında bir fark yok konu olarak karşılaştırdığımda.. sizin bahsettiğiniz farklı bir kitap mı acaba
-
İlan Resmî Gazete’de yayınlanmış.
http:// www. resmigazete .gov .tr/ilanlar/eskiilanlar/2019/09/20190907-4%20(6).pdf