29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Geçen sene yapılan 200 kişilik listede 97-98. kişinin yazdığı puanlarda kapatmış sınav. Bu da 80 ham puan oluyor listeye göre. Bu seneki ankete göre 100. kişinin puan aralığı 78-79 görünüyor şuan. Bu da gösteriyor ki geçen seneden düşük kapatma ihtimali yüksek sınavın.
-
@Abdurrahim 95+ 9 kişinin olması çok inandırıcı gelmedi. Daha doğrusu İnanmak istemiyor insan
-
şu an toplam %43 ü puanını 83 ve üzeri olarak kaydetmiş
-
@sgkemekcisi ben de onu dedim özelden konuştuğum arkadaşa az önce. Ben 95+ alsam forum felan takip etmem açıkçası, kafa dağıtırım, mülakatı düşünürüm. Anketle ne işim var
-
@Abdurrahim aynen öyle birde 95 puan alan kişi ilk 5 de falan olur gibi geliyor bana:)) birileri sanki dalga geçmiş gibi:))
-
@sgkemekcisi anket olayı sağlıklı gelmedi bana ama bakalım
-
gecen sene birinci 94 aldi zaten arkadaslar. daha simdiden 9 kisi 95 ustu girmis. arkadaslar trolleniyosunuz bu listeden saglikli bi sonuc alamazsiniz soyleyeyim
-
@yasamor biz kendimizi kötüsüne hazırlayalım, daha iyisi gelince seviniriz. Bırakın trolleyen trollesin
-
@34idari iyi trolluyorlar yalnız 95 üstü 11 kişi olmuş
-
ya bir şeyi de trollemesinler arkadaş bu nedir ya baya da olmuş 231 kişi
-
şimdi buradan çıkan sonucu nasıl değerlendirmek lazım ona bakalım
-
@kafes66 Kaale almayacaksın kardeşim atış serbest nasıl olsa
-
@city-of-justice maksat vakit geçirmek
-
Yazık ki şu kendini bilmez trollerle aynı sınava hazırlanıp aynı sonucu bekliyorum çocukluğunu yaşayamamış ne kadar çok velet varmış arkadaş bir bitmediler.
-
Arkadaşlar yazmicaktim ama dayanamadım şimdi hmk hakem sorusunu ben doğru yaptım ama iptal edilecek ve edilsin hak yerini bulsun diye düşünüyorum istinaf şıkkı daha kesin yanlış diye onu işaretledim ama edilir dediği sık da yanlış .şimdi edilir ile edilebilir arasındaki farkı bilmiyor musunuz yoksa öylesine milletle mi egleniyorsunuz ona göre birşeyler yazicam
-
@kule34 geçen senelerde de böyle bir soru varmış iptal edilmemiş yalnız
-
@kule34 etme kurban olam açmayın bu konuyu :))
-
@kuruhasan hocam yazmıyorum iki gündür ama insanlarla kafa buluyorlar resmen ve bu haksızlığa daha fazla göz yummak istemedim
-
"İptal edilir" demek hakim iptal etmek zorundadır takdir yetkisi yoktur demek!! Edilebilir demek hakimin takdir yetkisi var demek!! Şimdi hakim edilir desin de bakalım etmesin takdir hakkı kullansın bak nasıl bozuluyor o karar şimdi ben ne düşünüyorum biliyor musunuz bunu anlayamayan bilmeyen nasıl bu sınavda bu jetleri yapıyor aklım almıyor
-
23 ocağa kadar aynı muhabbetleri çevireceğiz anlaşılan