29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@zenginmemur aynen hocam bu tür sınavlar hedef sınavlar atanıp da başvuran tecrübeli çok kişi var. İl göçte buluşalım merkez göç de gelirse teselli olur bari
-
@kilici o da aym üyeleri
-
@RootofAllEvil aym net cevap hocam
-
@RootofAllEvil hocam zaten içtüzükte var. Başdenetçi genel kurulda yemin ediyor, denetçiler ilgili komisyonda diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.
-
@Marsiyal suç ve cezalara ilişkin soru nasil hak arama hürriyeti oluyor, açip anayadaya baktim; suç ve cezalara ilişkin esaslar diye ayri başlik altinda düzenlenmiş.
-
@wow doğrudur hocam
-
@RootofAllEvil bende onu diyorum hocam
-
Matematik
- geometri sorusu 11pi bölü 3
2)rasyonel sayı sorusu 2.5
3)altınlı soru 24
4)a.b>0 yalnız 1 - cevabı 16 olan soru
6)?
Yanlışlarım olabilir
-
@efe_yakup yanlış olabilir ben forumda yazan arkadaşlara göre düzenledim hocam sakin olun biraz
-
@Marsiyal ABC kaç farklı değer alır sorusunu ne yaptınız hocam
-
Fresk veya çini sorusu cevabı bence net değil. Uygurlularda başlayan deyince cevap fresk gibi, camilerde kullanılan deyince çini olur diyorum.
-
@Marsiyal a-b>0 cevap yalnız o olacaktı değer verip yerine koyunca çıkıyor sonuç dolmuş otobüs sorusunu 15 diye attım
-
@epikür hocam Bekir hoca var tarih hocası o ekran görüntüsü paylaştı yüksek ihtimalle çini
-
Soru kökünü yanlış hatırlamışım kusura bakmayın o zaman. Ben de anayasa mahkemesi üyeleri yaptım çok mutlu oldum şu an . "Mecliste " kısmını unutmuşum
-
@wow hocam hatırlamıyorum ne işaretlediğimi 16 olan o muydu?
-
A b sorusu yalnız 3
-
@Marsiyal ben ABC sorusunu 22 yaptım hocam. 16 dediğiniz sanırım minibüs sorusu onu da 18 yaptım ama emin değilim
-
Sınavdan sonra telefonu açınca google amcaya sordum sıraltı tekniği diye o da çinicilik yeğenim dedi
-
@zenginmemur Allah allah yanlışmıymış yani? kanuni hakim güvencesinin tanımıdır bu ama
-
@Marsiyal, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Matematik
2)rasyonel sayı sorusu 2.5
3)altınlı soru 24
4)a.b>0 yalnız 1 - cevabı 16 olan soru
6)?
Yanlışlarım olabilir
18,24, pi/3 , 2.5 , a.b>0 ,