29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@zilyet 23'u perşembeye denk geliyor. Bence bir supriz yapıp 20-21-22'sinde aciklayacaklar. 22'sinde icra müdürlüğü de açıklanacağı için en yüksek olasılık 22'si bence. Ikisini birlikte açıklarlar. Sorulari da birlikte erişime acmislardi. Hani yine çok ama bence 23'une kalmaz.
-
Kaynak kitap sıkıntımız var. Şimdiden arası soğumasın diye sınav hazırlıklarına başladım. eğer kitapları elinden çıkarma düşüncesi olan varsa yükünü hafifletebilirim.
-
@zilyet ham puan 79.5 oluyor gelir bence.geçen seneye göre 1 alan 1 gk neti düşer diye düşünüyorum
-
@zilyet boşta birkaç kaynağım var yardımcı olabilirim
-
@toranj düşer mi gerçekten
-
@kafes66, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
İPTALLERDEN BİR HABER VAR MI @kilici HOCAM
Yok hocam hayır.
-
@kilici tamam hocam sağolun
-
İlginç bir kanun teklifi.
Yazı işleri müdürleri ve zabıt kâtiplerinin hakim ve savcı olarak atanmasi icin kanun teklifi verildi cok ilginc -
@sbui61 mübaşirleri de savcı yapalım oldu olacak
-
@sbui61 Özgür Özel vermiş hocam kanun teklifini, muhalafet yani. Sanmıyorum meclisten geçeceğini
-
@Abdurrahim hocam akla hayale sığmiyor zaten yüce Tûrk milletini temsil eden milletvekillerine bakar misin ayip
-
@RootofAllEvil hocam siz de çok iyi biliyorsunuz, şoförler, güvenlik görevlileri, misafirhanedeki resepsiyon görevlileri gelir uzmanı oldu bu ülkede. Her şey mümkün yani
-
@sbui61 bedavadan kadro dağıtmak ne kolay ya. Dışarıda o kadar iibf hukuk mezunu iş ararken zabıt katibini savcı hakim yapmaya çalışıyorlar. O arkadaşlar çok istiyorsa hakim savcı olmayı hukuk veya iibf okuyup sınavlara girerek olabilirler
-
@Abdurrahim kucumsemek için kesinlikle söylemiyorum ama veri hazırlamayi bile müdür vekilliği verdiler vergi dairesi baskanliginda bunu bile gördüm
-
@geliruzmani2013 hocam ben de gelir uzmanıyım biz de görüyoruz maalesef böyle şeyler. Yazık günah başka bi şey değil
-
evim ösym nin dibinde gidip soruyum mu komşu naptın iptal miptal var mı ? diye
-
@Abdurrahim öyle arkadaşım liyakat diye birşey yok malasef bunu maliyede çok iyi gösterdiler bize sagolsunlar
-
@geliruzmani2013 öyle hocam. ben üniversite 2. sınıftayken, bir gelir uzmanı pişmanlık şartlarını anlatamamıştı, karşıdaki adama ben anlatmıştım. o kadrolara hak etmeyenlerin geçmesi çok kötü bir şey maalesef.
-
@sbui61 bunun temelini atan sendikanın tek işi kendini bir şekilde p3 ile kamuya atanlara kadro sağlamak. Asla yerini bilmek yok. Gelir idaresinde de aynı haltı yediler. Sonra ülkede adalet yok derler
-
HATIRLATMA:Değerli arkadaşlar sınav soruları için iptal davası açmayı düşünenler için 10 günlük dava açma süresinin sonuna yaklaşıldığını,idari başvurunun süreyi durdurmadığını hatırlatmak isterim.Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız, sonrasında süreyi kaçırmanız sebebiyle üzülmeyiniz.