29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@adalet bu sınavlar için bilmek hakkaten yetmiyo azami nasip ve dikkat olmalı hakkımızda hayırlısı
-
@kilici devren kazanma olmaz dedim sebepsiz zenginleşme davası açılır doğru karışma zamanındaki miktarlar itibariyle paylı mülkiyet kurulur öncülünü doğru kabul ettim. 2-3 dedim
-
@Gülbeşeker merhaba yazmışım telefon çevirdi yanlışlıkla sebepsiz zenginleşme ve tazminat davası açabilir
-
Kısacası sonuç beklemek en doğrusu.. Allah emek veren herkesin emeğinin karşılığını versin ...
-
Bu sınav benim içimi kararttı..Hayattan soğuttu
-
@Gülbeşeker madde 776 merak eden arkadaşlar için
-
@RootofAllEvil Ben de doğrudur diye okuyup 2,3 demiştim ama yanlışı soruyormuş heralde kaçtı soru.
-
Turkceyi toparlayamadik
-
Benim gibi keşke hukuk fakültesi okusaydım ilk 3000 e kalırdım diye düşünen kimler?
-
@kilici hocam yanlışı soruyorsa da yalnız 1 inşallah doğru okumuşuzdur
-
@RootofAllEvil sanki doğruyu soruyodu 2-3 yaptım ben de
-
@RootofAllEvil hocam net yanlışı soruyordu.
-
@aslasorma evet ben onu soyut üst sınırı 1 yıldan fazla hapis cezası gerektiren yaptım en çok merak ettiğim o bakalım ösym be diyecek
-
@adalet, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Gülbeşeker madde 776 merak eden arkadaşlar için
Hamgi soru hangi kanun
-
@sikilaccisamatha buğday sorusu medeni kanun
-
Geçen yıl bu saatlerde bütün soruların cevapları düzenlenmis net bir şekilde paylaşılmıştı bu sene henüz öyle bir şey yok herkes farklı bir şey diyor ben de düşeceğini düşünüyorum artık hayırlısı
-
Zapata mapata hikaye sadece medeni kanunu okuyan 7 de 7 yapar nota falan da gerek yok
-
@zenginmemur burdakilerin genel sorunu o zaten alımlar çok az olduğu için şu an böyle düşünüyoruz bir sorudan medet umuyoruz 300 500 alım olsaydı bu kadar çok strese girmezdik bence
-
@RootofAllEvil bu yıl yalnızca kanun okudum hiç soru çözmeyerek farkı bir strateji izledim bundan biraz heyecanlıyım : )
-
@ir06 kesinlikle katılıyorum size çünkü 2 şık arasında çok kalınacak soru vardı ayrıca çok ayrıntı soru vardı