29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@hakimadayı06 sayıştay bana daha güzel geliyor hocam bu arada tebrikler Allah gönlünüze göre versin
-
@hakimadayı06 Hocam tebrikler ben sizin yerinizde olsam İdari Hakimliği seçerdim. Bu noktada tercih sizin olacak hangi meslek gönlünüze daha çok yatıyor hangisini yaparsanız mutlu olursunuz. Mülakatta sorarlar size bu soruyu artık kesin)
-
Sınavı ben 2016 ya yakın buldum açıkcası o yıla benzer bir sonuç gelebilir 2018 ile alakası yoktu tabi daha tecrübeli hocalarım var onlar ne düşünüyor
-
@gretchen, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@hakimadayı06 Hocam tebrikler ben sizin yerinizde olsam İdari Hakimliği seçerdim. Bu noktada tercih sizin olacak hangi meslek gönlünüze daha çok yatıyor hangisini yaparsanız mutlu olursunuz. Mülakatta sorarlar size bu soruyu artık kesin)
hahaha o seçti de onu seçecekler sanki...
-
sınava gireli sanki aylar olmuş gibi geliyor ama daha bir hafta bile olmadı. zaman geçmiyor. 23'ünü nasıl bekleyecez her gün sıralama hesap et standart sapma tahmini yap iptal soru tartış nereye kadar. çok şükür bu hanımefendi geldi de bizleri güldürüyor. yoksa gerçekten 20 günde kendimizi keseriz burda.
-
@burcumeral şakacı seni..
-
@gretchen Hocam inşallah biri olur diye dua ediyorum sonra seçmesi kolay olacak ama idari hakimliğin artıları nedir sizce
-
@burcumeral, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@gretchen, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
hahaha o seçti de onu seçecekler sanki...
Şu trolün şutlanma zamanı gelmedi mi? @paretowilfredo @mk-ank
-
@kafes66 amin darısı hakedenlerin başına
-
@hakimadayı06 çoğumuz sizle aynı şeyi yapardı gerçekçi olmak lazım ama hangisini seçerseniz seçin diğer iki meslekte o mesleği isteyip de mülakata kalamayan iki kişinin yerini işgal ettiniz bir de bu var her şey gönlünüzce olsun.
-
@burcumeral siz kafayi yemissiniz ya ya da insanlari gicik etmek moral bozmak amaciniz bu ne ukalalık sormasin mi yani kimin garantisi var ki mulakatlar da bu kadae millete satasacaginiza gidin biraz ders calisin bosverin
-
@burcumeral kalbinizi biraz temiz tutmanızı öneririm, kimliğiniz gözükmüyor diye insanları rahatça kırıyorsunuz ama Allah var
-
@burcumeral abi atın şunu ya
-
@burcumeral bak hele sen adlici değil misin ne işin var başlıkta süreçten az çok kimler var burada biliyoruz bir an da girdin başlığa kimse burada salak değil
-
@hakimadayı06 Sayıştay ve hakimlik arasında gidip gelinmiş ama en iyisi kaymakamlk değil mi ??
-
@kemankeşş, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@burcumeral bak hele sen adlici değil misin ne işin var başlıkta süreçten az çok kimler var burada biliyoruz bir an da girdin başlığa kimse burada salak değil
adli+idari girdim ben.hukuk + açıköğretim iktisat mezunuyum.
-
@burcumeral senden hakim olsa ne yazar olmasa ne yazar
-
@zilyet hocam benm de açık ası sınırda ve 23ünü bekliyorum öyle ama tahminin her ne kadar herkes zor dese de 300.kişinin puanının 81 ve 82 arasında bir yerde olacagını düşünüyorum kaldı ki her sene de buna benzer puanlar geldi. Bu sene evet sorular çeldirici ama hazırlanan kitle git gide artıyor ve rekabet üst düzeyde ve topu topu 300kişi.
-
@elitnur sinav zordu, değildi diyenin sinav tecrübesi yoktur ya da hukukta nirvanadır.
-
@efe_yakup, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@elitnur sinav zordu, değildi diyenin sinav tecrübesi yoktur ya da hukukta nirvanadır.
değildi.