9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Machiavel anayasa yaklaşık 500 idare de 600 sayfa. Diğer asıl kitaplar nelermişhocam:) ben kanunnameleri öneririm bu arada..
-
İlanın tam metni yayımlandı dostlar,
www.tercihiniyap.net/images/upload/2019-kaymakam-adayligi.pdf
Malesef 216 TL sınav ücreti.
-
@paretowilfredo hocam standart sapma olacak mı yoksa her soru1 puanmı geçen seneki gibi
-
@1kamucu, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@paretowilfredo hocam standart sapma olacak mı yoksa her soru1 puanmı geçen seneki gibi
"Adayların testteki sorulara verdikleri doğru ve yanlış cevaplar ayrı ayrı toplanacak,
doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak ham puanlar elde edilecektir."hükmü değişmemiş dostum. Yine aynı hesaplama yöntemi olacak.
-
@paretowilfredo Abi %20 uygulanır diye bekliyorduk tamam da 210 olur diyordum ben. 6 TL küsüratı almak nedir ey ÖSYM? Bıraksaydın onu da dolmuş parası yapsaydık, bu kadar mı gözün döndü???
-
@albertcamus Bari en az üç ÖSYM sınavına daha katılacağını taahhüt edene biri bedava olsa? çıldırmış olmalılar.
-
@Godot @albertcamus Deveye boynun neden eğri demişler, Yeter ÖSYM yeter demiş!
-
@Godot Beğendim hocam, güzel yorum. Gerçekten o kıvama geldik artık. Zaten işsiz olan insanlar giriyor bu sınavlara. İşsiz adamın sırtına bir de sınav ücretlerini yüklemek doğru mudur acaba? Girecek aday sayısının az çok belli olduğu, milyonların girdiği üniversite sınavı gibi olmayan bu tür sınavların maliyeti nedir gerçekten merak ediyorum.
-
@paretowilfredo teşekür ederim hocam
-
Maliye bolumu icin denklik mi istiyor yani ?
-
@kykm, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@paretowilfredo, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Yazımızı da bu bilgi ile güncelledik dostlar.
Yukarıya ilave ettiğimiz yazı bu yanıta göre güncellenmiştir. Kafanıza takıldığı zaman ilk iletiden de kontrol edebilirsiniz daha sonra
@kykm dostumuzun da emeğine sağlık, epey bir adayın aklındaki soru işaretini kaldıracak yanıtı almış neyse ki
-
@paretowilfredo evet hocam gormustum bu guncellemeyi ama ilanda neden hala maliye ve finans diye yazmislar anlamadim. Essegi saglam kaziga mi baglasak napsak ?
-
@whshw Dostum ilanda zaten yönetmelik hükmü dışında bir şey yazmaz Bakanlık. Lakin uygulamanın nasıl olacağına dair verilen bu yanıt bir yol gösterici. Ancak soran tüm arkadaşlara aynısını diyorum, siz gecikmeden eşdeğerlik belgenizi isteyin. Nolur, nolmaz.
-
Ne zaman böyle yüksek bir ÖSYM fiyatı görsem, Sayıştay sınavı zamanında açmış olduğumuz şu anket gelir aklıma...
-
@Tardukağan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@vuralkara, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@k-k, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@justlawyer 9. seferde biliyorum
Tam 11 kez hakimlik mülakatından elenen avukat var bir de...
İsim ve soy isim vererek, insanları teşhir etmek hiç hoş değil. Yöneticilerden iletinin kaldırılmasını istiyorum.
Teşhir derken? Onlarca habere konu olduğu ve kendisi gazetelere dahi öportajlar verdiği icin belirtmiştim. Kotu niyetli bir paylasim olmamasina ragmen yine de kaldirilsin art niyetliler çıkabilir dogru.
-
@RootofAllEvil, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Yeri burası değil ama adalet bakanı sn gül 1300 yeni hakim savcı alacağız demiş. Geçmiş iletilerde @amirim 28 aralıkta 100 kişilik idari hakimlik sınavının olabileceğinden söz etmişti
Olacak demiştim ... 28 Aralık 100 kişi.
-
Sınav da ilan da hayırlı olsun arkadaşlar. Allah bizleri mülakat sayfalarında da görüşebilmeyi nasip eder inşallah
-
@Aslan-Reyiz kas soru bankası var bende geçen sene aldım hala güncel mı?
-
Cimer cevabı beni hiç tatmin etmedi. Değerlendirilmektedir diye bitiyor. Resmi yazı ile görüş talebine cevap verilmiş olsaydı bağlayıcı olurdu
-
@mehmet122 yüzde 90 günceldir hocam.Birkaç değişikliği takip etmişseniz sorun olmaz.