29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
95 üstü yapan taş patlasın 5 kişi çıksın ki 5 kişi bile çıkmaz bakmayın çoğu kişi sallıyor valla ben 7 yılımı hakimlik sınavlarında harcadım ve şahsen inanmıyorum ve tekrar söylüyorum 80 ila 81 puan arasında kapanacaktır ve standart sapmada değildir ve kesinlikle ve kesinlikle geçen yıldan daha zordu bu yılki sınav
-
@Dumspirospero yığılma olacağı için mi gelmez hocam aradaki farkında fazla olması lazım galiba yüksek sapma almak için
-
@hakimehanımm hocam en yakın örnek geçen yıl olduğu için kıyasladım
-
@justice000 standart sapma dahil 80 puan ve 81 puan arasında olan beklesin olmayan da yoluna baksın
-
@justice000 idari hakimlik kaç puanla kapattı yazıp arattım forumun İnternet sitesi çıktı ordan bakıp söyledim bide siz bakın isterseniz
-
@Hayaller71 iyi düşünün iyi olsun inşallah
-
@Hayaller71 hocam geçen yıl ki sınav 81.2 civarında kapandı
-
@Hayaller71 hocam kendinizi üzmeyin hiç bir şey sizden kıymetli değildir canınızı sık ayın ve 24 59 net güzel beyler gayet trollere kulak asmayın ipini koparan sosyal medyaya saldırıyor ve temennim emek verenler inşallah emeklerinin karşılığını alırlar ve hiç bir şey boşa gitmez
-
@justice000, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
murat kaymak hocanın tahmini 80 puan ile 81 puan arasında ve kesinlikle ben katılıyorum murat hocaya ve yıllardır bu sınava giriyorum ve tahminimce bu yıl 80 puanla 81 puan arasında kapanır söylüyorum
murat kaymak ın tahmini sapmasız 80 puandı yanlış hatırlamıyorsam
-
@uur1910 hayır hocam ben şahsen sordum sapma dahil dedi
-
@justice000 inşallah iyi olur hocam. Murat hoca kim güvenilir mi
-
@justice000 hocam sapmayı hesap edemediğimiz için 79-79.5 ham puan diyebiliriz bence @RootofAllEvil hocam alan ağırlıklı 60 19 61 18 59 21 falan kazanmış geçen yıl bilginize.
-
@Marsiyal sağ ol hocam
-
@RootofAllEvil geçen sene ben de 22 57 yazdırmıştım 23 55 geldi. Yanı o kadar da net hatırlıyordum ki.
-
Arkadaşlar bu yıl inanılmaz derece de troller kol geziyor süphanallah
mantar gibi çoğalmışlar adam uluslararası ilişkiler mezunu av.geçiş anketinde oylama yapıyor -
@justice000 bende feyste gördüm adliye adam 22 55 yazmış idari ye 25 67 yazmış adlinin gk sı ile idarinin gk sı farklı heralde :D:D
-
@Marsiyal aynen hocam iyi yakalamışsıniz Allah bunları ıslah etsin
-
@justice000 bazıları hem sınavdan önce motivasyon düşürmek hem de sınavdan sonra umut kırmak için yapıyor buna o kadar eminim ki . Kendilerince rakip eliyorlar. Yazık
-
@elitnur bide bazı hukukçuların iibfli lere garezi var özellikle can sıkmak için trolluyor o tipler yukarıda bahsettiğim gibi
-
@justice000 ben de o civarlar olur diye düşünüyorum. sorduğunuz hoca da sapmalı 80 demiş. benim görüşüm, geçen seneden düşük kapatır. moral bozmaya çalışan troller(kötü niyetli olarak çok yüksek puan ya da net tahmini yapanlar) şunu düşünüyor mu acaba; bir önceki sınavdan daha zor olan bir sınav nasıl daha yüksek ya da aynı puanla kapatır?