9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@NeedForYou can çeliğe sordum bugün yayınevi matbaaya göndermiş bu cuma ya da haftaya cıkarmış.
-
MÜLAKAT İLE ALIM YAPAN HİÇBİR SINAVA GİRMEMEYE KARAR VERDİĞİMDEN KURUM SINAVLARI MACERAMA SON VERİYORUM. HAYALLERİ BÜYÜK OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR.
-
-
@polisiye-roman amaç ne insanlar sana neden girmediğini sorup burada bir pesimist hava yaratmakmı başka başlık açın buraya gelenler mülakatı olan bir sınava hazırlanıyor Bi bitmediniz
-
@Willsmithh, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@polisiye-roman amaç ne insanlar sana neden girmediğini sorup burada bir pesimist hava yaratmakmı başka başlık açın buraya gelenler mülakatı olan bir sınava hazırlanıyor Bi bitmediniz
Kasıtlı olarak moral bozma başka bir açıklaması yok.
-
Arkadaşlar ritüelin 1.baskısıni sipariş etmiştim iptal edip 2.baskıyı mi beklemeliyim
-
@adalet hocam ben soru bankasını aldım şimdi teslim de aldım. 2. Baskı nasıldır bilemem ama üzerinde 2019 temmuz değişiklikleri güncellenmiştir yazıyor
-
@edielik anladım hocam en azından bilen veya yazara sorma imkanı olan varsa fazla fark olup olmadığiyla ilgili iyi olur
-
@corleone, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar BDDK ve SPK, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın sitesinde ilgili kuruluş olarak gösteriyor. Bildiğim kadarıyla düzenleyici ve denetleyici kurullar ilişkili oluyordu. Yoksa hepsi değil de bazıları mı ilişkili kuruluş oluyor?
Ben de aynısını görünce şaşırmıştım. Sadece Hazinenin sitesinde Kamu İhale Kurumu ilişkili olarak gösterilmiş enteresan.
-
Birileri torpille bir yerlere geliyor diye ideallerimizden vazgeçip emeklerimizi bir köşeye koyamayız özellikle bu,yola ilk defa giren arkadaşlar vazgeçmeden çalışmaya devam herkes bir gün emeğinin karşılığını alır Rabbim herkese hakettiğini verir zamanı geldiğinde
-
Ayrıca buradan bizler için faydalı bilgiler paylaşan herkese teşekkür ederim
-
tarih konuları tam olarak.nerden nereye kadar di arkadaşlar
-
@bydaler trablusgarp savaşından hatay'ın anavatana katılmasına kadar (hatay konusu dahil)
-
Arkadaşlar Berkay Cihan Tr ekonomisi veya muazzez nazlı Tr ekonomisi çözen alan vs bilgi verebilecek olan var mı nasıldır vs diye
-
Arkadaşlar benim hocam tarih videoları inkılap videoları iş görür mü
-
@Willsmithh görür hocam. Video dersleri iyi
-
Kaymakamlık için inkılap tarihi ders notu
https:// yadi sk/i/o1nEl04om9PlXw
-
b grubu kadroda memur olanlar için bi ön yargı var mı mülakatlarda son alımda guy ve diğer a grubu kadrolardan alım varken b grubu kadroları mülakatta alıyorlar mı bilen birisi cevaplar mı
-
@Aslan-Reyiz hocam yiğit yılmazdan deneme sınavı filan varsa paslar mısın ?
-
@hoffafd 4 denemeyi paylaştım önceki sayfalarda bulabilirsiniz.