29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@sbui61 son 2 sınavdan daha kolaydı 2016 sınavı. fazla çalışmadığım halde 75 doğru yapmıştım
-
@mucizeleryolda 2016 yılında ilan 5 ay öncesinden geldi.Toplamda 25 bin kişi girdi sınava.Kesinlikle 2 sınavdan daha kolaydı.
-
@mucizeleryolda 24 gkgy 30 ortak 24 idari ile 518. Olmuşum ben 2016 da , 80,99 puan gelmiş. Ben 2018 ide kazandım. En fazla bu sınavda zorlandım. Yalnız hangisi zor bilemiyorum. Cunku bu sinava 3 hafta hazirlandim. Digerlerine 3 er ay hazirlanmistim. Bence aşağı yukarı aynı kapar ama
-
@çıkmadıkcandan her sınavda farklı şartlar olsa da alandan en az 56 gk de zorluğa göre 23 gibi olacak o zaman yine hocam
-
@mucizeleryolda 56 23 yaptım bu sene hocam ama ben bana gelmez hissediyorum. Misal bizim işyerinden arkadaslarin biri 88 biri 84 biride 82 dogru yapmis . Hic biri listede yok. Her zamanki gibi yigilma söz konusu birde. Kazananda kaybedende virgül sonrası ile belli olacak
-
@çıkmadıkcandan nasi bi işyeri orasi
-
@çıkmadıkcandan geçen yılda çok söylenti vardı hatırlarsınız 90 üstüler çok fazla ama 90 üstü sanırım 5 kişi idi bekleyelim sürpriz olmazsa geçen yıldan alan ve gky bazında 1 er net düşer gibi hissediyorum
-
57 alan 24 gk gy neti kurtarır diyorum ben de
-
@70kuralliii içişleri bakanliği kontrolörlüğü hocam
-
@çıkmadıkcandan ee listeye alsınlar daha önce neden söylemediniz tam netlerini söyleyin alalım bizim iş yerindeki kişiler hep yazıldı mesela
-
@birsorumolacaktı hocam hepsi buraya üye kendileri isterse yazdırırlar.
-
@çıkmadıkcandan anladım hocam sağolun. geçen yıl yüksek kapatacağı çok tahmin edilebilir bi durumdu da bu yıl piyango gibi olacak sanırım. dediğiniz gibi çok yakın netler virgül sonrasıyla değiştirecek durumu herhalde
-
İçimden bir ses sonuçlar açıklandığında buraya yazdığım netlerden 1-2 net düşük geleceğini söylüyor
-
Ben hala alani fazla olan 78 dogrunun sansi oldugunu dusunuyorm
-
Bende sınavın yüksek kapatacağını düşünüyorum her ne kadar sınav zor densede etrafımdaki kişiler yüksek netler yaptı foruma üyelermi bilmiyorum mükerrer olmasın diye onların adına net yazıdrmak istemiyorum. Tahminim sınavın 23-59 bandında kapatacağı yönğnde
-
Geçmiş sayfalarda yazdım ilk kpss deneyiminde 90+ 95+ puanlar alan gençler var. Eminim bu sınava da aynı özveriyle çalışıp 90 üstü netler yapmışlardır. Ne hakimlik akademisi kanalının dediği gibi 4-6 arası sapma bekliyorum ne de 85 civarı taban puan. Sınavın zorluk derecesi ise yanılsamadan ibaret mesela kolay dediğiniz 2016 sınavına tabiri caizse hayvan gibi çalışmama rağmen 1600 lerde sıralamam vardı yani benim için zor bir sınavdı. 2018 sınavına biraz insan gibi çalışınca neti ve sıralamayı yükselttim Darısı 2019 sınavında mülakata girmeye inşallah her ne kadar yazılı sonuçlarından umudum olmasa da..
Bir tek benim çevremde mi ortalama netler yapan var baksana milletin çevresindekiler yüksek yüksek netler yapmış
-
Hâli hazırda bir işyerinde çalışanlar nasıl oluyor da 88 yapıyor inanamıyorum işsiz halimle var gücümle çalışarak 80 i gördüm tebrik ederim eğer dedikleri doğruysa
-
@elitnur sana yürekten katılıyorum bazen daha fazla ne yapabilirdim ki diyorum tebrik ederim demek daha fazlası yapılabiliyormuş
-
@RootofAllEvil haklısınız zorluk kolaylık göreceli kavramlar. her sınavın çok iyi yapan belli bi kadrosu oluyor zaten ama her yıl onlara rağmen bi şekilde ulaşılabilir netlerde kapatıyor sınavlar fakat bu sınavın herkese zor gelmesinin sebebi umduğunu bulamaması oldu bence. herkesin hazırlandığı bir stil vardı ama girince onu bulamadık. ben şahsen her soruya bi ayağım geride kalarak geçtim. sınav anında heralde hepsini yanlış yaptım diye düşündüğüm anlar bile oldu. geçen yıl işaretlediğin sorunun doğruluğundan emin olup başka bi güvenle okuyabiliyordun sıradaki soruyu. hele öncüllü sorularda iyice abandone oldum. tüm bunların yıkıklığıyla da idari alanda şimdi bakınca biliyordum bunu dediğim çok soruyu boş yere yanlış yaptım. çoğu insan da bu yüzden şaşkın bence bu sınavla ilgili. geçen yıldan yüksek kapatmayacağı kesin ama ne olur bilinmez herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@elif55 anneme diyordum ki Artık olmazsa da nasip daha fazlası elimden gelmiyor bir canımı vermedim:))