29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kitapsever Gerilmeyin dostum, iyi - kötü bir emek verdiniz hepiniz. Bu bir ideal sınavı, bir günde dönülecek yol değil. Sayının tabi 200 değil 100 olması, diğer yandan kotanın geri gelmesi dengeleri epey bir bozdu. Kota sizlerin sayesinde geri geldi tabi bunu da hesaba katmak lazım. Diğer alanlardan girenler istisnasız İİBF kitlesinin potansiyelinden çekiniyor. İİBF'liler her dahil edildikleri alımı domine ediyor. YSK'da da gördük bunu. İcra'nın İİBF'ye açılmasının direkten dönmesine de malesef bu sebep oldu. Elbet bunların hepsinin geri kazanımı için çalışacağız hepimiz. Sizler mesleğe yerleşin ve bugünleri unutmayın, dengeler elbet lehimize dönecek zamanla yeniden.
-
@paretowilfredo haklısınız hakimlik benim için bir ideal. olana kadar denemeyi düşünüyorum dostum. ama iibf ye hakimlik de dahil genel olarak sıcak bakmadıkları da ciddi bir gerçek,haklısınız. bakalım nereye kadar gidecek böyle..
-
@kitapsever Hep böyle gidecek değil ya dostum Bahtınız açık olsun.
-
@kitapsever hocam bize maliye bakanlığı bile sıcak bakmıyor maalesef. yüksek puan alırız vmy sınavı açmaz, en azından bir işimiz olsun kafamız rahat olsun hakimlik gibi sınavlara kafamız rahat hazırlanalım diye guy olmak isteriz ona neredeyse 2 senedir alım yapmaz. işimiz çok zor cidden.
-
2014 sınavının sonucu sıralama yazmıyor, tabi dönemin ösym başkanı şimdilerde fetöden yargılanan ali demir denen insan müsvettesiydi
https://imgyukle.com/i/VtPF6Q -
@RootofAllEvil O zaman yarın da açıklanmama durumu olabilir. Umarım olmaz böyle bir durum. Bu sınav ortak alan - ana alan ayrımının ve soru sayısının azalmasının uygulanmasından hemen önceydi sanıyorum. 30 Mayıs 2015 sınavı ile birlikte uygulama top yekûn değişti. Soru sayıları azaldı. Sıralama da sonuçlara o zaman dahil olmuş demek ki.
Yalnız tevellüt kaç dostum senin :)) -
@Dumspirospero önceden de sıralama yazmıyormuş
-
@RootofAllEvil 30 Mayıs 2015 sonucuma baktım dostum ben de. Kanayan yaram açıldı. Sıralama da katılım da yazıyor 30 Mayıs ile beraber.
-
@RootofAllEvil Başlık sessiz diyoruz ama linkteki fotoğrafı 101 kişi görmüş :)) herkes uzaktan takip ediyor demek ki.
-
@paretowilfredo önce tevellütün anlamına baktım ne diye doğummuş 1991 dostum
-
-
@RootofAllEvil bende 1996 abi Daha küçük var mı
-
@kemankeşş @RootofAllEvil 'ın gençliğe hitabesini bekliyorum
-
@paretowilfredo hocsm bir geldin troll gibi klavuz belli bir değişiklik yok Allahın izniyle kurt düşürdün içimize
-
@kemankeşş Nolacak bi gün de ben trollük yapayım ya Yöneticiyiz diye troll olamayacak mıyız İşin şakası dostum bi ufak detay gözümden kaçmış, insanız biz de Kafamda binlerce sınav bilgisi, puanlar, detaylar, konular, duyumlar, tarihler dolanıyor. Olsun arada böyle, hem başlık da hareketlendi ölü toprağı atıldı bir nebze, muhabbet oldu
-
@kilici 208 olmuş
-
@paretowilfredo tabi hocam canım sağolsun takılıyorum
-
@Hayaller71 @kilici Demek ki yarın forum Hindistan trenine dönecek
-
@paretowilfredo balık istifi gibi diziliriz artık
-
@paretowilfredo
böyle mi