29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kemankeşş ÖSYM ve MEB ulusal düzeydeki sınavlarına karşı 10 gün içinde dava açılır, 15 günde karar açıklanır, 5 günde temyize gider
-
Listeyle kim ilgileniyor arkadaşlar listeye devam edelim.
-
@city-of-justice ivedi yargılama ile meb ösym aynı usul diyorsun ivedi 30 Meb 10 neresi aynı
-
@kemankeşş geçen sene dava ne kadar sürdü?
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kemankeşş ÖSYM ve MEB ulusal düzeydeki sınavlarına karşı 10 gün içinde dava açılır, 15 günde karar açıklanır, 5 günde temyize gider
Arkadaşlar hukuk dersi mi versin size city of justice bakın nasıl cvap verdi gözünü de kırptı.
-
@adalet hiçbilmiyorum hocam
-
@city-of-justice 25 gün yani bence siz süreleri hiç anlamamışsınız.
-
@kemankeşş Ya tamam ( özel yargılama usulü meb ösym) kapatalım artık bu konuyu gına geldi artık. Listeye dev edelim
-
@kemankeşş hocam Allah aşkına kimse yorum yapmasın şu iyuk sorusuyla ilgili yemin ederim bıktık ya siz yorum yaptıkça 703 sayılı KHK yazısı görüyorum sürekli kör olcam artık 703 sayısındanda öyk danda nefret ettim. Soru iptal kesin yüzde yüz banko net kabul ettik bunu i.
-
Üye olduğum günden bugüne kimseyi engellememiştim ama bugün takatim kalmadı. Sayın yöneticiler konuya gerekli müdahaleyi yapmanızı talep ediyorum. Huzuru kaçıran kimse gereği yapılsın ben isem bana da gereği yapılsın.
@Antimülakat @mk-ank -
@RootofAllEvil Listeyle kim ilgileniyor ?
-
Arkadaşlar bu hâkimlik akademisinin bi canlı yayını olmuş kaç doğru kazanır şeklinde, arkadaşlardan duyduğumu ilettim fakat şahsen izlemedim anladığım kadarıyla idari için 79 doğru diyormuş ama bi izlemek istiyorum. Aradım bulamadım, yardımcı olabilir misiniz ?
-
@34idari hocam youtube da var videoları ordan izleyebilirsiniz
-
@mosca aradım ama bulamadım hocam link atabilir misiniz rica etsem
-
@34idari https://youtu.be/GDWlSt7dVfM buyrun hocam
-
@rush1776, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
her sınavdan sonra yaptığı yanlışı hazmedemeyip kuduranlar olur da 20 sayfa kudurana ilk defa rastladım. ÖSYM'nin uygulaması ortada. her yıl 10 küsür soru için başvurular yapılır, 2 yılda bir 1-2 soru iptal edilir. edilenler de abuk sorulardır. istatistik bilimine göre şıkları kanunundan ibaret bir sorunun iptal edilmesi imkansızdır. hmk'da ilk itirazlar sorulsa ve şıklarda iş bölümü yer alsa kanundaki açık hükme rağmen kalktı bu uygulamada yok iptal edilsin diye mi ağlayacaktınız? neyse kudurmaya devam
-
@mosca çok teşekkür ederim hocam izledikten sonra acizane değerlendirmemi yazarım foruma
-
@34idari, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar bu hâkimlik akademisinin bi canlı yayını olmuş kaç doğru kazanır şeklinde, arkadaşlardan duyduğumu ilettim fakat şahsen izlemedim anladığım kadarıyla idari için 79 doğru diyormuş ama bi izlemek istiyorum. Aradım bulamadım, yardımcı olabilir misiniz ?
burada 10.dakikadan itibaren izle:
-
@burcumeral hahaha
-
ALLAHA şükür bitmiş iptal davası geri geldim