29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mucizeleryolda 56 26 neti olan biri 2018 yılında içeride mi dışarıda mı kaldı peki ?
-
@birsorumolacaktı 298. olmuş ama 32 ortak 24 idari şeklinde dağılımı
-
Şaka gibi ama 18 gk gy 30 ortak 30 alan bile dışarda kalmış başarı sırası hesaplaması çok farklı buna bağlı olarakta ss geliyor
-
@pijamalıhakim kaç puan ve kaçıncı olmuş ki
-
@birsorumolacaktı tahmini 320-330 arasi bisey olmustur gecen sene 18-60
-
@birsorumolacaktı 320.
-
Şunu görüyorum doğruların orantılı olması başarı sirasına girmekte önemli bi tarafın çok yüksek olması bi şey ifade etmiyor
-
@pijamalıhakim ben ortak alan 32 idare 24 yapan nasıl giriyor onu anlamadım hocam ... idare daha yüksek sapma getirmiyor muydu ... su durumda hukuk yapmak hic önemli değil matematik tarih yapan kazanıyor sınavı ... nasıl gk gy sapması daha yüksek olabiliyor
-
@idarihakimmm 33 ortak 28 idari yapan nasıl girdi o zaman alakası yok orantılı vs
-
@kemankeşş bence de orantı ile alakası yok hocam ... Sınavı gk gy belirliyor bence ... benim ikinci girişim birdaha girersem kesinlikle matematik ve tarih çalışmayı düşünüyorum
-
@idarihakimmm 18 gk 33 28 idari 284. Geçen sene
-
32 ortak 24 idari yapana 0.04 sapma gelmiş yalnız hatırlatırım ham puanı 81.33 e tekabül ediyor. Gygk sapmayı çok etkilemez önemli olan idari kısmından yüksek net yapmak
-
@kemankeşş benim 16 yada 17 gk 60 alanım var ... tam emin olamadım İçin bir net eksik hesaplıyorum ... ama girebiliceğimi sanmıyorum ... benim gözlemim 25 gk 56 alan yapan giriyor hocam ... tabi bu benim fikrim ... normalde gk gy yarı puan ama standart sapması daha yüksek nedense
-
Bi tarafı yüksek yapıp diğer tarafı düşüren bence riske girer kazanamaz demiyorum riskli. ss belirleyen sınavın genel doğru sayıları var oraları geçen ss ile sıralamaya giriyor bence
-
@idarihakimmm benimde 55 -24 pek umut yok gibi..
-
@RootofAllEvil türkçe boşluk doldurma sorusunda benim gibi çekincemede kalan oldumu ??
-
@Dumspirospero çok doğru ..geçen yıl hiç çalışmadan girip idari testinden 24 yapmıştım..bu yıl çalıştığım halde anca 23 yapabildim...
-
iptal edilecek bir soru varsa o da vergideki yorum sorusudur bunun dışındaki diğer tüm alan soruları hepsinin cevabı açık ve nettir iptal olamaz ve murat hocanın 80 81 yada max. 82 puan tahmininde SS de dahildir ve bence 80 ile 81 puan aralığında olur buna SS de dahildir ve 61 19 bekliyorum en kötüsü 60 17 olur benimki ve ümitliyim ve sonuçları bekliyorum ve hak eden kazansın söylüyorum
-
@justice000 tabi ümitli olun hocam bu sene alandan 60 i gecip de ilk 300 e girememek garip olur zaten gk gy yi cok batirmamissa tabi, sizin gk gy 17 olsa bile rahat girersinz bence hocam.
-
@Rkorkmaz sınava o soruyla başladım lanet olası bir türlü anlayamadım soruyu ki Nitekim diğer sorulara da odaklanamadim