29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@ücüncütekil kesinlikle bilem yaptı
-
Arkadaslae kultur yetenek sorulari toplandi mi goremedim de tarih kısmı daha dogrusu bir turlu hatirlayamiyorum sorulari
-
Cevaplar ne zaman yayınlanır geçen sene yılbaşından sonraydı sanki hatırlayan var mı
-
Arkadaşlar ben de bir şey merak ediyorum bir sonraki idari yargı sınavı yine bu şekilde mi olacak yoksa yeni sistemle mi
-
@elitnur en iyisi ÖSYM'nin cevaplarını beklemek zaten bence de yılbaşından sonra açıklanır
-
Cevaplara göre tarihteki tek yanlışım medeni kanunun neden isviçreden alındığı ile ilgili soru. Şunu anlamadım Mahmut Esat Bozkurt'un isviçrede hukuk öğrenimi görmesinin ne alakası var? Bu adam fransada öğrenim görse fransa medeni kanununu mu alacaktık?
-
@RootofAllEvil demek etkilenmis oradaki hukuk sisteminden hocam
-
@hukukcukişi tamam etkileniyor da çok göreceli bir şey değil mi bu? Adam fransaya gitseydi mesela belki ordan etkilenecekti eyfel kulesine baka baka iç geçirecekti
-
@kaymakam Giffen sorusuda yüzde 12 azalır olacak
-
Sa arkadaşlar 75 doğru 25 yanlışa kaç geliyor tahmini
-
Arkadaşlar, vasi kararı 10 gün, 15 gün değil. Kanunda yazıyor
-
@kaymakam bu cevaplara göre benim de 76d 24y seneye tekrar deneriz artık
-
Sınırdışı edilme güvenlik tedbirlerinden cikarilmadi mi arkadaşlar sınırdışı güvenlik tedbiri olmaması lazim
-
@mrt kanuna baktım. hala varmış maalesef
-
@mrt ben onu yalnızca 3 yaptım müsadere idi herhalde tüzel kişilere özgü olan
-
@Estevez hangisi güvenlik tedbirlerinden değildir diye sormuyor muydu hocam soruda ?
-
@Adanalı lütfen yapma bütün çözdüğüm sorularda güvenlik tedbiri değil diyor kitap önümde güvenlik tedbiri değil diyor
-
@mrt Hocam, ben de öyle yaptım. keşke öyle olsa;
ama buyrun "Sınır dışı edilme
Madde 59- (Değişik: 31/3/2005 – 5328/1 md.)
(1) İşlediği suç nedeniyle hapis cezasına mahkûm edilen yabancı, koşullu salıverilmeden yararlandıktan ve her halde
cezasının infazı tamamlandıktan sonra, durumu, sınır dışı işlemleriyle ilgili olarak değerlendirilmek üzere derhal İçişleri
Bakanlığına bildirilir" -
@Abdurrahim valla şu an hatırlamıyorum soruyu ama yanlış yaptım onu biliyorum
-
@Adanalı tama kabul ediyorum bunu ama güvenlik tedbiri demiyor benim yanlışım varsa özür dilerim