29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Mehmetemir hocam selam zilyetlik sözleşmesi eşya üzerinde dolaysız zilyetlik sağlar mı
-
@kemankeşş hocam hayırlı akşamlar.
Zilyetlik sözleşmesinden kastınız dolaylı Zilyetlik çeşidi olan hükmen Zilyetlikteki sözleşme mi oluyor acaba?
-
@Aslan-Reyiz Hocam indirme limiti aşıldı hatası veriyor. Tekrar yükler misiniz?
-
Arkadaşlar medeni hukukta sizce 872 küsür sayfalık zapatanın kitabını okumaya değer mi? Biraz geçmişteki sorulara baktım o kadar ayrıntılı değil gibiydi? Bir yayının kpss video ders notuyla hazırlanmıştım kpssde medeniye full yaptım , bol tekrarla gene o ders notunu dönsem yeterli olur mu acaba , zapatanın sayfa sayısı biraz çok geldi, piyasada cokta alternatif yok ne dersiniz?
-
@modifix hocam hangi yayının notuydu? Bende bulamadım güzel bir not.
-
@modifix kpss kurslarında ders aldıysan temelin varsa gerek yok. Bence çok güzel bir kitap ama vakti olana. A kadrodan 2 saatte tekrar ediyorum eksik konu da kalmıyor.
-
Hocam doğru söylüyorsun ama mevzuatı okuyunca medenide bir sürü ayrıntı madde de gördüm kpss kitaplarında olmayan, tutupta o maddelerden sorarlar mı diye tereddüt ettim o yüzden 872 sayfalık kitabı alsam mı almasam mı tereddüte düştüm
-
@modifix hocam temeliniz varsa dediğiniz gibi kısa kısa notları hızla tekrar edin. Medeni hukuk bir derya, özelikle eşya hukuku kısmı.
KPSS'yi full yaptığınıza göre Zapata hocanın kitabına çalışmanıza gerek yok. Kısa kısa notlar hatırlamanız için yeterli olur.
Daha sonra kanuna çok iyi çalışın. Özel hukuk derslerinde soru çöze çöze konu oturur. Özellikle eşya hukukunda tek başına bilgi yeterli olmaz. Çözümlü soru bankalarından soru çöze çöze konuların iyice oturduğunu görürsünüz.Hayırlı geceler...
-
@Aslan-Reyiz Günaydın bir sorum daha olacaktı soru bankası olarak önerebileceğiniz kitaplar nelerdir. Ben justin ve monopol arasında kaldım siz detaylandırırsanız sevinirim
-
@Victory-Carleone monopol sınav formatına daha uygundur.
-
-
@modifix hocam ben naçizane geçen sene kpss için elimde olan kitaptan çalışıp üstüne bol bol soru çözmüştüm özellikle çözümlü çıkmış soru orda bilmediğim bir şey olduğunda ya da detay bi nokta not ala ala kendime 1-2 sayfalık bi not çıkartmıştım yararını da gördüğümü düşünüyorum
-
@Aslan-Reyiz teşekkür ederim
-
ahmet nohtcunun kanunname serisinin temmuz 2018 11.baskısı var , yenisini almam gerekirmi
-
@Aslan-Reyiz kardeşim ama benim Marmara üniversitesi iktisat fakültesi olarak geçiyo. Yani idari bilimler değil. Yine de mümkün mü?
-
@albertcamus, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
İdari Hakimlik sınavına başvuru koşulları, bölüm şartı, yeteri kadar hukuk dersi almış olmak gibi konularda kafa karışıklığı yaşayan arkadaşlar için birebir ilaç gibi yazı gelmiş
Okudunuz mu hocam? @Kaimmakam23
-
Arkadaslar kıtap sıparıs edecegım ıdarı yargı ıcın themıs mı ,monopol ders notu mu????
-
@Kaimmakam23 evet girebiliyorsunuz sınava.
-
monopolün 2019 idari soru bankası çıkacak mı bilgisi olan var mı
-
Monopol 10.baskıyı aldım değişmemiş şeyler var malesef 2018 demesıne ragmen