29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Hayaller71 katılıyorum size hocam deneme gerçekten güzel dediğiniz gibi bir kaç şık hatası var sadece çözümleride gayet yerinde
-
Anayasanın üstünlüğü ilk kez 1876 anayasası mı 1924 mü
-
Yetki denemelerini çözen var mı? Kalite olarak çok beğenmedim bana mı öyle geldi merak ettim. Çıkarsa eğer Mihenk ve yargıç yine en iyi ikili olacak gibi.
-
@çalışma-uzmanı 24 kardeşim
-
@Hayaller71 abarttığım yok mesela haciz işlemine kaç gün içinde dava açılır sorusunun cevabına 30 gün demiş halbuki 15 gün içinde açılması lazım. 6183 ün hiçbir maddesinde hacizle ilgili 30 günlük dava açma süresi yazmıyor. Bu sadece bir örnek buna benzer birçok örnek var
-
@RootofAllEvil hocam haciz işlemine dava açma 30 ihtiyati haciz 15 bununla karıştırıyor olabilir misin
-
@çalışma-uzmanı ikisinde de 15 gün olacak karıştırmıyorum
-
Geçen yıl aldığım monopol denemesini ilk 2 tanesini çözüp beğenmemiştim.Devamını çözüpte öneren var mıdır? ve ya alternatif yayın önerebilecek olan?
Deneme arayışında olan arkadaşlara da kaynak sağlaması açısından bu soruyu soruyorum.
şimdiden teşekkür ederim. -
-
Ya her neyse deneme işi sakat iş son 3 haftada çıkmış soru çözmek+kanun okuması yapmak en iyi çalışma yöntemi
-
@kemankeşş yanılma mücbir sebeb
-
@RootofAllEvil hıcam ben 30 diye biliyorum siz yine de bi bakın az önxede baktım notlarıma ve nettede araştırdım 30 yazıyor
-
@çalışma-uzmanı Dava açma süresi kesin hacizde 30 ihtiyati hacizde 15 gün diye biliyorum ben de
-
Yeniliklerin sınavda gelme ihtimali var mı sizce değişen süreler vs
-
Yakın eğitim denemesini çözdüm. Çok kasıyorlar çok... ÖSYM'yi artık tanıyoruz da siz mi tanımıyorsunuz...
-
@kemankeşş belli bir tutarı aşan davalar için bu söz konusu diye biliyorum her temyiz için degil
-
@geliruzmani2013 aynen hocam belli bir tutardan sonra ancak gidiliyor
-
A hakkkinda, suc isledigi iddiasiyla sorusturma yurutulmus ve sonucunda kamu davasi acilarak kovusturmaya baslanmistir.Bu asamadaA nin isledigi sucun sikayete bagli oldugu anlasilmistir.
Bu durumda ne sekilde hareket edilmesi gerektigi ile ilgili asagidaki ifadelerden hangisi dogrudir?
A)dusme karari verilir
B) sikayet hakki sahibinin gorusu belli oluncaya kadar durma karari verilir
C)bekletici mesele yapilir
D)davanin reddine karar verilir
E)magdur acikca sikayetten vazgecmedigi takdirde, yargilamaya devam olunur -
@samettin E olması lazım, hatta fail kabul etmezse yine de devam ediliyor yargılamaya bu şekilde hatırladım ben
-
@dzndr, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Yakın eğitim denemesini çözdüm. Çok kasıyorlar çok... ÖSYM'yi artık tanıyoruz da siz mi tanımıyorsunuz...
Hocam bende cozdum adli mi idarimi. Gk:15 alandan 49 yapabildim. Ben sinava ilk defa girecegim o yuzden kiyas yapamiyorum sizlerin nasil baska cozen oldu mu