29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@burcumeral 58 23 peki hocam
-
@birsorumolacaktı, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@burcumeral 58 23 peki hocam
çok kritiğin bir tık üstü
-
@burcumeral sizden icazet almadan netlerimizi paylaştığımız için bağışlayın hanımefendi(!) tee Allah'ım ya
-
@burcumeral anladım hocam pardon yanlış okumuşum. Fakat yine de biraz yüksek gibi geliyor bana. Çünkü geçen seneye göre daha az kişi girdi ve istisnasız herkes daha zordu diyor
-
Üye olalı daha 10 saat olmamış biri otorite kesiliyor başımıza
-
@burcumeral 58 23 kritigin bir üstü mu cidden? Benim 59 19 benim olmaz o zaman
-
@kemankeşş hocam ben ekli değilim kendisinde o yüzden biraz absürt kaçabilir. Anladığım kadarıyla siz eklisiniz. Hepimiz adına sorabilirseniz listedeki 50.yi çok memnun olurum ama hayır diyorsanız da kendi takdiriniz
-
@elitnur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@burcumeral 58 23 kritigin bir üstü mu cidden? Benim 59 19 benim olmaz o zaman
çok büyük ihtimal olmaz
-
Trollerden niye yorum istiyorsunuz arkadaşlar
-
@RootofAllEvil 84.6 kapatsa yandık hocam mantıklı düşünemiyorum
-
@34idari Hocam bende ekli değilim gizli olmasına rağmen attım gördü cevap yazdı
-
@kemankeşş sınava ilk girisim cok fikrim yok nedir ne olur ama hocam imkansiz yani mantiken hic hakimlikle ilgisi olmayan dahi bunu dusunur okadar yuksek imkansiz yillardir hakimlige hazirlanan iibf li arkadaslarim batirmislar bu sene zordu 84 vs imkansiz icinizi ferah tutun
-
@hukukcukişi teşekkür ederim hocam
-
@hukukcukişi sizin tahmininiz nedir
-
@kemankeşş mümkün değil öyle bir şey
-
Sahsen benim ilk girisimdi gk 21 alan 56 yaptm ilk bine girsem basaridir benim icin. En cok vergide batirdm baya uzagim o alana
-
@70kuralliii ilk 600e girebilirsiniz bence çünkü sayılar ortada
-
benim çevremdeki iibfliler hukuk mezunlarından çok daha iyi yapmışlar.sanırım geçen sene de kazananların çoğunluğu iibflilerdi.
-
Daha önceki senelerde idari hakimliğin kaçla kapattığını topluca bulamadım. En fazla kaç puanla kapatmış ve kaç kişilik alımmış bilen var mı?
-
@70kuralliii hocam benim icimden gecen 80 puan kusuratla kapatacagi maksimun 81 le.kapatir benim tahminim bu