29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil hocam kararı açıklama süresi belli değil mi sınav sonucu 23 ocakta vakit var daha.
-
@city-of-justice hocam kendinizle çelişiyosunuz. Kanunda olan bi şeyi adamlar neden şıklara koymasınlar ? Ya da kaldırılan bir şeyin şıklarda olması soruyu neden iptal ettirsin. Yani bakanlar kurulu var şıklarda diye neden iptal olsun. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Düşürmek için bile koymuş olabilirler ki düşürmüşler anladığım kadarıyla.
-
@city-of-justice tamam hocam iptal ettirin yapabiliyorsanız boşa uğraşmış olacaksınız ya neyse.. Gygk soruları dahil en az 10 soruya itiraz edildi tüm bunların değerlendirme süreci 1 yılı bulacak görünüyor. Soru kanuna göre sorulduysa cevabı da kanuna göre olur. Sorunun başında kanuna göre ifadesi olmayıp sadece ivedi yargılama usulü deseydi dediğinizde haklıydınız.
-
@birsorumolacaktı Hocam 793 Sayılı OHAL KHK'sı ve 3 Sayılı CB Genelgesine bir bakın. Özelleştirme Yüksek Kurulu kalktı tüm yetkiler Cumhurbaşkanında. Olmayan kurulun kararına karşı ivedi yargılamaya gidilemez. Tüm hocalarım iptal edilecek diyor yanlış ve hatalı soru.
-
@adalet geçen sınavda da çok itirazlar oldu ancak 2019 ağustos sonuna doğru yeniden değerlendirme yapıldı sıralamalar değişti
-
@city-of-justice peki hocam siz öyle düşünüyorsanız zaten, başvurun
-
@ozanjames hocam noter nasıl RESEN tanıma yapabilir açıklar mısınız? Talep olmadan nasıl tanıma yapabilir?
-
@kule34 hocam öncelikle üslup için teşekkür ederim. Soruyu ben de inanılmaz net amaçsal diyerek işaretlemedim. Ama soru saçma olmakla birlikte hangisi en doğru olan gibi bi soruydu. O yüzden amaçsal olduğu kanaatindeyim. Dediğiniz gibiyse gerekeni yapanlar zaten.
-
@RootofAllEvil Kaymakamlık sınavında gördük ne kadar sürdüğünü 2 soru iptal edildi bu soru da hatalı ve yanlış hukuk katliamı var. ÖSYM kendi bilir ya paşa paşa iptal eder ya da jet hızıyla mahkemeden iptal kararı çıkartırız YD kararıyla beraber. Her şeye hazırlıklıyız. ÖSYM o topa kaymakamlık sınavında girmedi bunda zaten girmez kesinlikle iptal.
-
@RootofAllEvil Ösym ağustos civarında mı açıkladı itirazları yoksa bu dediğiniz yargı kararıyla mı oldu? Ösym 5 6 ay gibi süre çok geldi bana
-
@ozanjames hocam bende sizin dediğinizi yazicaktim siz yazdınız aşağıdakilerden hangisi ile en yakından ilişkilidir deseydi amacsal yorum olabilirdi cevap ama soruda hangisiyle iliskilendirilebilir diyordu o yüzden tek cevap amacsal yorum olamaz
-
@adalet bilmiyorum yargı kararıyla olmuş olabilir
-
Ben istanbuldan yarın itiraz edicem ama yarın son gün sıkıntı olabilir var mı Ankara'da olup hakkın yerini bulması için amacsal yorum sorusu için itiraz edebilecek bir arkadaş
-
Arkadaşlar soruları tartışalım tamam da birde şu puan listesini tamamlasak güzel olur en azından kaçla kapatacağı konusunda Bi fikrimiz olur
-
@city-of-justice siz hazırlıklısınız ösym değil mi yani ? Bu nasıl bi bencil düşünce ösym paşa değil diyip kendini paşa zannetmek... burası nasıl bi yer hiçbi şey anlamadım. Sınavdan önce birlik beraberlik sonrasında ise gelinen nokta burası. Gerçekten inanılmaz. İnsanoğlu böyle demekki.
Seçimi kaybeden binali yıldırım gibisiniz çok açık ve net.
Neyse artık buraya bakmamaya karar verdim çünkü burası insanın psikolojisini bozar. Allah herkesin emeğinin karşılığı versin, herkese kolay gelsin.
-
@city-of-justice tamam hocam iptal ettirin hatta tüm sınavı iptal ettirin mümkünse yeniden girelim sınava. Ösym nin muhtemel savunması yürürlükteki kanun hükümlerine göre sorduk olacak, mahkemelerden önce meclise gidip dilekçe verin kanun maddesini değiştirsinler veya kaldırsınlar.
-
@ozanjames duygularıma tercüman oldunuz hocam. bu kadar net sorulara nasıl yanlış diye diretiyorlar şaşkınlıkla izliyorum:))
-
@kleonard https://youtu.be/GDWlSt7dVfM izle hocam
-
@ozanjames Dostum siyasi mecrada çekilecek bir şey değil o alan sübjektif. Ancak hukuk katliamının yapıldığı bir soru var şu an mahkemeye başvursan 1. dakikada hemen YD kararı verir ve ertesi gün iptal eder. ÖSYM kendini de bağlayan 793 Sayılı OHAL KHK'sı ve 3 Sayılı CB Genelgesi üzerinde göremez. Tüm hocalarıma sordum üşenmedim üni. hocama da sordum yanına gittim kesinlikle iptal dediler. Soru yanlış ve hatalı. Olmayan bir kurulun kararına karşı ivedi yargılamaya gidilemez.
-
@kemankeşş hocam bu hoca sapma için testlerdeki toplam doğru sayısına göre hesaplanıyor diyor ama ösym ilanında her dersin ayrı hesaplanacağı yazıyor.