29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@av-alper bende çözdüö benimde öyle hocam
-
@çalışma-uzmanı dolandırıcılık ve nitelikli cinsel istismar sorusunun idari denemesinde ne işi var? Maalesef sınıfta kaldılar. Bu denemeye takılmayınız
-
@atabey27 kardeşim Esas İdari Yargı Hâkim Adaylığı 4'lü deneme sınavı çıktı, internetten 20 tl ye alabilirisiniz. Soruları kalitelidir, tavsiye ediyorum.
-
Kaliteli Deneme sınavı arayışında olan arkadaşlar, pelikan yayınevinden çıkan "esas idari yargı 4'lü deneme" yi öneriyorum.
-
Arkadaşlar merhaba, iktisat konusunda elinizde herhangi bir kısa not vs var mıdır yol göstereceğiniz kaynaklar baya kalın da var mıdır kısa bir not mikro ve makro için, teşekkür ederim
-
@samettin E olacak diye düşünüyorum kardeşim
-
@birsorumolacaktı kardeş iktisadın el kitabı var en kısa onu alabilirsin az kaldı ama bitirirsin
-
@çalışma-uzmanı başkent kariyer legalis basıl acaba çözen varsa yorum bekliyorum
-
@80üstamadnnmsz yeterli olur mu sizce
-
Merhaba arkadaşlar hmk da kanunda ilk itirazlarda iş bölümü yazıyor ancak kaldırıldığı için kitaplarda yazmıyor sınavda çıktığı takdirde iş bölümünü kabul edecekmiyi
-
https://i.hizliresim.com/p5QJ7n.jpg
Bu ayrım doğru mu arkdaşlar bana doğru değil gibi geldi
-
6706 sayılı Uluslararası Adli İşbirliği Kanununa göre, iade talebi hakkında karar vermeye, kişinin bulunduğu yerin belli olmaması durumunda ...... mahkemesi yetkilidir.
-
@RootofAllEvil Ankara Ağır Ceza Mahkemesi
-
Maliyede devlet borçlarından sorulur mu genel başlıkları bilsek yeterli mi
-
@kemankeşş müspette ki fiili zarala menfide yapılan gider ve harcamaları aynı kabul etmiş sanırım
-
@birsorumolacaktı alt yapın varsa hatırlamak için yeterli olur .zaten iktisattan 4 soru çıkar maliyeden 3
-
@çalışma-uzmanı Nasıl kaldırıldı anlamadım
-
@çalışma-uzmanı kaldırılma yok .ticaret ve asliye mahkemelerindeki iş bölümü görev ayrımına çevrildi .
-
Arkadaşlar genel kdv orani kaç?
-
@80üstamadnnmsz evet hocam bu yüzden sınavda öncüllü olarak sorulduğunda iş
bölümünü ilk itiraz olarak mı kabul edeceğiz