29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil uzlaşma sorusu sizce ne olur, ona ne dersiniz açık ası o sorudan ben hiç ümitli degilim hadi diğerleri neyse de. Kanun resen indirim yapacağını söylüyor açıkca
-
@city-of-justice yine en başa döndük, neyse kararı osymdeki bilim kurulundaki profesorlere bırakalım, burdan bı sonuç alamayacagiz sonuçta
-
koca ösym nasıl böyle bir hata yapar anlamıyorum o soruyu ben doğru yaptım . Eğer iptal edilmezse bin kişisinin önüne geçmiş olacağım . Bu yaptıkları hatadan dolayı en az bin kişilik bir oynama olacak . Şimdi bu soruyu yanlış yapanların iptal talebinde bulunup bulunmamasına umut bağladık olacak şey değil . İptal edilmeli diyip herkes başkası başvuru yapsın diye beklerse doğru yapanlar yırtar . Ama bir birinden icraat beklemeyip başvuru başvuru yapanlar olursa bin kişiyi eleme hayali suya düşer . Ah ösym 100 soru hazırlayıp 1-2 soru yanlış hazırlamakta neyin nesi
-
@RootofAllEvil Biz hak olanın tecelli etmesi için uğraş veren adaletin yılmaz savunucularıyız. Sırf ÖSYM'nin yanlış ve hatalı sorusuna cevap anahtarindaki şıkkı işaretledim diye görmemezlikten gelmiyoruz. Çok net iptal edilecek.
-
@birsorumolacaktı bu konuda fikrim yok hocam soru iptalleri ile ilgili konuşmak yordu beni
-
@city-of-justice tbmm başkanlığına da yollayın iptal dilekcenizi, olmayan kurumu nasıl koca ülkenin idari yargı kanununda bulundursunuz diye, çıbanın başı TBMM bence
Ayrıca biz doğru şıkkı işaretledik. Meb oldugundan adım gibi emindim. Kurulun başına gelenlerden haberin dahi yoktu düne kadar. Onca dersin içinde gidip ohal khklarini mi okuyacaktim
-
koca ösym nasıl böyle bir hata yapar (medeni usulde ki edilebilir sorusu) anlamıyorum o soruyu ben doğru yaptım . Eğer iptal edilmezse bin kişisinin önüne geçmiş olacağım . Bu yaptıkları hatadan dolayı en az bin kişilik bir oynama olacak . Şimdi bu soruyu yanlış yapanların iptal talebinde bulunup bulunmamasına umut bağladık olacak şey değil . İptal edilmeli diyip herkes başkası başvuru yapsın diye beklerse doğru yapanlar yırtar . Ama bir birinden icraat beklemeyip başvuru başvuru yapanlar olursa bin kişiyi eleme hayali suya düşer . Ah ösym 100 soru hazırlayıp 1-2 soru yanlış hazırlamakta neyin nesi
-
2020 sınavı haziranda mı
-
@byrm7 ya şu medeni usulde ki hatayı tam olarak söyleseniz ya hata olan nedir tam olarak doğru olan 2 şık mı var yoksa yanlış mı şıklar
-
Bu sene forumun dadı kalmadı puan hesaplaması yapardık şimdi iptalleri konuşuyoruz son söz ösym nin bakalım
-
@city-of-justice ilk başlarda öyk sorusu konusunda sizin gibi düşünüyordum, doğru yaptiğim halde o soruyu, kaldirilmiş kurum soru hatali dedim kesin. Ama şu atıf muhabbetini bilmiyordum, şimdi öğrendim ve soru hatalı değil. Tamam yine de itiraz edecekseniz edin de Neden bu kadar ısrar ediyorsunuz?
-
@2pacalypse Kardeşim mevzuati bilmemek bahane olamaz RG'de yayınlandığı anda biliyorsun karinesine tabi. Hukukun en temel öğretisidir kardeşim böyle bir bahaneyi kse kabul etmez hele ki mahkeme hiç kabul etmez
-
@efe_yakup Pekala kardeşim şu an Özelleştirme Yüksek Kurulu var mı varsa gösterir misin? Olmayan kurulun kararına karşı yargıya gidilemez. Bakanlar Kurulu var mı yok dimi olmayan Bakanlar Kurulu kararına karşı yargı yoluna gidilmez dimi aynı şey kardeşim
-
@city-of-justice iyi akşamlar, sorular ÖSYM sisteminizde yayınlandı mı
-
@birsorumolacaktı malasef ösym soru kalmamış gibi saçma sorular sormaya devam ediyor
-
@city-of-justice zaten ben sorunun doğru olduğunu mevzuata tamamen hakim olunca anladım. Orda kocaman bir atıflar devredilen kurumlara yapilmistir yazısı var. Bu kadar basit bir şeyi ÖYK'yi kaldıran müfettişler akıl edemeyecek miydi?
-
@birsorumolacaktı medeni usul sorusuna itiraz etmeyen olursa sıkıntı Yok , itiraz olursa iptal olur o zaman geçmiş olsun hepimize en az bin kişilik farka sebeb olacak
-
@efe_yakup atıf olayını anlamiyor arkadaş ısrarla. Zaten var olan kurum için neden atıf yapılsın arkadaş, olmayan kurum için atıf yapilir. Her neyse, iptal edilecegine ihtimal vermiyorum zaten. Meb cevabi çok basit ve cerezdi. Sınavın en kolay sorularından birisiydi hatta
-
@2pacalypse Halen daha yanlışa yanlış diyemiyorsunuz helal olsun kardeşim Özelleştirme Yüksek Kurulu var mı göster diyorum suspus oluyorsun bu ne Yaman çelişki derler insana
-
@A-samet01 Evet yayımlandı kendi hesabınızdan girip görebilirsiniz.