29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@34idari bağımsız denetim örneğine takılmayın arkadaşlar aklıma gelen alan o oldu ama daha yüzlerce alan sayılabilir
-
@34idari dusunceleriniz cok guzel oturmuş hocam bence yolunuzu bulursunuz bi sekilde. kendine guvenen biri sansi da tutarsa her turlu isini halleder.
-
Soruları indiren yok mu pdf şekilde?Bu sınavın belirleyicisi net olarak kültür yetenek kısmıdır.Alan bilgisinde hakim adayları idari yargida zamaninda neler sorulmuş bu yılki sorular hic eleyici degildi.Benim olmayacak cok basit hatalarimdan dolayi.Tam yargi davasi sorusunu ilk önce tasinmazin bulundugu yer yapıp sonra idari işlemi yapan meekezin bulundugu yer diye degistiedim dikkatsizlikten.Gecen yıl kac ile kapatmissa ya ayni kapatir yada bir puan üstu.
-
@kemankeşş hocam siz sorulari yüklediniz mi?
-
@zenginmemur hayır alan soruları nasıl eleyici değil di geçen sene ki soruları görmediniz sanırım iktisat bir hukukçunun bile yapabileceği düzeydeydi bu sene daha zordu keza medeni daha zordu medeni usul bir tık daha zordu
-
Soruları pdf yükleyen oldu mu? Bol sevap pointi var.
Hiç mi yok?
-
@zilyet hocam ben sorulari gorebiliyorum ama pdf sekilde nasil yapabilrim andoidden
-
Bilmiyorum o kadarını bende.
-
@kemankeşş iktisat daha kolaydi.Medeni usul zordu.Ösymnin bir alani zorladigi her zman oluyor zaten.Bazısina alan zor gelir bazi adaya turkce matematik.
-
Koca sayfada kimse bilmiyor mu?Aisteki soruları nasil indiriyoruz?Android telefona
-
Geçen senenin sorularına göre bence idari alan komple ayırıcıydı
-
@zenginmemur hocam ss aliyorsun sonra PDF programından dönüştürüyorsun ama ÖSYM hakları saklı tuttuğundan dolayı yakalarsa telif davası açar
-
@zenginmemur iktisat daha mı kolaydı Ben iibfliyim yaptım ama gerçekten emek vermeyen iktisatı yapamazdı Geçen sene esn konusu çok yüzeyseldi bu sene hem esn hesabını bileceksin hemde puştluk yapmış Giffen malın talep yasasına aykırı olduğunu bileceksin geçen sene kıçı kırık bir basit çarpan bu sene Is LM analizi o da örtülü sormuş
-
@kemankeşş hocam iktisatta kesinlile katilmiyorum.Zaten belli bir temelle giriyoruz bu sinavlara.Medeni usule soylenebileiz.Cunki direk hukukculara hitap ediyor.Ama iktisat bizim alanimiz ve sorulacak en kolayi sordular
-
Sınav ne zaman açıklanır acaba bilen var mı
-
@kemankeşş hukukcu olarak diyebilirim ki iktisat kol gibi zordu 4 tane salladım 2 tane tutmuş.
@zenginmemur hocam o iktisat cidden kolaydiysa Allah kolaylık versin size. Para sorusunda beynim durdu. Hızlandıran diye bir şeyi ilk defa duymuştum zaten.
-
@geliruzmanı21 sitede 23 Ocak Perşembe diyor. Ama bence 20-21-22 haftasından umutlu olmak lazim.
-
Aynen arkadaşlar en kötüsüne hazırlayın kendinizi sonradan üzülmeyin
-
Geçen sene hukukçu olan arkadaşım iktisattan full yaparken bu sene 2 doğrusu var. Demek ki geçen seneye göre zormuş.düz mantık
-
@34idari anket 400 ü geçmiş hocam bi analiz yapsanız