29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@sikilaccisamatha dostum bende 83,671 aldım ve 301 sıralamam dava açılan sorular iptal oldu mu? Geçen seneki gibi sonradan mı olacak bilgin var mı?
-
@SAkmazlar ben de dava açmayı düşünüyorum. 301. Olarak liste dışı kaldım. Haberleşip ortak hareket edebiliriz.
-
@RootofAllEvil katılıyorum hocam sana biri şey demişti geçen yılki vekil sayısı bu yıl da Büyükşehir sayısı sorulmuş hemen hemen aynı kefeye koymuştu ki alakası yok yoldan geçen kime sorsan vekil sayısını bilir ama büyükşehir sayısını kimse bilmez o kadar çalıştık hiç bakmadım kactane var diye soru hazirlayanlarin degismesi lazim
-
@ataş01 netlerinizi de yazar misiniz
-
@sikilaccisamatha yönetmelik de düzeltme yapmamislar daha zaten soruyu 213 sayılı Kanuna göre sormuslar
-
@geliruzmani2013 21 gk-gy alan 31-26
-
@geliruzmani2013 kanuna göre de indirim talebinde bulunma diye bir şey yok uzlaşmanın vaki olması durumlarında, doğrudan indirilir yazıyor.
-
@SAkmazlar, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@geliruzmani2013 kanuna göre de indirim talebinde bulunma diye bir şey yok uzlaşmanın vaki olması durumlarında, doğrudan indirilir yazıyor.
Aynen bende simavda 7194 sayili kanunda yapilan degisikligi bilmeme ragmen o indirimin talep yoluyla degil sartlarin saglandigi takdirde dogrudan yapildigini dusunerek isaretledim
-
Osymye itiraz yolu mu kullanılacak yoksa doğrudan dava mı açılacak. Bir fikri olan var mi?
-
@SAkmazlar evet öyle zaten burdaki arkadaslarla tartıştık hepsi benim gibi düşünüyor o ifade yanlış kesin
-
@altayaltay bende dava açmayı düşünüyorum. Süreci bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi. İlk önce ÖSYM başvurulacak. Ordan gelen cevap mı dava konusu yapılacak. Daha önce dava açmış bir arkadaş yazabilir mi
-
@geliruzmani2013, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@sikilaccisamatha yönetmelik de düzeltme yapmamislar daha zaten soruyu 213 sayılı Kanuna göre sormuslar
Sorunun kanuna gore sorulmasi yonetmeligin dikkate alinmamasi anlamini tasimaz zira yonetmelik bahsi gecen konunum uygulamasini gosterir.
-
arkadaşlar hmkdan birsoru muğlak ifade içeriyordu o soru hakkında iptal başvurusunda bulunuldu mu acaba bilgisi olan var m?
-
Uzlaşma sorusunu çözerken yeni kanun değişiklşğini bilen biri bile olsa o soruların değişiklikten önce hazırlanıp basıma gönderile bileceğini düşünebilir ki bu o adayı manipüle eder cevabını sağlıklı veremez çünkü değişikliği kastedecek bir cümle yok veya yapılan şu tarihteki değişiklikle dememiş kitapçıklıkların hazırlanıp basım süresini sınavın son 3-4 haftasi olarak tahmin etse ki ilk verilen cevap anahtarı böyle düşünen adayı doğrular soru iptal edilmeli bence
-
@altayaltay itiraz bitti artık dava yoluyla çözülmesi gerek
-
@alihan aynen durum bu neresinden bakarsan bak soru sıkıntı ya ilk cevabına dönecek yada iptal edilmeli
-
@ataş01 arkadaşlar whatsap grubu kurduk iptal davası için isterseniz numaranızi msj atın sizleri de ekleyelim
-
@alihan evet ben o değişikliği biliyordum kaç kere okudum da ama sınavda yeni degisiklik ile alakali olduğunu düşünmedim
-
@alihan nokta atış olmuş o soruyu bizzat bahsettigin bu durum yüzünden yanlış(!) Yaptım. Değişiklikten haberim vardı ama o bunu kapsamaz, ÖSYM bu kadar yeni bir şeyi sormaz diyerekten eski sikka göre yaptım
-
@geliruzmani2013 ve 376 nın 1. Fıkrasında Vd başvurarak talep etmesine bağlıyken 2. Fıkrada uzlaşmada indirimde verginin%75 ini ödeme sürelerinde öderse %25 i indirilir diyor bunu bile bile cevap verdim.