29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
333 kişi olmuş daha artar bu büyük ihtimalle 500 ü bulur
-
@hakimikaymakam inşallah hocam
-
@kule34 açıkça iptal edilir hocam. Kanundaki edilebilir onu ifade etmiyor. Yukarıda sayfalarca tartistik, arkadaş da makale atmış. O soru iptal olmayacak açık ve net.
-
Şu iptal muhabbetinden usanmadiniz mi ya
-
@hakimikaymakam geçen sene tahmininiz tutmuş.İnşallah yine tutar.:)
-
Derslerden sonra boşluğa düştük. Şu forum olmasa.
-
@mülkiyeli-1 geçen sene için ham puan 81 ile kapatır demişim; yarım puan fazla söylemişim
-
Bu 80 le kapatma da idari yargı sınavının teamülü gibi oldu.
-
@hakimikaymakam inşallah hocam bakalım
-
@kafes66 adli için öngörünüz nedir hocam
-
Bu Haziran sınavı muhabbeti epey dillenmeye başladı. İnşallah doğrudur.
-
Herkese iyi akşamlar
Öncelikle inşallah herkes karşılığını alır.
Kırmadan, dökmeden, ana konudan uzaklaşmadan sonuçlar açıklanana kadar bir veri elde edebilmek amacıyla üye oldum bende. Gk gy 19-22 Alan 60 olmakla beraber listeye Gk gy 19 Alan 60 olarak beni de eklemenizi rica ediyorum.Geçen yıl sınava giren biri olarak açıkcası genel kültür ve yetenek, bilhassa tarih ve Türkçenin daha zor olduğunu düşünüyorum. Ortak alan aynı gibiydi, idari yargı kısmı ise kesinlikle daha zordu, genel olarak gözlemim bu sınavın daha zor olduğu yönünde.
Herkese saygılar sunar, iyi akşamlar dilerim.
-
@mslawyer hocam @hakimikaymakam hocama sorabilirsiniz benim adliyle aram yok
-
@Erh87 inşallah hocam hakkımız da hayırlısı olsun
-
Görgü kuralıdır. Eğer sınavdan yüksek aldıysan bu dinlendirilmez.
-
@kule34 Hocam sen rahat ol.Mevzu o kadar net ki.Senin dediğin fark edenler fark etti.Geregini de yaptı zaten.Bu kadar özensiz sorular hazırlayan Osymye ve bu sorularla alım yapan sayın bakanlığa açıp su forumu okutmak lazım.Daha hakimin takdir yetkisini anlayamayan insanların 80 kusur puanlar beklediğini bir güzel göstermek lazım.anlasinlar ne çapta sınav yapıyorlar,anlasınlar memlekette neden yargı dağıtılıyor,anlasınlar neden bu ülkede avukatlık sınavı yapılsın diye millet bas bas bağırıyor.bu arada iibfli kardeşlerimi geçtim hani onları bu hususta sorgulamiyorum da hukuk fakültesi mezunu olan adamlar da bu yorumu yapıyor ya.baskabir şey demiyorum.Allah devletimiz adına karar verenleri,ya da verilecek kararları etkileyecek güce sahip olanları ıslah etsin.ıslah etsin ki artık bu millet artık hak ettiği yerlere yeniden varabilsin.
-
Bu arada burada sadece kuru bir eleştiri yapmış olmayalım.Alahin izniyle buradan birçok arkadaşımız bu mesleğe sahip olacaktır,yine bazı arkadaşlarımız bu meslek olmasa bile hukuk ile içli dışlı mesleklerleri icra edecektir aslına bakılırsa sadece vatandaş olarak bile bu hukuk bize uygulanırken haklarımızı tespit edebilmemiz açısından bunları bilmek bizlere faydalı olacaktır.Pratik Hukukta Metot - Ernst E. Hirsch adlı eseri okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar.kisa bir kitap 1 günde bile bitirebilirsiniz.Cok faydalı olacağını düşünüyorum.
-
Şu tartışmaya dahil olanların çoğunun işi gücü var.
-
@Erh87, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Herkese iyi akşamlar
Öncelikle inşallah herkes karşılığını alır.
Kırmadan, dökmeden, ana konudan uzaklaşmadan sonuçlar açıklanana kadar bir veri elde edebilmek amacıyla üye oldum bende. Gk gy 19-22 Alan 60 olmakla beraber listeye Gk gy 19 Alan 60 olarak beni de eklemenizi rica ediyorum.Geçen yıl sınava giren biri olarak açıkcası genel kültür ve yetenek, bilhassa tarih ve Türkçenin daha zor olduğunu düşünüyorum. Ortak alan aynı gibiydi, idari yargı kısmı ise kesinlikle daha zordu, genel olarak gözlemim bu sınavın daha zor olduğu yönünde.
Herkese saygılar sunar, iyi akşamlar dilerim.
Alan iyi olur diye düşünüyorum
-
@harveyspecter takdir yetkisinide geçtim,hukuk mezunu olup imza devrinin nasıl yapıldığını bilmeyen ,belki bu sınavda adli den mülakata kalabilecek insanlar var.