29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kafes66 alan kısmında ise iptal edilen soru net sayısı x 78/80 formülüyle buluyorsunuz, eğer yanlış yaptığınız soru ise netinizi 80/68 ile çarparak buluyorsunuz
-
@city-of-justice insallah hocam duser oralara kadar fikrinize saygim sonsuz ama bence de 75 biraz iyimser 78 alan agirlikli dogrusu olana kadar duser belkii
-
@kafes66 Kardeşim ben kesin ifadeli bir cümle kurmadım her an her şey olabilir o yüzden 75 ve üstü heyecanla beklesin. Olur veya olmaz bekleyip görecez. Hayırlısı artık.
-
Fotosentez sorusu için bakabilirsiniz arkadaşlar ÖSYM nin verdiği cevap doğru malesef. https:// www. haberler. com/prof-dr-unyayar-geceleri-odanizda-bitki-8556237-haberi/
-
@city-of-justice bari 78 falan de hocam. 75-76-77'i görmesi imkansız . Çok net imkansız hem de. Hiç boşuna 20 gün beklentiye girmesinler.
-
Benımde 59 19 kritik bekleyip göreceğiz. Ama barajın 84 küsürle kapatacağına hiç ihtimal vermiyorum
-
@2pacalypse 59-20 olur mu sence?
-
@RootofAllEvil 78/70 mi 78/80 mi
-
@kafes66 78/70 olacak yanlış yazmışım
-
@sdu_ank Türkçe'den ziyade temel biyoloji sorusuydu ama itirazlık durumu da yoktu. Biyoloji bilmeye de gerek yok, soruda parçadaki adamın düşüncesine göre cevabı bulmamız istendi
-
türkçede tek saçma soru boşluk doldurmaca. herkes her şık için bir çok mantıklı açıklama yapabilir.
-
Boşanma yüzünden yoksulluğa düşecek taraf (eş), diğer taraftan (eşten) daha fazla kusurlu olmamak kaydı ile yoksulluk nafakası talep edebilir. (TMK m.175/1) yani kusur aranır değil mi ?
Medeni Kanunun m. 176/3 göre hakim, tarafların istekleri halinde irat şeklinde ödenmesine karar verilen nafakanın ileriki yıllarda ne miktar arttırılacağını da kararında belirtebilir.
BENİM KAFA BAYA KARIŞTI
-
3 doğru sorum iptal olsa 83 den 77 ye düşüyorum sizin hesabınıza göre baya düştü
-
@RootofAllEvil bu kadar düşer mi
-
@city-of-justice hocam siz ne bileceksiniz(!), polyanna'cılık yapıyoruz biz. tahminde bulunan hocalar da aynı şekilde. 84,5-84,6 az bence. en az 90'ı görür diye söylemeleri lazım. şaka bir yana, ben geçen seneden 1 puan düşük kapatır diye düşünüyorum.
-
@bcbc3434 80.6 gözüküyor ham olarak. Bundan sonra sizin yapacağınız tek şey dua etmektir hocam. En kritik bölgedesiniz diyebilirim.
-
@kafes66 hocam benim matematiğim buraya kadar daha iyi bilen varsa o yanıtlasın
-
@kafes66 hocam sen naptin dogrularini silip soru sayisini mi sabit tuttun. bu kadar dusucekse sen dava ac bence. dogru yapip puan bu kadar dusmenin hakki olmaz arkadaslar. hem osym hata yapsin hem adam barajin altina insin ayiptir yani.
-
@corinth kusur aranmaz hocam. O cümleden o çıkmaz. Mesela iki eş de kusursuz. Bu durumda dahi nafaka isteyen tarafın kusuru nafaka istenenden daha çok olmadığı için(kanuna gore daha çok olmaması aranıyor) yoksulluk nafakası isteyebilir.
O soru çok temel bir soruydu bence. Cevap doğru. Yoksulluk nafakasinda kusur şartı yoktur. Daha fazla kusurlu olmadigi müddetçe kusursuz eşten dahi nafaka istenebilir.
-
bu osymnin soru iptali olacaksa puan hesabini duzgun yapmasi lazim. cidden bu isin şakasi yok