2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Tükendikagrubu Dostum aynı ayarda olacaktır bence, eskiden her iki Kurumun da sınavları aynı ağırlıktaydı. Şöyle söyleyeyim eski sınavlar BDDK murakıp yardımcılığı sınavı düzeyindeydi tamamen. Şu an Bankacılık Uzman Yardımcılığı ayarında olacağı kanaatindeyim. Belki çok az üstü olabilir ancak eğer aynı sınav politikasını sürdürecek olursa SPK, Bankacılık sınavından ağır, Murakıplık sınavından hafif bir noktaya konumlanır bence.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@Shady1 Terbiyesizler. Halbuki bir @Shady1 kolay yetişmiyor, ne dersin @genclerbirlikli ? Ayrıca seni de bu sınav sahasında görecek miyiz yüksek P3'ünle :))
valla haklisin üstat çok terbiyesiz bunlar
Beraber girsek mi sen ben genç saglam ekip olur. Anti de gelir mi -
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@paretowilfredo aynı maaşla İstanbula gitmem üstat ankarada iyiyim :d hem ilgi alanım değil spk, stajyerlik daha zevkli
buranın sınavına ne ara girdin yav @Shady1 :d
Canim sıkılmıştır kesin işsizlikten
-
@Shady1 Açıkçası P28 ile girebilecek durumdayım ama ah Kurum Ankara'da kalsaydı İstanbul'u o kadar kötüledin ki artık giremem. . . .
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@Shady1 Açıkçası P28 ile girebilecek durumdayım ama ah Kurum Ankara'da kalsaydı İstanbul'u o kadar kötüledin ki artık giremem. . . .
-
@paretowilfredo üstad yine yanılmadı istanbul aşığı sen bir de Ankara'da kalmak istiyorsun üstad
-
İstatistik kısmı var, klasik sınav, yabancı dil çeviri var... Kazanacak olanlara şimdiden helal olsun diyorum. Çok iyi bir kurumdur elbette ama her şeyi aynı anda iyi yapmak çok zor
-
Bu sene ilk kpss sürecimdi ve nasip olursa ilk kurum sınavım olacak ama yabancı dil konusu çok çok zayıf yinede denenebilir mi düşünceniz nedir?
-
Ben de P3 ten 85.3 ile başvurmayı düşünüyorum
-
İstatistik bölümünü nasıl yapacagız kaynak var mı acaba?
Ve ingilizcede genel çıkmış kelimeler mevcut mu satılıyor mu? -
@Shady1 ben yohum
-
yabanci dil ceviri nasil olur sizce p28 .81 ile girsem mi girmesem mi dusunuyorum
-
Yabancı dil var bende, p28 89 puan var ama başka birşey yok yani sınavı geçemem.
-
Bu kurumu hep çok istiyordum ama bu istanbul işi çok üzüyor . Ancak İstanbul diye başvurmazsak devamı gelecek mi emin değiliz . Gelse sayı yeterli olur mu onu bilmiyoruz . Çok zor bi karar gerçekten . P28 89 puanım var başvurmayı düşünüyorum . İngilizcesi çok zor olmuyormus , istatistikte de bir kaç soru matematik bilgisiyle yapılabiliyormus diye duydum ama bilemiyorum . Tecrübeli arkadaslar yazarsa çok iyi olur
-
Finans sektörünün istanbula gitmesi çok kötü oldu bizler için. İşsizlik kötü evet fakat iş oluna istanbulda da klasik uzman yardımcılığı maaşı da işsizlikten bir tık iyi olacak. Bu gidişle kamuya giren herkes bir şekilde merkez bankası sınavı dener
-
Spk 2017 ilanında p5-80 ile ilana çıkmış şuan neden puan türleri ve baraj değişmiş ?
Bilgisi olan var mı? -
@nnr tam dolduramadiysa sinavda puan dusmus olabilirler.
-
İstatistik ticari hesap vs nasıl bir alan acaba 50 alınır mı? Birde İngilizcesi bddk gibi mi? Kısacası girmeye değer mi?
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@Shady1 ben yohum
Ben de yokum daha da girmem buna
-
86 ile başvurmak aklımdan bile geçmiyor