9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@corleone düzenleyici denetleyici kurullar ilişkili olur kardeşim
-
@dzndr bol bol tekrar
-
@corleone Ben de öyle biliyorum da Hazine Bakanlığının sitesinde ilgili kuruluş gösterince tereddüt ettim.
-
Ben son çıkan cbkn ile bağlı, ilgili, ilişkili kurum ayrımının artık kalmadı diye biliyorum. Çünkü cb kararıyla oluyor artık. Kanaatimce hangi kurum ilgili, ilişkili vs diye soru gelmez, ancak hangi kurumun ilgi, ilişki, bağı nereye ve o kurumun özellikleri neler daha mühim
-
@fatos_ hocam alan ve genel kültürden kacar net yaptınız bide hangi üniverste hangi bölüm mezunusuz
-
Arkadaslar, mulakat tarihlerinde askerde olmak, mulakati olumsuz etkiler mi?
-
Arkadaşlar merhaba herkese iyi çalışmalar size bir şey soracaktım seçimlerin yenilenmesi konusunda milletvekili seçim kanununda 90 gün sonrası ilk pazar, cb seçimi kanununda 60 gün sonraki ilk pazar yazıyor bunlar farklı şeyler mi yardımcı olabilir misiniz
-
@mordecai farklı şeyler kardeşim eğer cb seçimiyle beraber TBMM seçimi 1 yıldan az süre varsa 60 günü takip eden pazar eğer cb seçimi ve TBMMye de 1 yıldan fazla varsa 45 gün İÇİNDEKİ SON PAZAR SEÇİM YAPILIR.
-
@Hayaller71 çok teşekkür ederim
-
@sbf1983 İyi geceler arkadaşlar. Daha önce kaymakamlık mülakat tecrübesi yasamis olanlara bir sey sormak istiyorum. Kaymakamligin mülakatı Hakimlik gibi mi? Bilenler bilir hakimlikte 1 dakikalık gostermelik mülakat yapiliyor referans yarisiyor. Ön mülakatlar falan var. Acaba kaymakamlikta mülakat kac dk suruyor, mulakat performansinin sonuca bir etkisi oluyor mu yoksa hakimlik gibi göstermelik mi ve ön mülakat tarzi seyler var mi?
-
Kas hukuk soru bankasını çözen var mı arkadaşlar yada çözebilen ?
-
@edielik Zor mu geldi hocam?
-
@corleone aşırı ayrıntı geldi bana. Hiç bir sınavda böylesi ayrıntı görmedim
-
Türkiye'de işsizlik oranı haziranda yüzde 13 olarak gerçekleşti.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran 2019'a ilişkin iş gücü istatistiklerini açıkladı.
Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2019 yılı haziran döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 938 bin kişi artarak 4 milyon 253 bin kişi oldu. İşsizlik oranı 2.8 puanlık artış ile yüzde 13.0 seviyesinde gerçekleşti.
Aynı dönemde tarım dışı işsizlik oranı 3.2 puanlık artış ile yüzde 15.3 olarak tahmin edildi. Genç nüfusta (15-24 yaş) işsizlik oranı 5.4 puanlık artış ile yüzde 24.8 olurken 15-64 yaş grubunda bu oran 2.9 puanlık artış ile yüzde 13.3 olarak gerçekleşti
-
Kırılganlık Endeksi: Ülkeleri en olumludan en olumsuza doğru sırasıyla;
.sürdürülebilir
.istikrarlı
.uyarı veren
.alarm veren
şeklinde 4 gruba ayırır ve Türkiye bu dört grup içerisinde uyarı veren içerisinde yer almaktadır.
Kaynak: AÖF -
mahalli idarelere soner ceylan a kadro kitabından çalışan varsa dikkat etsin 2019 filan yazmasına rağmen çevre ve şehircilik bakanlığına geçen çoğu şey kitap da hala iç işleri diye yazılmış,
-
@hoffafd o kitapta çok yanlış var
-
AİHS Ana Sözleşmesinde yer alan haklar:
Adil yargılanma
Öz gürlük
Ay rımcılık yasağıKö lelik
Y aşama
E tkili başvuruÖzel hayat
Ev lenme
D üşünce
İ şkence
K anunsuz ceza olmaz
T oplantı ve gösteri
İ fadeADİL VE ÖZAY KÖYE ÖZEL EV DİKTİ
-
Arkadaslar ritüel soru Bankası nasıl? Bilgi verebilecek olan var mı?
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Ritüel 2.baskı haftaya cıkacakmış alacak arkadaşların bilgisine.
üstat ritüel 2.baskı bekliyorum ama hala çıkmadı sanırım. Bilgin var mı acaba ertelenme gibi bir durum mu var