29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil bu eski listemi ?
-
@efe_yakup eksi sapma mı nasıl oldu hocam o
-
@RootofAllEvil bu listeyi kastederek eski listemi hocam?
-
@y-ayrancı_ogz01 evet 29 Aralık 2018 sınavına ait liste
-
@RootofAllEvil anladım tşkr ederim hocam
-
Arkadaşlar yeni ortalamamiz 79.7ye düştü. Düz hesap 80 diyelim. Ortalamanın üzerinde 121 kişi var. Fakat yine buraya katılan insanların beklentisi olan insanlardan olacağı varsayımı ile hareket ediyorum ve trolleri de gerçekmiş gibi hesaba katıyorum. Dolayısıyla puan beklentimiz birazcik daha aşağı düşecektir fakat kimseyi umutlandirip sonra yüksekten düşürmek istemiyorum o yüzden tahminim yine 80.5 olacak. Fakat ham puanı 79.5 - 80.5 aralığındaki arkadaşların bol bol dua etmesini tavsiye ediyorum. Forumdaki listemizle ilgili olarak görünen o ki ilk 70 kişi mülakata kalma olasılığı yüksek olan arkadaşlar. Sapmali puan tahminim ise ortalama ile tahminim birbirinden uzaklaştığı için sapmanın etkisinin artacağı yönünde ve sapmayla beraber 81 veya 81in biraz üzerinde olacağı yönünde.
-
@34idari geçen sene ne dua etmiştim hocam ama olmadı ha bu sefer biraz daha iyi yaptık bakalım gene dua ediyorum tabiki
-
@34idari hiçbir tahmin net olamaz arkadaşlar lütfen çok ciddiye almayın fakat matematiksel bir altyapıya dayanarak ulasabilecegim en mantıklı tahmin bu
-
@kafes66 hocam geçenkinden daha kolay olduğu bi gerçek. Yani açıkçası şu an yaptığımız tahminler ilginç bir şekilde hâkimlik akademisinin tahminleri ile yakınsama gösteriyor. Akademi 79 doğru demis. Hangisi hayirliysa o olur inşallah
-
bu bi tane baraj 85 olur 90 puan olur diyen eleman vardi noldu ona niye yazmiyor
-
@34idari aynen hocam bende bu sene daha çok değişik geçen sene iyi yapanlar bile anlayamamış bu seneyi
-
listenin son halini paylaşabilir misiniz arkadaşlar?
-
bu anket herhalde 500 kişiyi bulur
-
@kafes66 bulsun hocam bulmasi veriyi arttırır, tahminleri güçlendirir
-
@RootofAllEvil aynen oldu hocam ben de anlamadim 24 e 57 işte dogru sayim puan 80.005
-
@efe_yakup nerdeyse 1,5 puanınız gitmiş hocam sizin bu iptal olmadan önceki puanınız mı
-
@34idari aynen hocam
-
Tahminimi söylüyorum alan ağırlıklı 21-58 gygk ağırlıklı 26-55 tutmayacak olursa şimdiden özür dilerim.
-
@RootofAllEvil alan ağırlıkya gelmez mi hocam
-
@efe_yakup hocam sizin 81.14 yapıyor 24-57 ile ham puan olarak