29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar birisi bana meb ösym neden ivedi dava değil söyleyebilir mi
-
@dust7 ben de tek tek saydım 22 buldum hocam ama sınav heyecanıyla yanlış saymış olabilirim diye emin değilim diyorum. Minibüs sorusunu salladım 18 yaptım o da doğru galiba
-
Türkçeyi kesin çıkaran var mı ki
-
@elitnur evet bende anlamadım bunu şıklarda hepsi vardı benim kafam durdu
-
@elitnur onun kanun maddesi farklı 20/a maddesi ivedi yargılama 20/b maddesi meb ve ösym sınavlarıyla ilgili
-
@RootofAllEvil ÖSYM ivedi değil çok ivedi olarak geçiyor bazı kaynaklarda da (ilave olarak )
-
@RootofAllEvil katılıyorum kanun okumayarak çok büyük hata yaptım min 57 max 60 gibi birşey bekliyorum alanda ama kanun okuyanlar kazandı. Ayrıca gk yı kesinlikle boşlamamak gerek benim gibiler için sınavın belirleyicisi gk.
-
@wow hocam benim ona sürem yetmedi maalesef yapılmayacak bir soru değildi
-
@elitnur Hocam özelleştirme, turizm teşvik, acele kamulaştırma vs bunlarda ivedi yargılama usulü zorunludur, meb sınavlarında da ivedi yargılama var ama kanun bunu zorunlu tutmamıştır, yanlışım varsa düzeltin.
-
Vergide memurun kazandığı tam olarak menkul sermaye iradı mı yoksa arizi kazanç mı
-
Fotoğraf nasıl paylaşılıyor bilmiyorum ama elimde bir not var güncel de bir not üzerinde özelleştirme yüksek kurulu nün üzeri çizilmiş ve cumhurbaşkanının özelleştirme yüksek kurulunun yerine verdiği kararlar yazıyor ve ivedi davalar arasında meb ve ösym nin yaptığı ortak sınavlar bu sınavlara ilişkin iş ve işlemler ve sınav sonuçları hakkında açılan davalar yazıyor
-
@dust7 ben biraz baktım ama çıkaramadım hocam en son üniversiteye giriş sınavında matematik çalışmıştım
-
Sonuçlar tahmini ne zaman açıklanır
-
@wow hocam benim de öyleydi de kpss sağolsun hepsine çalışmak zorunda bırakıyor
-
@roses, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Sonuçlar tahmini ne zaman açıklanır
23 ocak
-
@dust7 öyle hocam, hayırlısı hakkımızda
-
Topluca cevapların olduğu bir post var mı bulamadım.
-
@elitnur Hocam kanunun zorunlu tuttuğu 5 durum var zaten ve bu soru hep bu şekilde geliyor.
-
@kpss2019 hocam ben de yazdım ama gören olmadı sanırım. Yatıcam uykum geldi forumu bırakıp yatamıyorum ️
-
@kamucu06 msi hocam o