29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Su28A girebiliyor hocam...
@boracq hocam her ikisi de alanında öncü kitaplar. Her ikisi de güzel anlamış konuları. Size tavsiyem bizzat kendiniz inceleyip almanızdır çünkü bir kişinin sevdiği anlatım tarzını başkası sevmeyebiliyor. O yüzden kendiniz inceleyin bizzat derim. Bana sorar iseniz ben themisi daha çok sevmiştim anlatım tarzı olarak...
Selametle...
-
@ysn06 öyleyse çok iyi hocam teşekkürler
-
@Mehmetemir Allah razı olsun hocam. İşin gücün rast gelsin
-
Merhaba arkadaşlar, vergi ve vergi usul için 2016 basım Mualla Öncel kitabi işe yarar mi? değişiklikler var mi takip edemedim, sınava baya ara vermiştim. Eger cok değişiklik olduysa da güzel bir kaynak önerir misiniz? 2016da kazanamamamin sebebi vergi idi çünkü.
-
@Müfettiş-Gadget, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Konsensus gercekten cok hatalı bi kitap mi kullanan yok mu arkadaslar?
Nasıl yanı konsensus mu hatalı hem de 300 tl ...arkadaslar soru olarak monopolum var sımdı bır soru bankası daha alacagım konsensus en ıyısı dıye onu alacaktım bu aksam hatalı mı bu kıtap???hangı soru bankasını alalım???justıce cok ayrıntı onu daha once kullandım ..hakımım ıcın cok basıt dıyorlar...konsensusa karar vermıstım ama sımdı tereddute dustum yardımcı olacak var mı en gec yarına sıparıs vermem gerek..
-
@Su28A Evet girebilir
-
@Sayıştay Rica ederim
-
@kendinehakime Hocam bazı soruların cevapları açıklamada farklı cevap yazan kısımda farkli. Mesela açıklama da B yazıyor, cevap: C yazmışlar
-
@kendinehakime Müessir çıkacak değerli hocaların hazırladığı bir kitap, örnek sayfaları da yayınlamışlar.
-
@ysn06, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kendinehakime Müessir çıkacak değerli hocaların hazırladığı bir kitap, örnek sayfaları da yayınlamışlar.
konsensus almayayım o zaman...bu bahsı gecen kıtap ne zaman cıkar ona bakayım..ıyı kı almamısım bugun alacaktım..
-
@kendinehakime özgün olarak monopol sınav formatına daha uygun yeni baskı çıkmayacak ama birkaç değişikliğe dikkat edilirse sorun olmaz.Hakimim yüzeysel justice ağır kaçar ,çıkmış için konsensusta hatalar yada güncelleme eksiklikleri olabilir ve pahalı , müessir çıkacak o da adli idari çıkmış 4 binden fazla soru mevcut matrahın yazarı sertkan hoca ve ekibi tarafından hazırlanmış onu önerebilirim fiyatı da uygun örnek sayfalar da mevcut https:// www. konseykitap. com/ muessir-adli-idari-hakimlik-soru-bankasi-seti
-
Hocam kusura bakmayin takip edemedim bu belge gonderme isi vardi onu ne zaman yapacagiz daha basvurular baslamadi ama
-
-
Arkadaşlar bana lütfen bir konuda yardımcı olur musunuz kafam iyice karıştı? Kamu hukukları için themis ve özel hukuklar için de monopol önerir misiniz konu anlatımları için. Ben karar veremedim konu anlatımı kaynak kitap konusunda. Yoksa monopolun tüm setini mi önerirsiniz? Vergi konusunda da matrah sizce yeterli midir yoksa baka kaynak önerir misiniz?Konu anlatımı konusunda lütfen yardımcı olur musunuz bir an önce başlamak istiyorum karar verip.
-
@Sayıştay hocam ben müfredatta yer alan derslerden sadece hukuka giriş ve anayasa hukuk dersini aldım ve geçen sene girebildm sınava.
-
Arkadaşlar merhaba bu dönem ilk defa gireceğim kamu yönetimi mezunuyum arkadaşın paylaştığı linkte idari yargı mezun grubu için başvuru tarihleri içinde onaylı transkript yollamaları gerekiyor diyor. Bu tüm iibf için mi geçerli yoksa nispeten daha az hukuk dersi alan arkadaşlarımız için mi geçerli
-
@birsorumolacaktı ben monopolun setini aldım 2 3 gün önce çok sade şablon ve tablolar yok öyle siyah beyaz basım idare hukuku kitabı iyi değil mevzuatı aynen basıp konu anlatım yapmışlar diğerleri fena değil
-
@Hayaller71 peki anayasa idari yargı ceza nasıl acaba? Bir de vergi için yeterli mi sence monopolün kitabı?
-
Tecrübeli arkadaşlar okunması gereken kanunları yazabilir mi? Daha önce bir konuda görmüştüm şuan bulamadım.
-
@birsorumolacaktı anayasa ben thmeis kullandım çok memnun kaldım idari yargısı fena değil cezasıda fena değil ben bu sene monopoldeydim cezaya murat hoca giriyordu notları gerçekten çok iyiydi hakimlik için cezayı Murat hoca hazırladı mı bilmiyorum çünkü yazar falan yazmıyor hiç bir yerinde ama dediğim gibi çok sade düz göz korkutuyor ben İnternetten örnek sayfalarına bakıp almıştım fena durmuyordu ama hepsini alıp görünce pişman oldum açıkçası yinede karar senin benim için önemli olan bilgi diyorsan alabilirsin