29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Gygk özellikle türkçe matı toplayan var mııı
-
@dzndr ödeme indirimini 376 ile karıştırmayın. Hem 376 hem uzlaşma birlikte talep edilemez
-
Bir tanesi 2,5 Diğer 5 soru aranıyor
-
@frieddmann soru kanun sorusu değil teori sorusu onu anlatmaya çalıştım hocam sen itiraz et yinede içinde kalmasın ama saçma sapan bi itiraz olur heralde soruya itiraz eden tek kişi sen olursun.
-
@frieddmann hocam eski ek madde 9 la yeni ek madde 9 u okur musun vukta Uzlaşma varsa cezalarda indirim olmaz diye bir madde var mı söyler misin daha sonra?
-
@kamu var hocam cevap o olacaktı
-
@adalet daire uzlaşma komisyonu dayım bekle yazayım sana
-
@frieddmann, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kilici mükellef veriyor kardeşim. 213 sayılı kanunda mükellefin ödevleri düzenlenmiş orda sayılanlarda beyanname vermek yok.
Beyannameyi mükellef verir ama bu mükellefin ödevi değil yani tamam :)))
-
@kemankeşş 16 olan soru neydi. Minübüsmü
-
@kilici yani gülmeyle olmuyor o işler. Mükellefin ödevi kısmında yok bey. Vermek.
-
@kemankeşş +++
-
@kamu hocam galiba o muydu Tam anımsayamdım işaretlediklerim 16 24 11pi 2,5 idi. Matrmatiği dehşet olan varsa açıklayabilir
-
@mkubat hıcam bu nedir ben cahilim
-
@mkubat heralde doğru anlamında
-
-
-
@wow evet c sıkkıydı hatta
-
@kemankeşş onaylama anlamında hocam ama 1-) bosluk doldurma sorusu(elestirel-bilimsel diyenler var 2-)dusuncenin akisini bozan cumle (1.cumle) 3-) yazım yanlışı universite veya Doktora Tezi 4-) fotosentez sorusu B sıkkı ortama zarar vermez diye bitiyordu 5-) biyocesitlilik sorusu - e sıkkında iklim kosullarindan etkilenmis diyordu 6-) kisiligin olusmasinda dis etkenlere bagli olarak kimlik aramak yanlistir gibi bir seydi
-
Kaymakamlık yüksek kapattı ama bence salt bilgi idi geçen sene ki idari yargı gibiydi bence kolaydı alan soruları. Düşürücü tek soru göremedim kaymakamlıkta girmedim lakin soruları inceledim . Keske bu da geçen sene ki kaymakamlık gibi düşse biraz pollyancılık yapayım stresten kafayı yedim kaç aydır
-
@mkubat teşekkürler