2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@batıkbakkal
Atamalarda görev yerine hareket ve işe başlama süresi:
Madde 62 – (Değişik: 23/12/1972 – KHK-2/1 md.)
İlk defa veya yeniden veyahut yer değiştirme suretiyle;
a) Aynı yerdeki görevlere atananlar atama emirlerinin kendilerine tebliğ gününü,
b) Başka yerdeki görevlere atananlar, atama emirlerinin kendilerine tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde o yere hareket ederek belli yol süresini,
izleyen iş günü içinde işe başlamak zorundadırlar. -
@jook çok teşekkürler hocam ancak pazartesi için eğitim başlama tarihi denilmesi düşündürdü beni. Alelacele eğitim başlama tarihi verip yetişmemiz istenirse diye bu endişem. Ama dmk gayet açık teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
Ne zaman çağıracakları belli oldu mu?
Mail gelen veya kurumu arayan oldu mu acaba? -
@Bowen gectigimiz pazartesi evrak teslim ettik,aksam ustu aradilar, haftaya pazartesi gelin baslayin dediler
-
@dnd pazartesi herkes kesin başlıyor mu yani?
-
@Bowen hocam telefonda önümüzdeki pazartesi muhtemelen başlayacaksınız, kesinleşince mail atacağız dendi bana. Ancak arayıp kesinleştirmekte fayda var.
-
@batıkbakkal arayin tabi ne olur ne olmaz,bana bi degisiklik olmassa pazartesi baslatacagiz,size mail gelecek duruma gore dediler
-
Arkadaşlar merhaba,kurumu aradım beklemede kalın başlama tarihiniz kesinleşince biz sizi arayacağız dendi. Haberiniz olsun.
-
Arkdaşlar 200 kişilik İl göç sınavının yazılısını geçen Spk yı da kazanan var mı aranızda
-
ARKADAŞLAR ÖNEMLİ
Öncelikle kazananları tebrik ederim. Spkyı veya başka kurumu kazanan arkadaşlar Bddk'dan feragat verirse hakkımız yenmemiş olur. Bddkda yedek kazanan listesi açıklanmıyor. Lütfen gerekli özeni gösterelim. -
@Marcuspowa kardesim dogru soyluyor arkadaslar gerekli hassasiyeti gösterip feragat noktasinda gerekli aksiyonu alalim lütfen hakka girmeyelim.
-
Arkadaşlar kesinlikle BDDK listesinde olup da başka kurum kazanmış olan arkadaşların ivedilikle BDDK ya feragat dilekçesi vermesi gerekiyor. Hepimiz çok zor dönemler yaşıyorken bu hassasiyeti gösterelim lütfen. Dilekçe veren veya verecek arkadaşlar da burada belirtirse çok sevinirim.
-
Spkyi kazanan arkadaşlar lütfen feragat edin bddk mülakatına girdiyseniz. Yedek liste açıklanmıyor Bddkda. Buraya yazın feragat ettiğinizi. Lütfen hakkımız yenmesin.
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Bu 4 arkadaşı tanıyıp ulaşabilecek olan varsa bu arkadaslar SPK kazanıp BDDK mülakat listesinde olan arkadaşlar... Duyarlı olup feragat dilekçesi vermelerini sağlayalım
-
@karagergedan halk senden hizmet bekliyor kanka :))
-
Arkadaşlar öncelikle kadro yanmalarına yol açacak şekilde yapılmayan feragatlar konusunda sizlerin olduğu kadar ben de hassasım. Bu sürecin içinde yaşadığımız zorluklar atandığımız vakit bir anda kafamızdan silinmiyor.
Ama diyerek başlamak istiyorum.Arkadaşın yaptığını da doğru bulmuyorum.Sosyal bir platform olabilir burası ama isimlerin tek tek yayınlanılması doğru değil.
Hedef gösterilecekse başarılarıyla hedef gösterilmesi kişiler bu arkadaşlar bu sürecin tozunu yutmuş, belli bir birikime, donanıma, olgunluğa ulaşmış ki her sınav listesinde, mülakat listesinde isimlerini görebildiğimiz kişiler.
O yüzden feragat aşamasına gelindiğinde de o ferasatı sağlayacak karakterde olan kişiler fakat madalyonun tam olarak görülmeyen bir yüzü var.
Bddk Murakıp Yardımcılığı için 50 kişi alınacaktı mülakata 28 kişi hak kazandı.
Uzman Yardımcılığı için 75 kişi alınacaktı mülakata 51 kişi hak kazandı.
BDDK özelinde şuraya gelmek istiyorum.Çıktığı alım kontenjanının tamamını doldurma niyetinde olan bir kurum maalesef değil.Bu arkadaşlar feragat verdiğinde sizlerin şansı sadece istatistik olarak rakamlarda artacak.Yeterli teknik donanıma sahip göremedikleri sürece komisyondan geçen listede adınız asil listede olmayacaktır.X kişisi olmadığında ben Y kişisini ikame ederim şeklinde bakmıyor kurum belirledikleri bir eşik var onun altında kalanı arkasına dönüp bakmıyor baksaydı zaten yedek liste oluştururlardı dikkat çekmek istediğim noktayı umarım kimseyi kırmadan açıklayabilmişimdir.
Toparlayacak olursak bizler de sıkıntılı bir dönemde maalesef mesleğe başladık.İl dışından gelen arkadaşlar salgın,ekonomik durum,ev kiralama açısından bir düzen sağlamakta oldukça zorlanılıyor.Mesleki anlamda da herkesin kendi içinde yaptığı bir terazisi var.Bir haftada gelecek adına kararlar hızlıca verilemiyor özellikle bu tarz aşamaları geçip çabaları sayesinde kendilerine seçim şansı yaratan donanımlı kişilerde. Kararını veren arkadaşların BDDK ile iletişime geçeceğine eminim bu konuda içiniz ferah olsun.
Arkadaşın art niyeti olmadığına inanmak istiyorum ama isimlerin bu şekilde lanse edilmesini doğru bulmadığımı da tekrardan altını üstünü çizerek belirtmek istiyorum.
O yüzden adminlerimizden ricam isimlerin silinmesidir ekstra olarak başlıkta olan bütün iletilerimin de silinmesini istiyorum.
@mk-ank @albertcamus @paretowilfredo @genclerbirlikli -
@karagergedan Hocam merhaba. Tabi ki bir art niyet ile yapmadım hatta yazarken acaba harfler arasına işaretler mi koysam diye de düşündüm. İlk İki arkadaşın ismini yazdıktan sonra alta geçip üçüncü ismi yazacakken enter'e bastım ve iki arkadasın ismini göndermiş oldum. Öyle olunca aynı şekilde 3 ve 4. kişiyi de diğer mesajda yazdım. Dediğim gibi bir art niyetim yoktu. Biraz acele etmeye çalıştığım ve çaresizliğimden böyle bir yolu tercih ettim hakkınızı helal edin. İsimleri geçirdiğim tüm mesajları silebilirsiniz.
-
Tekrar bu 4 isimden eğer rahatsız olan varsa özür dilerim. Haklarını helal etsinler