29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@sdu_ank, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@geliruzmani2013 tavzih sorusu öncüllü değildi kardeş. Hüküm fıkrasında taraflara tanınan haklar ve yüklenen borçlar, tavzih yolu ile sınırlandırılamaz, genişletilemez ve değiştirilemez. Kanunuda yazıyo sınavda değiştirebilir mi diyordu hatırlayamadım
Sinavda degistirilebilir diyordu pemi soru yanlisi mi soruyordu
-
Çini Uygurlar’da da görülen bir sanattır nadir de olsa. Fresko da Uygurlar’da görülmektedir. Ancak soruda cami ifadesi varsa cevap çini olur. Camilerde freskoya (duvar resmi) rastlanılmaz. Camilerde herhangi bir resme rastlanılmaz zaten. Ancak çini Uygurlar’da da camilerde de mevcuttur.
-
@aslasorma bu dediğiniz hangi soru 2 yılı çıkaramadım
-
@keynes5 ben yine de 80 81 in altina düsmez diyorum. Sinav ne kadar zor olsa da herkes bordo bereli gibi maşallah
-
@olumlu-düşün valla bende hiç duymadım Üye neden ant içsin
-
@mrs 22 tek tek saydim
-
@alp9292 ben 19 saymışım : )
-
Cezada Teşebbüs sorusunu hiç hatırlamıyorum arkadaşlar kabahatler falan filan yazanlar varda hatırlayan biri hatırlatabilir mi?
-
@sikilaccisamatha evet kardeş yanlışı soruyordu bende onu işaretledim kimse yazmamıs acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm
-
Turkce sorularinda
1-) bosluk doldurma ?
2-)fotosentez ortama zarar vermez B sıkkı
3-)akisi bozan cumle (1.cumle)
4-)dıs etkenler kimlik olusmamizi engelliyor gibi bir cumle vardi
5-) yazim yanlisi universite mi tez mi?
6-) biyocesitlik sorusu? E sıkkinda iklim kosullari vardi -
@Marsiyal kabahat suçlarında tekerrür uygulanmaz
İcra tamamlandıktan sonra neticenin gerçekleşmesini önlemek için gönüllü vazgeçerse teşebbüs uygulanmaz
Diger şıkkı hatırlayamadım -
@efe_yakup net olarak 79, puan olarak 82 nin altına düşmez bence de 22-57 yapan sapmasına bağlı ya ucundan girer ya kıyısından döner ama 22-58 %80 içerde 21-59 yapan %100
-
Tavzih sorusunun dogru cevabini bilen var mi?
Hukum degistirilemez, genisletilemez öncülü kesin yanlis da bir de hükmün icrasina tamamlanana kadar yapilir diyordu bu yanlismi -
@kemankeşş soru kökünü unutmuşum. Anayasa mahkemeleri görevlerine ant içerek başlıyormuş ama meclis önünde değil, onu söylemek istedim . Ben de anayasa mahkemesi üyeleri yaptım
-
@adalet aynen dostum sınavda nasıl 19 buldum ilginç
A B C
C 0 için
210 240 270
420 450 480
630 690
810 840 870
C 5 için
215 245 275
425 485
605 635 695
815 845 875 -
@RootofAllEvil ben o kadar emin değilim hocam ama inşallah dediğiniz gibi olur.
-
@adalet, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Marsiyal kabahat suçlarında tekerrür uygulanmaz
İcra tamamlandıktan sonra neticenin gerçekleşmesini önlemek için gönüllü vazgeçerse teşebbüs uygulanmaz
Diger şıkkı hatırlayamadımSuça Teşebbüs
Madde 35- Kişi, işlemeyi kastettiği bir suçu elverişli hareketlerle doğrudan doğruya icraya başlayıp da elinde
olmayan nedenlerle tamamlayamaz ise teşebbüsten dolayı sorumlu tutulu -
@adalet kendi adima konusuyum o kadar sinava girdim çıktım bugune kadar atandim 6 yil oldu hala heycandan stresten ne okudugumu ne yazdigimi karistiyorum yani belkide 19
-
@adalet iade talebi sorusu değil mi hocam 6706 sayılı kanun
-
@mrs hocam AB mi 3e bölünmeli diyordu abc mi