29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil haklısın bakınca anladım şimdi doğru bu
-
Merhaba dostlar, yeni katıldım araniza. Bir ALES ve kpss müdavimi olarak bu sınav bana yaradı sanırsam. Gk'da tek yanlış sorum Lozan kapitulasyon sorusu yani 29 doğrum var gözüküyor isaretleme hatası olmadıysa. Aynı şekilde hmk'daki bilirkisi sorusu yanlis. Borclarda aluid ve görme engelli sorusu yanlis, vergide resen tarh yapmistim yanlış, maliyede tuketim-yatirim ve daraltıcı para şoku sorum yanlış. Onun dışında hepsi doğru gibi duruyor işaretleme hatası yapmadiysam. Yani 29-64 bekliyorum. 1'er net fire versem bile okuma hatası, işaretleme hatası falan 90 civarı geliyor sanırım. Listeye yazabilirsiniz.
Ayrıca bir sorum var. Acaba bu kota olayı nasıl etkiler sizce? Ben hukuk fakültesi mezunuyum. Idaride iibfli kardeslerin cok baskın olduğunu duymustum. Umarim o hakimiyet devam ediyordur :)) sizce İlk 300'de kaç iibfli olur tahminen?
-
arkadaşlar merhaba. beni de ekler misiniz.
gk 22 ortak alan 28 idari yargı 29
gk 22 - alan 57 -
Listeci arkadaşımız bi ekleyiverin ya
Alan 58 /gkgy 24 -
@2pacalypse bence ilk 300 ün 200 ü iibf olur
-
İdari 84.5 ile kapatır diyen de hocayım diyor ya ben de buna tutuluyorum...
-
@hukukcukişi bence de. Ayrıca iktisat maliye zorlayiciydi bana kalırsa. Vergi de keza çok tartismali sorular vardı. Özel olarak idari yaegiya hazırlanmamis bir hukukcunun yapması.zor bir sinavdi bence. 200un altına düşmez iibfliler diye tahmin ediyorum kaymakamlık netlerini de gördükten sonra.
-
Arkadaşlar liste işinden anlayan birisi düzenleyebilirse listeyi son yazılanlarla beraber çok makbule geçer
-
Bu sorular çok kalitesiz di hakim alacağın adama sor şöle olay falan da bak bakalım adam bu konuyu biliyor mu muhakeme gücü nasıl yanlış yapsam da diyeyim ki helal olsun adamlar güzel soru sormuşlar takdir edeyim tanımlarla soru mu hazırlanır böle bilgi falan ölçülmez ösym nin sınavları gerçekten berbat
-
sakın sapmaya bel bağlamayın en en fazla 2 puan gelir
-
@toranj kaçla kapatır sizce
-
@Marsiyal 78 net girer diye düşünüyorum.tabi alan ağırlıklı
-
@2pacalypse o hakimiyet devam etsin ki işine gelsin tabi
-
@Hayaller71 hocam biz de ekmegimizin peşindeyiz durma haykir, İİBF vardır
-
@kamucu06 katiliyorum. Buyuksehirin 30 tane olduğunu bilmem bana ne katicak yani idare hukuku anlaminda. Sor bir büyükşehir belediyesinin ilçe belediyesi üzerindeki vesayet yetkisini falan değil mi? Bilgisini olcmus olursun hem. Loto mu oynuyorduk belli değildi sinavda. Aym uyesi kaç yaşında şu kac günde bu kaç ayda falan çözmekten gına geldi. Goren sayısal sınav sanardi
-
hocam toplu halde soruları toplayan varr mı nerede bulabilirim
-
Arkadaşlar ders bazlı mi sapma gelir yoksa gkgy ve alan bazlı sapma gelir.
-
-
Gk-gy: 25 alan: 51
-
@naturegmbh benimde aynı ortak alan doğrunuz kaç