29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kemankeşş sayı olarak en az kaç olmalı onu sordum
-
@kemankeşş kaymakamlıkta 3 yıl önce değişen Konya ovası sorusunu sordular. Valla belli olmaz. Sorular basılmamıştır ama daha erken
-
@dzndr hocam resmi gazrtenenin linkini atabilir misiniz size zahmet
-
-
Bizi ilgilendiren ciddi değişiklikler var, sorular hazır mıdır acaba birde bunlarla uğraşmasak bari
-
Yargıç denemeleri de gözümden düştü hiç sağlıklı bir çalışma değil deneme çözmek. Daha ilk denemede 22-45 çıktı ösym sınavı olsa böyle bir şeyin olması mümkün değil. Üzülüyorum verdiğim paraya zehir zıkkım olsun!
-
@RootofAllEvil deneme gerek yok hocam bol tekrar mantıklı hiç yanaşmıyorum geçen sene de çözmedim 544. oldum deneme çözmeden de illaki katılıyor birşeyler üstüne
-
@RootofAllEvil neyini beğenmediniz merak ettim
-
@Hayaller71 açıklamalar ve cevaplar tatmin edici değil ve bana göre çok yanlışı var
-
@RootofAllEvil açıklamalar ve cevaplar kişiye göre değişirde ben o kadar hata göremedim 1 2 tane vardı oda şıkkı yanlış yazmışlar. Yani sonuçta herkesin kendi fikri
-
@RootofAllEvil hocam monopolü aldıysanız onun kadar asla çıldıramazsınız. Özel hukuk kısmı hele facia
-
@dzndr vaktin varsa 1 tane örnek soru yazabilir misin monopol özel hukuktan
-
Aşağıdaki durumlardan hangisinde vergi cezası kesilmez ve kesilmiş olan cezayı ortadan kaldırmaz
Zamanaşımı
Yanılma ve görüş eksikliği
Mücbir neden
Ölüm
Tahakkuktan vazgeçme -
@dzndr geçen yıl almıştım biliyorum o illet denemeyi ne olursa olsun hiçbir deneme ösym sınavlarının kalitesine yaklaşamıyor.
-
Vuk a göre Vergi dairesi Başkanlıkları ve Vergi daireleri aşağıdakilerden hangisinin veya hangilerin onayını almadan temyiz yoluna gidemezler ?
1-Defterdarlık
2-Gelir İdaresi Başkanlığı
3-Hazine ve Maliye Bakanlığı -
Arkadaslar lafama takildi da belediyeler kanunla mi musterek kararnameyle mi kuruliyordu. Iller ce ilcelerin kanunla kuruldugunu hatirliyorum
-
@samettin belediyeler cumhurbaşkanı kararıyla kurulur hocam
-
@kitapsever tabi ya bn eski bilgilerle karistirdim tamam
-
Yargıç denemelerinin vergi soruları büyük çoğunlukla yanlış vergi müfettişi olan arkadaşlarla da çözdük çözümlerde verilen cevaplar çok acemice yazılmış kanuna dayandırılmamış misal
-
@RootofAllEvil abart abart gönül rahatlığıyla alabilirsiniz arkadaşlar dediği gibi öyle yanlış yok