29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@adalet olması gereken güncel neyse o aynı şekilde olacak cevap, izaha davet müessesi de değişti 30 güne çıkarıldı ama 1.1.2020 den itibaren yürürlüğe girecek sınavda 15 günü kabul ettik. O zaman uzlaşma sorusunda da yürürlükteki hüküm neyse cevap o
-
@Gülbeşeker ben de sevinmek isterdim ama çok basit hatalar yaptım sınavda o yüzden bu sene bir şey olacak gibi değil yani ama teşekkürler yine de herkes hakkında hayırlısı
-
@RootofAllEvil ösym bu belli olmaz : ) kaymakamlıkta yıllar önce değişen kop illerini unutmuş. Eğer iptal ederlerse yada herkes için doğru kabul ederlerse sınırda kalanlar soruyu yargıya taşır.
-
@kamucu06 o vergiyi ödemekti hocam ben vergiyi ödemeyi şekli degil maddi ödev diye biliyorum
-
@olursaolur aynen maddi ödev
-
@RootofAllEvil abi kesin mi yürürlüğe gireceği tarih o zaman
-
@elitnur Hocan hepsini bir yazayım aklınızda kalmış olur
- Özelleştirme yüksek kurulu kararları
- Acele kamulaştırma
- İhaleden yasaklama hariç ihale işlemleri
-Turizm teşvik kanunu ile yapılan satış kiralama
-Çevre kanunu uyarınca (idari yaptırım hariç)
ÇED ile alınan kararlar
-Afet riski altında kalan alanlar üzerine alınan kararlar
-
@kamucu06 uzlaşmanın vaki olması durumunda cezada indirim talebi geldi açın vuk 376 yı okuyun
-
@RootofAllEvil helal olsun o zaman adamlar 20 günde bütün soruları hazırlamış
-
20 günde soruların hazırlanıp kitapçıkların basılması.. bilemedim
-
@kamucu06 bir şey diyeyim mi 2012 kpss 8 temmuzda yapılmıştı tabi o zaman 3. sınıfı bitirmiştim neyse adamlar 1 temmuz 2012 de yürürlüğe giren borçlar kanununa göre soruları hazırlamıştı
-
@RootofAllEvil kafam karıştı bak şimdi şöle bir şey olabilir mi soruyu böle hazırladılar ama değişti değişikliği de yeni cevaba uydurarak formatlayalım falan
-
@Gülbeşeker benim kafamı karıştıran şey özelleştirme yüksek kurulunun kaldırılmış olması . Kanunda hala yazıyormuş ancak kaldırıldığı için benim kafam karıştı
-
@kamucu06 ösym nin ipiyle kuyuya inilmez valla
-
@RootofAllEvil sence kaçla kapatır usta bence düşecek bu sene gibi ama
-
@RootofAllEvil evet o sınava girdim ben genel işlemleri sormuşlardı
-
@ecem o zaman ortaya şöle bir ihtimal çıkıyor meclisten çıkacaklarını biliyorlar böle bir düzenlemenin soru da ona göre hazırlanıyor benim aklıma bu geliyor
-
@Marsiyal, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Vatandaşlık
1)yüksek hakem kurulu
2)bilgi edinme hakkı
3)hak arama hürriyeti
4)aym üyeleri ant içmez
5)aym yaş şartı 45
6) meclis toplantılarına 5 kez katılmayanVatandaşlığı toparladık sanırım
Bunlar vatandaslik mi hepsi yoksa arada iyuk idare var mi?
-
@sikilaccisamatha hepsi Vatandaşlık hocam
-
@kamucu06 kestirmek güç fakat geçen seneden çok farkı olmaz millet çok çalışıyor alan ağırlıklı 79 nette kapatabilir diyorum 22-57 sınır olur gibi tahminim