9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar kaçla kapatacağı hakkında tahmin yapmaktan çok veriler üzerine yorum yapmak istiyorum; açıkçası tahmin yapacak tecrübem de yok.Geçen sene oluşturulan liste ve bulunan katsayı (3,30-3,38) bu sene ki liste ile çarpıldığında( listenin tamamen doğru bir olduğu hiç bir sapma olmadığı koşul da bile) 71 çıkıyor.Ayrıca bu listeye de geçen senenin aksine 70 altı katılım oldukça sınırlı, tabi ki forum da olmayıp yüksek net yapan kişiler olduğu gibi düşük net yapan kişiler de var bizim yorumumuz elimizde ki liste ile olmalı.Temennim ise 70 le kapatması ki gerçekten 70 net yapan kişi bu sınavı kazanmayı kesinlikle haketmiştir.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ,olur da beklentiler üzerinde yüksek kapatırsa canımız sağolsun dostlar.
-
Minimum 1 kez daha 100 kişilik alım olacak arkadaşlar. Herkes rahat olsun.
-
@siyasalllı sınav öncesi millet sınav tarihi için duyum beklerken nerdeydin Hocam?? Bu kadar iyi kaynağın varsa sınav öncesi nerdeydiniz???
-
umarım 70 ile kapatır durumum o kadar kritik ki..
-
@siyasalllı daha çok çalışmak gerektiği uyarısını vermiyorsun umut kırıyorsun belki siyasallı bile değilsin. Daha bir yıl var mı yok mı sınav ne zaman yapılacak hatta bu sınavın sonuçları dahi açıklanmadan gelecek yıldan bahsediyorsun. Yakalandın.
-
@399mia hocam sınav tarihi ekim sonu yada kasımın ilk hafta olacağı zaten konusuluyordu bunun icin açıklamaya ihtiyacınız oldugunu sanmıyorum illa duymussunuzdur.
-
@siyasal_ist kardeş sen git kumda oyna ben seni aşarım.
-
70 71 le kapatacak tüm trolleri de görucem. Hadi selametle.
-
@siyasalllı Hocam o duyumdan önce burda kaç zaman kaç ay tartışıldı beklenildi. Burda olanlar bilir. Uzun uzun yazmayacağım. Anladığım diğer sosyal medyalardan buraya gelmiş çok iyi bir Trolsunuz. Hadi selametle.
-
@siyasalllı Birincisi üslubunla kendini belli ettin. Diğer konuya gelecek olursak 70-71 le kapanacağını hadi bilemedik en fazla 72 olsun kapanacağını tahmin etmek çok zor olmasa gerek.
-
Kiymetli dostlarım bir defa daha 100’lük alım olacak!
Şu var;- 100’lük alımda basvuru 30 bin,
- 50’lik alımda basvuru 15-18 bin olur.
- 100’lük alımda sağlam 2 bin,
- 50’lik alımda sağlam bin rakip olur.
- 100’lük alımda belirleyici 10 soru,
- 50’lik alımda ise belirleyici 5-6 soru ancak olur.
Not: Kadro sayısı azaldıkça sinava olan talep azalir ve sinavin belirleyici olma özelliği nispeten düşer.
-
@amirim hocam bu sene tahininiz kaç ile kapatır
-
@amirim Yine seneye Kasım'da olur artık sınav.
-
İnanılır gibi değil ya
Şurada kaç gündür dönen tartışmalara bakar mısın
kişilerin,görüşlerine bir şey denildiğinde gösterdikleri reflekslere
ve bu kişilerden bazıları Kaymakam olacak öyle mi
yani toplum yöneticisi
buna inanmak istemiyorum ya -
Birinci aday, 86-88
Dört yüzüncü aday, 68-69
-70.00 alacak aday 370-380. olarak listeye son siradan dahil olur.
-
Birinci aday, 86-88
Dört yüzüncü aday, 68-69
-70.00 alacak aday 370-380. olarak listeye son siradan dahil olur. -
@corleone hocam bende bunu merak ediyorum seneye ne zaman olur acaba ... gecmıs sınav tarihlerine baktım Mart ta sınav yapılmış Eylül ekim kasım da da net bir tarih yok ... acaba seneye ne zaman olur
-
Arkadaşlar itiraz edilen soruların sonuçları ne zaman belli olur?
-
@idarihakimmm Hiç bilgim yok ama olursa yine Eylül-Kasım bandında olur gibi. Son yıllarda hep bu tarihlerde yapılıyor.
-
@corleone hocam bende 65 nette kaldım insallah daha erken bir tarihte olur ... hakkımızda hayırlısı