TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kasım 2019 108 dönem kaymakamlık
    556
    8071
    1032487
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      k.k. @mia_nur Son düzenleyen:

@mia_nur, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Türkiye ekonomisine Hüseyin Şahin’den çalışan var mı acaba ?
      Ya da kitap hakkında fikri olan ?

asıl çalışılması gereken kitap.
      tek başına her sınavda sorulan 1 adet cins soru dışında hepsini rahatça yaptırır.
      ama 600 sayfalık (hem de küçük punto yazı) kitabı bitirecek zaman nerede.
      (bence)

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        mia_nur @k.k. Son düzenleyen:

@k-k Yasin Çoban çalışıp aynı şekilde 1 cins soru kaçırdım 2018 sınavında diğerleri doğruydu çok şükür.
        O kitaba çalışmak bizim sınav için biraz nasıl desem fazla olabilir.şu zaman darlığında iktisat ve insan hakları idare çalışmak daha verimli olacaktır

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          mia_nur Son düzenleyen:

Arkadaşlar Ritüel Türkiye ekonomisi sorularına bakabildiniz mi? sorular doğru mu sizce bazı sorular çok güzel ama cevaplarının kesinliği düşündürdü beni ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • E
            emrah16 Yasaklı Son düzenleyen:

Kas soru bankasi agustos 2018 baskisi gercekten ihtiyaci olan birisine ankaraici elden teslim edebilirim

• S
              sim @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz limit dolduğu için açamadım

• M
                marjinalmaliyt57 Sayıştay Denetçileri @dzndr Son düzenleyen:

@dzndr şu kanunun madde numarasınıda verirmisiniz acaba? Çunku şuan iki kanunu catıştırdınız

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • K
                  Kaimmakam23 @znurr108 Son düzenleyen:

@znurr108 teşekkür ederim iyi çalışmalar

• S
                    sena_25 Son düzenleyen:

İyi geceler arkadaşlar sizlere bir hususta danışmak istiyorum . Kısa bir süre önce idari hakimlikten elendim , şimdi kaymakamlığa hazırlanmaya başladım ancak özellikle ikisini de deneyimlenmiş tecrübeli arkadaşlardan iki sınavın zorluk derecesi bakımından ve çalışma stili hakkında fikir almak istiyorum? Mesela kaymakamlık için kanun okumak mı yoksa konu soru şeklinde mi ilerlemek daha iyi olacaktır ?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • T
                      TheEqualizer Son düzenleyen: Agor

Arkadaşlar merhaba A kadro yayınlarının kaymakamlık 2019 konu anlatımı kitabı yeter li midir herhangi bir yorum bulamadim
                      https:/ /www.isemkitap.com/urun/sinavlara-hazirlik/a-kadro-2019-kaymakamlik-konu-anlatim-kitabi-a-kadro-yayinlari

T M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • T
                        Tardukağan @TheEqualizer Son düzenleyen:

@TheEqualizer, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Arkadaşlar merhaba A kadro yayınlarının kaymakamlık 2019 konu anlatımı kitabı yeter li midir herhangi bir yorum bulamadim
                        https:/ /www.isemkitap.com/urun/sinavlara-hazirlik/a-kadro-2019-kaymakamlik-konu-anlatim-kitabi-a-kadro-yayinlari

asla yeterli değildir.

• T
                          Tardukağan @sena_25 Son düzenleyen: Tardukağan

@sena_25, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

İyi geceler arkadaşlar sizlere bir hususta danışmak istiyorum . Kısa bir süre önce idari hakimlikten elendim , şimdi kaymakamlığa hazırlanmaya başladım ancak özellikle ikisini de deneyimlenmiş tecrübeli arkadaşlardan iki sınavın zorluk derecesi bakımından ve çalışma stili hakkında fikir almak istiyorum? Mesela kaymakamlık için kanun okumak mı yoksa konu soru şeklinde mi ilerlemek daha iyi olacaktır ?

İdari Hakimlik daha kolay bence. Mesela 3 katı çağrılması bile ciddi bir etken .Sorduğunuz sorunun cevabı sizde. Siz hangi şekilde daha iyi anlıyorsanız veya verim alıyorsanız o şekilde çalışın.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • ?
                            Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Arkadaşlar benden kitaplarını öne çıkarmamı rica eden hocalar var. Bırakında kitaplarınız ikinci yıl satsın. Kitabınıza çalışan öğrenciler yazsın yorum ve düşüncelerini. sonraki yıllarda girecek adaylar kendileri karar versin biz tüccar reklamcısı değiliz!

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 13
                            • D
                              dzndr @marjinalmaliyt57 Son düzenleyen: mk-ank

@marjinalmaliyt57 Her kanuna göre farklılık olabilir ki. Mesela seçim milletvekili seçim kanununa göre 90 günde, CB seçim kanununa göre 60 günde. İlgili kanun: (https:// www.mevzuat. gov. tr/MevzuatMetin/1.5.7068.pdf)

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • L
                                Larendeli Son düzenleyen:

2 Dk sonra başvurular başlıyor. Hayırlı olsun inşallah.

Her şey hayalle başlar ve bunun temelinde inanç yatar, inanırsanız başarırsınız!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • H
                                  Hyucel Son düzenleyen:

Başvurular başladı ☺️ Herkese hayırlı olsun Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş 🤲

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • G
                                    gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum , siyaset bilimi mi yoksa ulus ilişkilerimi seçmeliyim ? Kafam karıştı bu nasıl bi sistem yahu

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • G
                                      gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Birde askerliğimi bedelli yapıcam 2 ay sonra , ertelenmiş mi seçmeliyim ?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • S
                                        sim @gencbiraday Son düzenleyen: sim

@gencbiraday ben de siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum. Orada eş değerlik belgesini mülakatta sunacağım seçeneği var. Onu işaretledim

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • M
                                          modifix Son düzenleyen:

maliye mezunları hangisini seçicek şimdi? Maliye ve finans mı eşdeğerlikli seçenek mi?

Z hayırlısı035 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • F
                                            FreeBoY Son düzenleyen:

çekodan haber yok 2 aydır bir cevap yollayacaklar sınava başvursak durumu bilmiyoruz arıyoruz yardımcı da olmuyorlar derse de motive olamıyoruz çeko mezunu nasıl yol izleyecek hemen başvuran var mı çekodan

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 33
                                            • 34
                                            • 35
                                            • 36
                                            • 37
                                            • 403
                                            • 404
                                            • 35 / 404
                                            • İlk ileti