29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Asıl merak ettiğim bu 25-56 kar arkadaşlar. Bizde de çünkü 4-5 kişi aynı sayıyı yakalamış. 25-56lar girmiş mi ilk 300e ? Eğer girdilerse sunduğum tahminin doğru olma olasılığı artacak. Sebebini cevaba göre açıklayacağım
-
@34idari şimdi farkettim benim sonradan alandan bir yanlış fazla çıkmıştı sonuçlar açıklanınca. Listede bir fazla görünüyor. Aklımdan çıkmış kusura bakmayın
-
@34idari evet maalesef kıl payı kaçtı hocam
-
Geçen yılın listesinde 95. sırada olan kişi veya kişilerin kazandığına emin misiniz? 298. olanın netleri 26 gygk 32 ortak alan 24 idari alanı. Ham puan 81 gelmiş olmalı sapmalı hali 81.37
-
Sapma 1 puanı bile bulmuyor idaride neredeyse geçen yılı inceledim 0.3 0.4 sapma gelmiş insanlara sapmaya bel bağlamamak gerek anladığım kadarıyla
-
@Marsiyal işte bundan dolayı ham puan üzerinden ilerliyorum hocam
-
@kule34 hocam ceza hukuku ile ozel hukuk cok farklidir. ben burada hukuki gorusler paylasiyorum. biz de sizin kadar bir seyler biliyoruz. benim gorusum bu sizinki de bu olsun. osym veya baska bi kurum allah degil. hukukta en temel kanun maddeleri bile kitaplarda sayfalarca tartisiliyor bu maddenin direkt ustunu kapatmami beklemiyosunuz sanirim. sizin gorusunuze saygi duyarim ama kabul etmiyorum bu kadar basit.
-
@Marsiyal Neden sapma az geldi çünkü geçen sene çok kolaydı insanlar birbirine yakın yaptı haliyle düşük geldi. Ancak bu seneki sınav çok zordu ve sapma en az 4 puan gelir idari için
-
@city-of-justice siz yine de bel bağlamayın hocam
-
Arkadaşlar bu 25-56lar hakkında fikri olan yok mu 25-56 tam 80.66 yapıyor. Eğer bu kişiler geçen sene girebildiyse, tahminime büyük oranda guvenebilirsiniz
-
@34idari gecen seneki listede 40 50 arasindaydim diye hatırlıyorum 147.olarak kazandım tabi sonra iptal olan sorulardan 132.oldum
-
@34idari kesin diyorum ben
-
@34idari Yaşamamış olsam bel bağlamazdım ama yaşadıklarımızdan yola çıkıyoruz kardeşim. Spesifik sorulara je kadar çok cevap verirsen o kadar yüksek olur
-
Geçen yılın listesinde 80-85 arası sırada olanlar sınavı kazanmış olabilir mi? 95. sırada olanlara hala aklım ermedi. Çünkü sapma çok düşük gelmişti. Dahası bu yıl için de sapmadan beklentim yok ve benzer listeyi 200 e kadar ulaştırabilirsek, yine 80 ila 85 arasındaki kişilerin mülakata hak kazanacağını öngörüyorum.
-
@Marsiyal geçen yıl herkes çok sasirdi hiç sapma gelmezmi ya hesapladigimz puanlar geldi
-
Ben de 30 40 arasindaydim yapılan listede sınav sonucum 135 geldi iptallerle 84 oldu siralamam
-
@city-of-justice soruya göre sapma diye bişey yok hocam ders bazında hesaplanıyor sınav ilanında yazan bu
-
@marjane bu yıl nasıl hocam doğrularınız
-
@Marsiyal Biliyorum kardeşim makas ne kadar açılırsa ss yüksek gelir bu sene göreceksiniz şahit olacaksınız makas bu sene geçen seneye çok açıldı en az 4 puan ss bekliyorum idari için.
-
@Marsiyal hatirlamadigim bir kaç soru dışında toplamda 85 doğru hesapladım