29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@ahmetozcelik35 hocam kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz amaç milletin moralini bozmak bu tipler hakim olsa ne kaymakam olsa ne yazar ilk önce insan olmaları lazım milletin vebaline giriyorlar
-
@Marsiyal aksine hocam, iibfliler ne kadar başarılı olursa mülakatta hukukcularin şansı o kadar artıyor. Yalan yanlış bilgilere inanmayin, hukuk İİBF kardeştir ahfjhd
-
@Marsiyal o hiç bitmez.benim idari hakim kuzenim var iktisat mezunu. Meslek hayatında bile eziyorlarmış
-
@elitnur sırf bu yüzden hukuka başladım hocam ve girnede hukuk 4.sınıftayım
-
@elitnur cok sacma ben istanbul siyasal mezunuyum kazandigimda erzurum hukukla ayni siralamadaydi nerdeyse neyin tatmini anlamadm burda hicbi uniyi hedef almadm yanls anlaslmasn
-
@elitnur zaten %20 kotasının gelme sebebi de bu durum tam olarak
-
@justice000 kuzenim idari hakim olduğu halde hukuka başladı. Ne deyim.
-
@justice000 face biri sormuştu “puanın sapmasız 79 küsürlerde keşke bir doğru daha olsaydı 20 gün senin için zor geçecek” yazmıştı bende tahmininin sapmasız 80 olduğunu oradan anlamıştım
-
@elitnur doğrudur hocam inşallah kamu hukukundan yüksek lisansta yapacam ve sırf hukuku sevdiğim içinde doktora da yapacağım
-
@justice000 hukuku sevdiğiniz için başlamanız iyi olmuş. Hem belki adli de denersiniz. Ancak bir takım insanların iibfye karşı tutumu yüzünden başlamak oldukça üzücü . Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@elitnur hocam hukuk fakültesine başlamam hukuku sevdiğim ve iibf olan bakış açısı da bir o kadar etkili oldu ve hukuka merak duyuyorum ilgimi çekiyor ve gerçekten seviyorum
-
Neyse simavlar acisindan cok tecrubeli degilim ama bi tahminde ben yapayim . Bence alan agirlikli 78 dogrusu olan yani ss olmadan 79 puan küsüratiyla kapatacak ben giremicem ama burdaki bi cok kisi girer diye dusunuyom yani 22_57 veya 58 ve 59 alani olan girer gibi
-
@uur1910, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@justice000 face biri sormuştu “puanın sapmasız 79 küsürlerde keşke bir doğru daha olsaydı 20 gün senin için zor geçecek” yazmıştı bende tahmininin sapmasız 80 olduğunu oradan anlamıştım
Aynen hocam ben de dediğinizi gördüm
-
Arkadaşlar tahminleri görüyorum da, forumdaki listede bile dediğiniz tahmine uyan 100 kişi var neredeyse. Gerçekçi olmak gerekirse sizce de biraz düşük tahminler değil mi 79-78 falan ? Çünkü sonuçta sınava sadece bu forumdakiler girmedi. 80 ham puanin altına düşse bile çok çok az düşeceğini düşünüyorum ben.
-
@34idari gecen sene forumda ilk 95 kazanmis demisti biri ayni totemi uyguluyorz heralde
-
@34idari önceki yıllarla bi kıyaslayın hocam birde geçen yıl alanı iyi olan bu listede 98. Kişi kazandı diye hatırlıyorum zaten yüksek alanlar yazdırıyor bu forumu bilmeyen çok yoktur hem facebokta o kadar anketi dolaştırdık katılın diye belkide tahminler doğru kimse yüksek beklemiyor.
-
@Hanibalbarca hocam 98. Kazanmis olsa dahi ekstrem bir standart sapma ile kazanmıştır. Ondan önce gelen 97 kişinin hepsi kazanmış mi ona bakmak lazım asıl.
-
@70kuralliii hocam işte ilk 95 mi kazanmış ? yoksa en son 95. Kişi yüksek bir standart sapma ile onundekileri atlayıp mı kazanmış ? 95. Kazanmış tamam ama 93. Kazanmış mi mesela ? Bunları bı öğrensek elimizde çok sağlam veri olur aslında
-
Gecen sene 25/56 yapan 311. olmuş bence bu sene ayni böyle yapan 260 civari falan olur şahsi görüşum 25/55 ile alani fazla olan 78 gibi kapatir.
-
@sbui61 hayırlısı hocam tabi ki her şeyden önce fakat 78 bana çok düşük bı tahmin gibi geliyor