29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@yasamor aynen bu da büyük bir etken sırf yardımcılığa kalmamak için çok çalıştı birçok kişi bunlardan biri de bendim ama çözdüğüm denemelere göre oldukça düşük yaptım
-
@mslawyer cok calismak yuksek puan garantisi vermiyor hocam. bu sinavin yarisi şans isi. az calisip sizden daha iyi yapan bi suru tip vardir. bunun bilgiyle, zekayla falan alakasi yok. şans iste, yapacak bir durum yok
-
@yasamor aynen hocam sınav şansı çok büyük etken. Bildiğin yerden geldi mi şak diye yapıyorsun
-
@34idari adaletli formatta aslinda soru sayisinin artirilip ayni zamanda klasik olay sorulari falan gelmesi lazim. ama turkiyede yasiyoruz sonucta, boyle bi sinavin objektif okunmayacagi cok bariz. ondan hayalde kalir anca
-
@yasamor bilemiyorum hocam hiç üstüne düşünmedim
-
Bu liste şunu net bir şekilde gösteriyor ki 80 doğru üstü yapanlar umutlanmalı, çünkü bu sınavda kimse kusura bakmasın 79 zor, trollük yapmıyorum bilen bilir ama gerçekten sınava hazırlanan kesim aksine hiç azalmıyor ve 80 81 ve 82 bandında inanılmaz bir yıgılma var, sınavı ufak ss ler belirleyecek ve ben maalesef tahminimi koruyorum. Geçen sene ile benzer kapatacagı çok aşikar
-
@birsorumolacaktı ham puanı 80 ve üzeri olanlar büyük ihtimalle kalır mülakata
-
@bcbc3434 bana da öyle gelio hocam tabi 81 de olması muhtemel, her şeye açık bir sınav
-
Sinavlar zorlaşsa da taban puanlar düşmüyor süreç nasil bir rekabete gidiyor böyle , hadi hayirlisi
-
Her sene iibf mezunu sayısı artıyor. Daha ilk senesinde 90+ 95+ kpss puanları yapan kardeşlerimiz var. Eminim ki aynı azimle hakimliğe kaymakamlığa girenler de olmuştur. Demem o ki fazla iyimser olmayalım. Sapması mapması ösym nin bileceği iş lakin ham puanı 80.5-81 civarlarından düşük olanların işi dualara ve iyi bir sapma etkisine kalmış.
-
@RootofAllEvil 300. Kişi kaç yapmıştır hocam geçen sene 298 duydum da
-
@kemankeşş net olarak aynı yaptığını tahmin ediyorum aralarındaki fark birinin doğru yaptığı soruyu diğeri yanlış yapmıştır o da küçücük farklarla 299. ve 300. kişiyi belirlemiştir. 2018 i referans aldığımızda gygk+ortak alan ağırlıklı 26-56 olduğunu ham puanın 81 olduğunu görüyoruz
-
@RootofAllEvil peki hocam alan ağırlıklı 60 ya da 61 gk sı 20 olan girebilmis midir
-
@kemankeşş kesinlikle girmiştir sen rahat ol bu sene Allahtan mani gelmezse ilk 200 desin
-
@RootofAllEvil alan 59 gkgy 19 veya 20 sizce girer mi 300 e
-
@elitnur girer
-
@elitnur gygk 20 ise ilk 300 e girme şansı yüksek gygk 19 ise iş şansa kalmış
-
Ben bu listede herkesin gerçek doğrularını ve hatta aynı kişilerin iki üç veri bildirdiğini de düşünüyorum
-
@zilyet olabilir hocam ben özellikle düşük yazdırdım doğrularımı nolur nolmaz diye belki çoğunlukta böyle yazdırmıştır o yüzden yüksek kapatır belkide
-
@Marsiyal geçen yıl sütten ağzı yanan herkesin biraz muallakta kaldığı netlerini yanlış varsayarak yazdırdığını düşünüyorum ben de. düşse düşse bir iki net oynar arkadaşlar çok büyük umutlara bel bağlamamak lazım bence tamamen şahsi düşüncem tabi