29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mucizeleryolda hoşgeldiniz hocam
-
İyuk canavarı nerdesin gözlerim seni arıyor
-
@mucizeleryolda, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Merhaba arkadaşlar 21 gky 30 ortak alan 25 idari olarak listeye alt sıralardan giriş yapmak için ben de katıldım aranıza
bu netlerle adli mezun listesine yazılın diyecem ama bu sene orda bile net değil ilk 3.000'e girmeniz
-
@34idari hoşbulduk hocam epeydir takip ediyordum bana geleceğini sanmıyorum ama listeyi doldurabilmek adına kayıt oldum umarım daha da çoğaltabiliriz
-
@RootofAllEvil hocam 28 idari 32 ortak 20 gk olursa sizce ne olur
-
@kemankeşş, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@RootofAllEvil hocam 28 idari 32 ortak 20 gk olursa sizce ne olur
60-20 hayırlı olsun
-
@Hayaller71 Burdayım kardeşim aynı mevzuları açıp konuşmaya gerek legal yollara başvuruldu süreç içerisinde her şeyi kendi mecrasına bırakmak gerekir. İnşallah adil bir sonuç çıkar. Asıl mesele bu değil bu madalyonun bir yüzü. Ancak madalyonun diğer bir yüzü var hiç yaşamasaydık denilecek kadar çok çirkef, adaletsizliğin dibe vurduğu, torpilin iç yüzünü göreceksin nerelerden icazet alınacak birebir şahit olunacak. Herkesin hakkında hayırlı olur inşallah
-
Arkadaşlar bahsettiğim kaydı bulamadım fakat izleyen birine ulaştım. Farklı bir şey soylemiyormus fakat anladığım kadarıyla öğrenciler tek tek kendi doğru sayılarını sorarak olur/olmaz şeklinde cevap almışlar. Yayını Instagram'dan yapmışlar, dolayısıyla 24 saat dolunca kaybolmuş fakat ulasabilirsek orada soran arkadaşlarla aynı veya yakın doğru yapan arkadaşların kafası bir nebze netlesebilir. Sayfa instagramdaki hakimlik akademisi sayfası. İzleyen ve hatırlayan arkadaşlar varsa yardımcı olmak adına hocanın hangi doğru kombinasyonlarına olur şeklinde yorum yaptığını iletebilirse iyi olabilir.
-
@kemankeşş o zaman hayırlısı olur ilk 300 e girersin. Sapma olayında soru bazlı sapma yok deniyor ama tam olarak değil. 300. kişiyle 301. kişi belirlenirken sorulara bakılır.
-
@34idari, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar bahsettiğim kaydı bulamadım fakat izleyen birine ulaştım. Farklı bir şey soylemiyormus fakat anladığım kadarıyla öğrenciler tek tek kendi doğru sayılarını sorarak olur/olmaz şeklinde cevap almışlar. Yayını Instagram'dan yapmışlar, dolayısıyla 24 saat dolunca kaybolmuş fakat ulasabilirsek orada soran arkadaşlarla aynı veya yakın doğru yapan arkadaşların kafası bir nebze netlesebilir. Sayfa instagramdaki hakimlik akademisi sayfası. İzleyen ve hatırlayan arkadaşlar varsa yardımcı olmak adına hocanın hangi doğru kombinasyonlarına olur şeklinde yorum yaptığını iletebilirse iyi olabilir.
haa onu diyosanız izledim ben. özetle dedi ki: ilk tahminim 73 doğruydu ama çok kişiyle görüştük güncelledik. 72-73-74-75 doğrusu olanlar heyecanla beklesin.76 ve üzeri kendini kazandım saysın dedi.idari için de 76-78-79 doğrusu olan beklesin üzeri kazandım saysın dedi.tabi bunlar alan ağırlıklı toplam puan.yoksa 50-30 ile kazanılmaz
-
@burcumeral siz şakasınız heralde? bana gelir mi gibi bir taleple gelmedim. arkadaşların yaptığı liste için kendime ait netleri ifade ettim. bir kaç konuşmayı bilmeyen kişi yüzünden forumdaki seviye yerlerde malesef
-
@burcumeral 25 55 yapan birine olur demiş sanırım. İzleyen arkadaşım özellikle bu şekilde bahsetti
-
@34idari, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@burcumeral 25 55 yapan birine olur demiş sanırım. İzleyen arkadaşım özellikle bu şekilde bahsetti
tek tek çetelesini tutmadım.yukarıda yazdıklarımı dedi özetle
-
@34idari hocam bence 22/56 ve üstü umutla beklesin siz 25/55 mi yaptinz hocam
-
@burcumeral anladığım kadarıyla "elin adaminin canlisini, bant kaydını, filmini kasedini" izlemissiniz. Uslubunuza dikkat etmenizi rica ederim.
-
@sbui61 yok hocam kayıttan bahsetmiştim:) bu tarz bı soru gelmiş arkadaşın aklında kalan o olmuş ondan onu söyledim
-
@sbui61 ama 22-56nin pek oluru yok gibi hocam
-
@34idari evet biraz düşük ama keşke oluru olsa daha rahat olurduk
-
şaka mısınız? 56-22 ile 55-23 ile idari yargıyı geçtim bu sene adli yargı bile kazanılmaz.bir de listeye yazdırıyolar...
-
@sbui61 keskelerle hayat geçmiyor hocam 22-56 olmasa bile bundan çok uzaklasacagini sanmam. 24-56 belki olabilir...